UEFA ukarze Roberto Carlosa ??
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Post bez sensu:zawo pisze:Gdyby tego Carlosa zdyskwalifikowali to Bayern by sięprzyblizył do półfinału i miałby za swoje za ta głupia bramkę
1) do cwiercfinalu
2) Co? Jakby Bayern awansowal to by mial za swoje? :roll: :roll: :roll:
- hania
- Juventino
Uwazam ze nie powinni go karac, a przynajmniej nie wykluczeniem z meczu. Przeciez ile razy sie zdarza zeby ktos kogos szturchnal, uderzyl "niechcaco" reka w twarz itp. Chodzby dzisiaj w meczu Groclinu. Bez przesady...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- bleblok
- Juventino
Powinno się ukarać Carlosa na co najmniej 2 mecze. Szkoda że sędzia tego nie widział, bo wtedy Bayern mógłby wygrać ten mecz. Ale dużo bardziej w### mnie zagranie Roya Keane?a, tego to bym do końca ligi mistrzów wykluczył. Wybitnie nie lubię go za te specjalne faule, i jak zobaczyłem jak nadepnął na bramkarza to mocno się na niego w###. Czy UEFA może przedłużyć karę za czerwoną kartkę i o ile?
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
No dobra, ale wiekszosc tych "niechcacych" szturchniec przynajmniej wyglada na popelnione w ferworze walki i sedzia latwo sie moze pomyslic. A tu Carlos przylozyl mu po krotkiej wymianie zdan i juz chyba po gwizdku. Ukarac! Oby nie zagral z Deportivo w nastenej rundzie...hania pisze:Uwazam ze nie powinni go karac, a przynajmniej nie wykluczeniem z meczu. Przeciez ile razy sie zdarza zeby ktos kogos szturchnal, uderzyl "niechcaco" reka w twarz itp. Chodzby dzisiaj w meczu Groclinu. Bez przesady...

- ELBER
- Juventino
jakby dostal kartketo nie bylo by bramki wyrownojacej i Bayern wygral by 1:0 ...powinien dostac czerwona...i kare pieniezna ...i zawieszenie na mecz z Bayernem...wtedy obrona realu nie bedzie istniec ....Makaay !!!!!!! poszczelasz sobie na ich bramke:P:)
Giovane Elber
- Del Przemek
- Juventino
Niech każą chamów za chamskie zachowanie na boisku :twisted: .
Powiedzmy, że jest do przyjęcia ten post - Ulisses
Powiedzmy, że jest do przyjęcia ten post - Ulisses
- DamKam
- Juventino
Carlos powinien byc ukarany !!!!! Powinien byc odsuniety od meczu rewanzowego i zaplacic wysoka kare pieniezna
I pisze to nie z tego powodu ze nienawidze Realu ale to powinien byc przyklad dla wszystkich ze nikomu takie rzeczy nie ujda na sucho !!!

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Przypominam, ze Carlosek wbil Bayernkowi gola...ELBER pisze:Ale Sie Carlosek Zbulwersowal...Buahahahhah Poprostu Nie Potrafili Nic Innego Robic ...a Carlos Juz Wogle... Nie Ma Jak Liza!!Albo Sagnol !!To Sa Obroncy!!
- RuTeK
- Juventino
A niech dostanie dozywotnia dyskfe to...
Ale tak serrio to kartka zalezala mu sie jak zloto!! Dyskfa tak na 3 mecze!!
P.s Gdyby taki .... mnie uderzyl to bym go zmasakrowal ....
Z postu wyciagnieto wyrazenia obrazajace pilkarza, oraz wszelkie wulgryzmy zawarte w poscie.
Nie mozna bylo tego napisac troszke delikatniej?Ostrzezenie.
ToMeK

P.s Gdyby taki .... mnie uderzyl to bym go zmasakrowal ....
Z postu wyciagnieto wyrazenia obrazajace pilkarza, oraz wszelkie wulgryzmy zawarte w poscie.
Nie mozna bylo tego napisac troszke delikatniej?Ostrzezenie.
ToMeK
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Lypsky
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Przypominam, ze Carlosek wbil Bayernkowi gola...ELBER pisze:Ale Sie Carlosek Zbulwersowal...Buahahahhah Poprostu Nie Potrafili Nic Innego Robic ...a Carlos Juz Wogle... Nie Ma Jak Liza!!Albo Sagnol !!To Sa Obroncy!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
Chyba takich slow na tym forum sie nie uzywa!!!Czeka cie kara gosciu!!!Twojej wiadomosci nie da sie zrozumiec a uzycie wulgaryzmu zostawie bez komentarza!!!Toba chyba zajmie sie juz MartinFanJuventusu pisze:A niech dostanie dozywotnia dyskfe to ciec:P Ale tak serrio to kartka zalezala mu sie jak zloto!! Dyskfa tak na 3 mecze!!
P.s Gdyby taki smiec mnie uderzyl to bym go zmasakrowal kurdupla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!!

Niestety nie zajal sie Toba Martin...przepraszam ze to wlasnie ja.
Zwracanie uwagi drugiemu uzytkownikowi + zabawa w moderatora - 5 dniowy ban
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady