Era Alexa Del Piero
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zawsze było tak, ze Alex gdy grał słabo zawsze wychodził w podstawowej jedenastce i potem dochodził do wysokiej formy.Lippi tym razem chce zrobić to samo i liczy pewnie na to, że w kolejnym meczu zacznie grać tak jak powinien.Lippi powinien wystawić Alexa na sam początek meczu z Depor, a jeżeli dalej będzie grał tak(można sobie pozwolić)"słabo" to powinien zastąpić go DI Vaio.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Era Alexa jeszcze sie nie skonczyła :!: Ten zawodnik jest jednym z najlepszych zawodników świata i oczywiscie asem w Juve.Mysle ze jeszcze pokaze na co go stac
- Gigi Alex
- Juventino
Mam nadzieje, ze ALex zacznie grac na wysokim poziomie. Jaka moze byc wina partnera, ze Alex zle gra? To jest smieszne ... przecierz to Alex sam zle gra, a nie jego kolega do tego zmusza ----> LOL.
P.S Hierro i Salgado nie jest ciezko zakrecic
P.S Hierro i Salgado nie jest ciezko zakrecic

- Wojtom
- Juventino
Alex nadal jest wspaniałym piłkarzem ale jak juz powiedzieli inni za dawnych lat grywał lepiej .........:? ale miejmy nadzieję że odzyska wyśmienitą formę na mecz z Deportivo i pokaże na co naprawde go stać !! Forza Alex !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- hania
- Juventino
Chyba nie ogladales tego meczu. Juve gralo slabo ale Alex byl najlepszym zawodnikiem, probowal ratowac honor klubu. Akurat jego nie pwoinienes krytykowac. Jemu sie to nie nalezy.Szymeq pisze:Czy sądzicie, że era Alexa się skończyła?
Ja uważam, że to wina partnera z ataku.
Ciekawe czy Alex się przełamie i wkońcu pokaże, że jest naprawdę dobry.
Wolę nie komentować jego występu w meczu z depor.
Nie trwfił sam na sam z moliną. Grał tek beztrosko jakby był na treningu :evil:
Mam nadzieję, że w następnym meczu chociaż pokaże, że chce mu
się grać
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja myślę że jutro z Anconą pokaże jak się gra
JESTEM OSZUSTEM
- juvek
- Juventino
Era Del Piero nigdy sie nie skończy, to tak jak z Elvisem, niby martwy a w wielu sercach żywy, upodabniają sie do nigo, śpiewają jego piosenki, tak samo bedzie z Alexem, przestanie w końcu grać (a do tego jeszcze daleko), ale bedzie w naszych sercach i nikt nigdy o nim nie zapomni.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- DamKam
- Juventino
Moze masz racje ze w pomocy w reprezentacji nic mu nie wychodzilo, ale nie zgodze sie z stwierdzeniem ze jest on bramkostrzelny (przynajmniej w tym sezonie ) !!!! Popatrz na takich zawodnikow jak np. Szewczenko, Henry czy Makaay. Strzelaja regularnie mnustwo bramek !!! Mnie sie wydaje ze Alex juz stracil swoja moc w strzelaniu na bramke przeciwnikaMolek big fun juve pisze:Co ty gadasz Alex na pomocy?? Mylisz sie jego miejsce zawsze bylo w ataku i tak zawsze zostanie.W reprezentacji gral kilka razy na pomocy i co?? Cienko mu szlo on jest zawodnikiem bramkostrzelnym ale tez posiada technike.DamKam pisze:Moim zdaniem Lippi powinien cofnac Alexa do pomocy, mysle ze tam by sie pokazal z lepszej strony.

Ale cuz kazdy ma inne zdanie i to trzeba uszanowac
- Edgar Davids
- Juventino
ja myślę, że po prostu forma już nie ta co kiedyś...Alex ma coraz częściej gorsze dni...trzeba w końcu odmłodzić Juve...
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- KowalFromStolica
- Juventino
Alex jest w obecnej chwili najlepszym zawodnikiem Juve. Powinien wychodzić w podstawie bo tylko wtedy może dojść do swojej optymalnej formy. Mam szczerą nadzieję że będzie grał bardzo dobrze jeszcze przez jakieś 3-4 sezony i że dołoży 3 gwiazdkę.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- bblackk
- Juventino
Del Piero to nadal świetny zawodnik i nadal jest filarem Juventusu, ale nie jest już tak dobrze jak kiedyś... Narzekacie na to że nie trafił z takiej sytuacji, a znajdzcie zawodnika który wykorzystuje każdą sytuację... Jednemu uda sie teraz drugiemu uda się potem. Choc nie zawsze prezentuje zajwyzszą forme to w najwazniejszych meczach pokazuje że umie grac w piłkę i dzieki niemu Juventus wygrywa np: Juventus - Real 3:1, czy karne w finale LM gdzie jako jeden z 2 piłarzy juve trafia karnego... Ten piłkarz jeszcze nie jeden raz poprowadzi Juvetus do zwycięstwa i wtedy będzie temat: Wielki Del Piero ...
- booyak
- Juventino
Niestety czy to nam się podoba czy nie Alex najlepsze lata ma już za sobą... Chociaż początek tego sezonu w jego wykonaniu był znakomity i mogło się wydawać że ten sezon będzie najlepszym w karierze Alexa...
★ ★ ★