Bologna 0:1 Juventus
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie już znudziły te zwycięstwa 1-0 w słabym stylu. Ja chcę żeby Juve poprawiło się aniu grało aby strzelić jedną bramkę. Mieliśmy grać ofensywnie
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuVeJoZeK
- Juventino
No właśnie!Nieważne ile bramek ważne że są 3 punkty!!Bolonga u siebie to trudny przeciwnik.Cieszę się że wygraliśmyAlessandro Del Piero pisze:To czy skonczylo sie 1-0 czy 6-0 jest bez znaczenia. Na koniec licza sie punkty a nie bramki.
- Lypsky
- Juventino
Ulzylo mi jak Juve strzelilo bramke.Ciesze sie ze wygralismy mamy 3punkty i to jest wazne.Teraz Deportivo ale co do tego meczu jestem spokojne.Wierze ze wygramy 2-0.W nastepnej kolejce Milan przegra z Lazio(tak mi sie wydaje),a Inter przegra z Roma takie sa moje typy ale jak bedzie to wie tylko Bog.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Huciak
- Juventino
Widziałem bramkę na Rai Due i... jestem trochę zdegustowany. Z 18 metra og bramki z lewej strony rzut wolny. Wykonawcą oczywiście boski Alex. Piłka już jest PRAWIE w siatce po braku aktywności na przedpolu piłkarzy Bolognii, piłka tuż koło lewego słupka tuż przed linią skozłowała, ale musiał dobić ją Juliano. Co za ******!!!!!! Ma u mnie minusa. Byłaby 7 bramka i to w jakim styulu, ale musiał chłopak namieszć
. Choć oczywiście asysta to i tak dobra żecz. Tak wogóle nie myślcie że smutno mi z tego powodu że wygraliśmy. Juve grało ładnie, a szczególnie Buffon, ale Di Vio nie może wyjść w meczu z Depor. Strasznie grał...

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
JUVE ALE!!!
- kouba
- Qualità Juventino
super, super, super. Cieszą 3 pkt, choć w takim stylu, ale ważne są pkt a nie styl. Mnie denerwuje tylko to, ze narazie rezegraliśny tylko 2 spotkania dobre w sezonie z Milanem i z Parmą. Ale skuteczne i dobre to tylko z Parmą

- Sarsik
- Juventino
Gratulacje należa się obronie. Znowu czyste konto, a Signori lubi nam strzelić gola. Szkoda Del Piero. Ta bramka była jego, a Iuliano się wepchał. Ale cieszą 3 punkty, choć przy Milanie i Romie znów wypadliśmy blado.
I need a girl that I can train.
- Johnny777
- Juventino
Ważne że 3 punkty nasze.... I to właściwie tyle jeśli chodzi o mecz....
Teraz czekamy na Depor...oby tylko sprężyli się na Hiszpanów bo z takim podejściem jak ostatnio...ech....oby to było "mydlenie oczu przeciwnikom"... :?
Teraz czekamy na Depor...oby tylko sprężyli się na Hiszpanów bo z takim podejściem jak ostatnio...ech....oby to było "mydlenie oczu przeciwnikom"... :?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc jak koledzy wspomnieli zwycięstwo z typu tych wymęczonych...no cóż jednak liczą się 3 pkt. Aczkolwiek z taką skutecznością nie będzie łatwo :?
W Serie A idzie nam średnio, jestem bardzo ciekaw naszej postawy w LM :twisted:
P.S Teraz oborna się poprawiła to atak się pogorszył.... :?
W Serie A idzie nam średnio, jestem bardzo ciekaw naszej postawy w LM :twisted:
P.S Teraz oborna się poprawiła to atak się pogorszył.... :?

- JUVEFANE_10
- Juventino
słyba mecz,wymęczone 1-0.mogło byc o wiele lepiej no ale są trzy punkty szkoda tylko że roma i milan wygrało
JESTEM OSZUSTEM
- Bartas_01
- Juventino
huciak co ty piszesz nie wazne kto strzelil wazne ze sa trze punkty!!!! kolejny zagorzaly fan alexa a tak na marginesie to wez chlopie popatrz jak sie pisze rzecz do di vaio sie zgodzeHuciak pisze:Widziałem bramkę na Rai Due i... jestem trochę zdegustowany. Z 18 metra og bramki z lewej strony rzut wolny. Wykonawcą oczywiście boski Alex. Piłka już jest PRAWIE w siatce po braku aktywności na przedpolu piłkarzy Bolognii, piłka tuż koło lewego słupka tuż przed linią skozłowała, ale musiał dobić ją Juliano. Co za ******!!!!!! Ma u mnie minusa. Byłaby 7 bramka i to w jakim styulu, ale musiał chłopak namieszć. Choć oczywiście asysta to i tak dobra żecz. Tak wogóle nie myślcie że smutno mi z tego powodu że wygraliśmy. Juve grało ładnie, a szczególnie Buffon, ale Di Vio nie może wyjść w meczu z Depor. Strasznie grał...