Czy są tu jacyś metalowcy??!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
BuCzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 00:17

disturbed // voices <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kawałek
godsmack
children of bodom
system of a down
slipknot

...::: UnO DuE TrEzEgOL ! :::...
GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 09:22

git chlopcy git :)
mysle ze moge powiedziec ze jestem metalowcem z krwi i kosci ale nie ubiera, sie na czarno i nie nosze koluchow w uszach i jezyku, moim ulubionym kolorem jest niebieski, lubie slonce i spiew ptakow i nie rozumiem hip hopow ktorzy nosza sie jak jakies biedy laza po osiedlu i smarkaja na bogu ducha winnych ludzi

within temptation!!!
cradle of filth!!
system of a down
autumnblaze!
anathema!!

duzo by wymieniac......duzo .......duzo.........

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 09:36

ja nie jestem metalem wręcz przeicwniie słucham hh ale niektórych zespołów typu rock metal i tego typu muzyka to słucham
system of a down
the offspring
blink 182

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 09:49

Hmm gałcio wiesz co?? jak dla mnie jesteś człowiekiem pustym i bardzo ograniczonym umysłowo. Na jakiej podstawie sądzisz, że metale (nie metalowcy, jak w temacie :wink: :? ) to brudasy czy tak nie wiem co sobie myślisz ?? A co powiesz o hip hopowcach, którzy siedzą pod blokami w grupach, cwaniaczki się rzucają, a jak przyjdzie co do czego to sekunda i wszyscy uciekają (mam tak bardzo często), chodzą w spodniach z krokiem w kolanach jak by mieli pełno w portach. Mam przykład brudasów: byłem na koloniach w Krynicy Górskiej 2 tygodnie i były dyskoteki, jako że był przymus żeby na nich być :evil: to niestety siedziałem tam, tyle że z discmanem na uszach ;), byli na tych dyskotekach tancerzy brake dance'u(słuchali też hip hopu), dyskoteka była co 3 dni, a oni na każdej dyskotece od początku do końca moich koloni byli w tych samych ciuchach, koszulki, bluzy i spodnie non-stop te same, żeby to były tylko dyskoteki to jeszcze nic, ale oni przychodzili do naszego ośrodka i też cały czas byli w tych samych ciuchach.
I co teraz powiesz :?:
Właśnie zrobiłeś to samo co Gałcio... Na podstawie kilku chłopaków wnioskujesz że hip-hopowcy to brudasy...

★ ★ ★
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 11:34

booyak pisze:
Właśnie zrobiłeś to samo co Gałcio... Na podstawie kilku chłopaków wnioskujesz że hip-hopowcy to brudasy...
Nie zrobiłem tego samego co gałcio, nie czytacie uważnie wypowiedzi a potem się czepiacie, ja nie mówie, że hip hopowcy to bruday, tylko dałem przykład żeby chłopak się zastanowił co mówi. Nauczcie się dobrze rozumieć wypowiedzi innych.

Bakuś, ale Offspring i Blink 182 to jest NEO PUNK :wink:

Do sarsika, nie chciałem już posta nabijać
Najpierw sie dowiedz co znaczy drech, a później się wypowiadaj :?
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2004, 16:06 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.

GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 11:50

jestem metalowcem ale jakos nie cenie tych ktorzy obnasza sie z tym ze sluchaja ciezkiej muzy nosza dlugie wlosy (nawet jesli wygladaja jak fajfusy) na czarno... po prostu zgrywaja sie ze sa lepsi od jakiegos tam technomaniaka bo ich muza rospierdziela uszy jak zadna inna ...mozna byc normalnym metalem!!
tylko mnie zle nie zrozumcie

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2004, 15:42

Marcin-Ironek napisał: "A co do hip hopowców to nic nie mam, tylko nie nawidze ich "muzyki", ale nienawidze za to drechów, którzy wszyscy się rzucają, takie cwaniaczki, których trzeba przytępić "

Teraza to ty traktujesz wszystkich jednakowo.Ja się do nikogo bez powodu nie rzucam i nie trzeba mnie przytępiać. Co do hip-hopu to fajny typ muzy.

Wracając do pytania czy są tu metalowcy. Nie, nie ma wsród nas cyborgów :? A tak całkiem szczerze to mam bliskiego kumpla grundge'a (chyba tak się to pisze) Akurat on jest brudasem i nie zmienia ciuchów przez miesiąc. Bardzo duży przypał jest z nim wyjść na miasto. Sam jestem wielbicielem Nirvany, ale nie ubieram się jak na pogrzeb i włosy nie wpadają mi do zupy na stołówce jak temu kolesiowi.

