Biało-czarna blondi
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Cudo na zdjeciach...
Szkoda, ze wlasnorecznie ich nie robilem...
Btw: juveluck wiesz kto to jest? I jakiej jest narodowosci? Tylko mi nie piszcie, ze skoro ubrana w koszulke Juve to na pewno Wloszka...

Szkoda, ze wlasnorecznie ich nie robilem...
Btw: juveluck wiesz kto to jest? I jakiej jest narodowosci? Tylko mi nie piszcie, ze skoro ubrana w koszulke Juve to na pewno Wloszka...
- JUVEFANE_10
- Juventino
już mi weszło na strone zdjęcia supe i laska na nich też.
Federica Panicucci z pochodzenia włoszka
Wyszła słodko na tych zdjęciach
Federica Panicucci z pochodzenia włoszka
Wyszła słodko na tych zdjęciach
JESTEM OSZUSTEM
- mama
- Juventino
To nie jest fair - nic sie nie wlacza!! jest ktos tak mily i podesle te zdjecia na mama1111@o2.pl
proooosze :lol:
proooosze :lol:
- Reggie
- Juventino
WoW! Ona jest boska, po prostu boska i do tego jeszcze w tej koszulce.
Chiciałbym żeby moją także ponosiła

Chiciałbym żeby moją także ponosiła

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- dawidpln
- Juventino
Mnie też sie nie chciała włączyć ale bystarczy usunąć ostatnie słowo po ukośniku i wszystko będzie wporządku najlepiej 2 albo 3 zdjęcie.Martin pisze:Cos not workin' te zdjecia... Ktos zazdrosny chyba juz je wykasowal z serwera.
A propos zdjęcia zdecydowanie wolałbym blondyneczke a jak bylibyśmy na randce napewno nie nudziłoby sie nam

Ja też znam strone z takimi laskami niestety w koszulkach arsenalu

www.kappa.com.pl/arsenal/ - galeria i inne
zajrzyjcie też na strone piramidy włączcie 'coś dla pocieszenia oka'
Forza Juventus
- Molek big fun juve
- Juventino
hehe kiedys trafilem na laske ktora byla gola nio byla pomalowana tak jakby miala koszulke i spodnie wszytsko Juve bylo ale i tak bylo widac przez ta farbe 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- FOJM
- Juventino
wytłumacz dokładnie z tym ukośnikiem bo chetnie zobacze skoro już tak zachwalacie...dawidpln pisze:Mnie też sie nie chciała włączyć ale bystarczy usunąć ostatnie słowo po ukośniku i wszystko będzie wporządku najlepiej 2 albo 3 zdjęcie.Martin pisze:Cos not workin' te zdjecia... Ktos zazdrosny chyba juz je wykasowal z serwera.
A propos zdjęcia zdecydowanie wolałbym blondyneczke a jak bylibyśmy na randce napewno nie nudziłoby sie nam![]()
Ja też znam strone z takimi laskami niestety w koszulkach arsenalu![]()
www.kappa.com.pl/arsenal/ - galeria i inne
zajrzyjcie też na strone piramidy włączcie 'coś dla pocieszenia oka'

- juveluck
- Juventino
juceluck wie wszytskoEl_chico_a_Coruna pisze:
PS: Jezeli kogos to interesuje mam jej fotki nie koniecznie w koszulkach

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Pavciooo
- Juventino
Ale masz je w formie linków na strony, czy w postaci plikówjuveluck pisze:juceluck wie wszytskoEl_chico_a_Coruna pisze:
Btw: juveluck wiesz kto to jest? I jakiej jest narodowosci? Tylko mi nie piszcie, ze skoro ubrana w koszulke Juve to na pewno Wloszka...ta panna to Federica Panicucci jest oczywiscie Wloszka, zaczynala jako prezenterka w TV, pozniej zrobila kariere modelki, w Itali dosc znana osoba
PS: Jezeli kogos to interesuje mam jej fotki nie koniecznie w koszulkach

A tak wogóle to niezła kombinacja- fajna laska i to jeszcze w koszulce Juventusu :-D
- wErOn
- Juventino
Niezłe niezłe tylko pamietajcie zeby skopiować link i wkleić do wyszukiwarki bo jak klikniecie to otwiera się cos innego 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!