Groclin Grodzisk Wlkp. - Girondis de Bordeaux
- ToMeK
- Juventino
Ja takze zaglosowalem na ostatnia opcje, wiec nie jestes sam(zwyciestwo Bordeaux) 8) .Jak juz w swojej wypowiedzi napisales Groclin bedzie oslabiony co nie jest dobra wiadomoscia.Mam nadzieje jednak ze Groclin nawiaze walke z Francuskim klubem i powalczy o zwyciestwo.IGI pisze:Chyba tylko ja tutaj jestem pesymista ;-( Jak Niedzielan gral jeszcze w Groclinie uznawalem go za jednego z graczy pierwszej 11, a nie gwiazdora... Gwiazda napewno Niedzielan w moich oczach nie jest, ale mysle ze polski zespol stracil w jednym z najwiekszych swoich atutow (grze z kontry). Z etgo co czytalem na jakims portalu (nie pamietam jakim) Groclin bedzie bardzo oslabiony, a i w przygotowaniach nie miazdzyl slabszych rywali... ;( Napewno bede 3mal kciuki za nasz zespol, ale jak juz wspomnialem optymista napewno nie jestem :?
Moj typ - 0:1 dla Bordeaux
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Zamiast Niedzielana jest Sikora, któremu wróże wiekszą kariere niż NiedzielanowiSarsik pisze:Typuję 1:0 dla nas. Bez Niedzielana trudno będzie strzelić więcej goli. Natomiast obrona wciąż solidna i tylko patrzeć jak Polacy zdobywają Puchar UEFA :-D

- BIANCONERI
- Juventino
Groclin i tak zrobił bardzo dużo eliminując takie kluby jak Herta czy Manchester City.Mecze z Bordeaux będą jednak trudniejsze poniewarz Francuzi są w czasie sezonu a Groclin ma obecnie przerwe zimową(sparingi to nie to samo co liga).Życze Groclinowi wygranej,ale mam świadomość,że będzie to bardzo ciężkie zadanie i chyba jednak stawiam na awans Bordeaux.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- hania
- Juventino
Mysle ze bedzie 2-0 lub 2-1 dla Groclinu mimo braku Niedzielana, jednego z najskuteczniejszych polskich napastnikow ostatnich lat.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja bardzo bym chiał zeby to Groclin wygrał te spotkanie 2:0 taki wynik by mnie bardzo zadawalał przed meczem rewanzowym.Musimy te spotkanie wygrac bo na stadionie we Francji bedzie bardzo ciezko.
- Lypsky
- Juventino
Ja postawilem na zwyciestwo Bordeaux!!!Wasze nadzieje sa chyba zbyt wilkie.Tak samo jak w tamtym sezonie Wisla.Wszyscy ''ach jak super''grali dobrze odpadli a to co pozniej pokazali w Eliminacjach do LM bylo bardzo bardzo slabiutkie.ja nie robie sobie nadzieji a patrze trzezwym okiem 0-2 lub 1-2!!!Dla Bordeux oczywiscie
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- BIGGI
- Qualità Juventino
Boje sie ze moze być tak, że bordo strzeli szybko bramke i bedzie kontrolować spotkanie.
No ale patrząc jako polski kibic
stawiam 1-0 dla Groclinu
Jak poinformował Program I Polskiego Radia, w wyjściowym składzie Groclinu Grodzisk Wlkp. na pierwszy mecz III rundy Pucharu UEFA przeciwko Bordeaux nie powinno zabraknąć Sebstiana Mili i Ivicy Kriżanaca, którzy uskarżali się na drobne urazy.
Groclin powinien rozpocząć spotkanie w składzie: Liberda - Sedlacek, Kriżanac, Pawlak, Mynar - Piechniak, Kozioł, Wieszczycki, Moskała, Mila - Rasiak.
No ale patrząc jako polski kibic
Jak poinformował Program I Polskiego Radia, w wyjściowym składzie Groclinu Grodzisk Wlkp. na pierwszy mecz III rundy Pucharu UEFA przeciwko Bordeaux nie powinno zabraknąć Sebstiana Mili i Ivicy Kriżanaca, którzy uskarżali się na drobne urazy.
Groclin powinien rozpocząć spotkanie w składzie: Liberda - Sedlacek, Kriżanac, Pawlak, Mynar - Piechniak, Kozioł, Wieszczycki, Moskała, Mila - Rasiak.