I need a girl that I can train.
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 18:58

S-A-M-A-E-L

calma calma
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 19:25

Teraz to sie wkurzyłem!!! :evil: Ja nosze szerokie spodnie i kocham ten styl a metali ani metalu bardzo nie lubie!!! mowicie na Hip Hopowcow ze nosza szerokie spodnie....! Zastanow sie zanim cos napiszesz!!! wielu HH to dresy! Tede, Spinache itp. Nie pamietam zeby jakis porzadny Skate rzucał sie do kogos! Rzucaja sie tylko brudasy - dresy albo kolesie w szerokich spodniach z rynku!!! ja sie nie rzucam do nikogo! mam paru kumpli metali i ich lubie! nie lubie tej muzyki bo jej poprostu nie rozumiem i sie do tego przyznaje! dla mnie to jest szarpanie strun i walenie w beben!!! Zostali tu juz naprawde obrazeni metale, skate i teraz dresy :? tak to wyglada ze w obronie metali obrazaliscie wszystkich wkolo!

Na metali mowi sie brudasy (nie myslcie o mnie zle ale tak jest naprawde) dlatego ze wiekszosc z nich pije tanie wina, nosza obdarte glany, dlugie przetłuszczone włosy i ciagle te same ubrania (tak samo jak Ci breakdensiarze z dyskoteki :) ) i niewiem po co te wisiorki albo kolce na reke!

No dobra zakonczmy ten temat ale niech sie wszyscy zastanowia zanim cos napisza (w sumie to ja tez troche przesadzilem a jak kogos urazilem to przepraszam :roll: )

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
michalkow

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 19:43

Hmm. Metal ale jaki niektóży pisali o nu-metalu któryego nie uwarzam, kojarzy mi sie z komerchą której nie lubie ale w jeśli lubicie to słuchajcie

Lubie black sabbath iron maiden VEDERA i inne kapele, ale wole słuchać nirvany sex pistols deep purple ogónie grunge i Rock i troche punku.

michalkow

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 19:56

Masz coś do taniego wina :P

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 20:36

Masz coś do taniego wina
No właśnie. :P :D :P

A co do tematu za metala to się bynajmniej nie uważam zupełnie, a przydługawe hair'y o niczym nie świadczą. Jednak słucham muzy metalowej dość dużo przede wszystkim black i death.

Kapele takie jak(prznajmniej te zapuszczam ostatnio najczęściej): Bathory, Behemoth, Burzum, Celtic Frost, CoB, DatkThrone, Dark Funeral, Finntroll, Immortal, Iron Maiden, Marduk, Mayhem, Rotting Christ, Satyricon, Thyrfing, Vader, Vesania i od czorta innych.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 18:02

Zachowujecie sie jak dzieci wszyscy. Po kija pisać co kto jaki jest, każdy jest inny i jedni sie myją drudzy nie, patrząc na to supkulturami jest imho zacofane wyjątkowo. Broniąc metali obrażacie jednoczesnie swopimi postami skejtów i na odwrót, po co to?! Co do mnie nie utożsamiam sie z żadną subkultrą, nie potrzebne mi to. Dawniej słuchałem cały czas metalu, teraz można powiedziec że wszystkiego. Do teraz oczywiscie mam swoje ulubione zespoły po które czesto sięgam (Slipknot, Machine Head, NIN, Manson, Tool, Soulfly, z lżejszych to Audioslave). Zastanówcie sie zanim zaczniecie mówic o drugich czy nie piszecie o nich tak samo jak oni o was(w sensie wyzywania). Pozdrawiam

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 18:26

Ja nie slucham metalu, nie nosze szerokich spodni ani dresow...a i tak pije tanie wino 8) .

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 12:02

No metalu to se lubie czasem posluchac .... wsumie to Slipknot i Sepultura to obok KSU,Nirvany i Włochatego moje ulubione kapele :D Czasem poslucham Cradle of Filth ( mają <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wokaliste; facet potrafi zrobic doslownie WSZYSTKO ze swoim głosem ) no ale jednak ja to preferuje głownie punk'a,rege,ska i hard core.
Jeśli chodzi o tak zwany grunge to pierwsza kapelą grającą ten styl muzy jak wiekszosci :wink: wiadomo była Nirvana jednak według mnie okreslenie kogos ze jest "grung'owcem" jest smieszne bo Nirvana grala bardzo specificznego co prawda ale jednak Punk'a a sam Kurt tez byl Punk'iem i wzorowal sie na Punk'owych kapelach z Sex Pistols na czele ( nigdy za duzo klasyki :D ) , pismaki z Seatle okreslili ich rodzaj muzy jako grunge i tak juz zostalo i tera wiekszosc kapel z Seatle nazywa sie grungowymi :roll: Wiec tak dla Waszej informacji grunge to wymysl dziennikarzy i jest to poprostu Punk ( przynajmniej w przypadku Nirvany)
A jesli chodzi o tanie wino no to co tu bede wiele gadal ..tanie wino jest tym samym dla mnie czym jest final z Ajaxem czy tez mecze z Realem i Barca w tamtym sezonie :D

Punk to brudas 8)
Punk to śmieć :P
Punk nie umarł :-D
Punk Not Dead :D

ODPOWIEDZ