Milan 3-2 Inter :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 23:14

A było tak pięknie po pierwszych 45 minutach, co za pech.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 23:20

RadeKas pisze:Po tym meczu doszedlem do wniosku: Inter Mediolan, to najbardziej zalosna druzyna jaka widzialem. Graja jak patalachy na podworku. Po prostu kpina nie druzyna. Jesooooooo. Jak tak mozna wogle zagrac. Paranoja !!!!!! Mniej niz zero..... Grrrrrrrrrrrr... po prostu totalna porazka. Zaczynam rozumiec tego kibica Interu co pare miesiecy temu rzucil sie z San Siro. Na miejscu kibicow Interu uczynilbym ten proceder masowym. Arghhh....dawo sie tak nei wkurzylem :[
To jest gosc!!!!!!!Bravo!!!!RadeKas na prezydenta!!!!Chyba najmodrzej napisales ze wszystkich!!!!Otrzymujesz nagrode w postaci...............moich gratulacji!!!

Gratuluje!!!!!!! :D :D :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 23:28

DjJuve pisze:
RadeKas pisze:Po tym meczu doszedlem do wniosku: Inter Mediolan, to najbardziej zalosna druzyna jaka widzialem. Graja jak patalachy na podworku. Po prostu kpina nie druzyna. Jesooooooo. Jak tak mozna wogle zagrac. Paranoja !!!!!! Mniej niz zero..... Grrrrrrrrrrrr... po prostu totalna porazka. Zaczynam rozumiec tego kibica Interu co pare miesiecy temu rzucil sie z San Siro. Na miejscu kibicow Interu uczynilbym ten proceder masowym. Arghhh....dawo sie tak nei wkurzylem :[
To jest gosc!!!!!!!Bravo!!!!RadeKas na prezydenta!!!!Chyba najmodrzej napisales ze wszystkich!!!!Otrzymujesz nagrode w postaci...............moich gratulacji!!!

Gratuluje!!!!!!! :D :D :D
Mam takie obawy ze obok twoich gratulacji dostane ostrzezenie no ale jak juz powiedzialem dawnooooo sie tak nie wkurzylem. Mam nadzieje ze z uwagi na "niezwykle okolicznosci" i salbe nerwy niektorych (np. moje) moderatorzy potraktoja ten temat bardziej ulgowo. No ale jesli nie to rozumiem i nie bede sie klocil.

srali muszki będzie wiosna
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 23:35

Po prostu szajs!!!
Jak można wygrywać 0:2 i przegrać 3:2???
Może mi to ktoś wytłumaczyć? Bo ja nie rozumiem..... :evil: Jestem wściekły na ten cały Inter bo już myślałem że stać ich na przynajmniej remis - bo tyle było jak zacząłem sprawdzać wyniki na telegazecie... Po prostu banda nieudaczników i tyle.... :evil: A Juve i tak nie ma co się oglądać na innych tylko musi wygrywać.... :?

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 00:15

szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. przynajmniej 2 pkt odrobic to byloby juz cos. ale zeby stracic 3 bramki.....cos mi tu smierdzi....

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 00:22

Dzisiaj uswiadomiłem sobie jedną, ale jakże ważną rzecz: tak zawalic mecz to potrafi chyba tylko Inter. Zastanawiam sie jakim cudem druzyna z tyloma gwiazdami nie potrafi grac (nie tyczy sie to tylo tego meczu, ale ogolnie) Patrzac na skład Interu i potencjał jaki w nich drzemie, to latwo zauważyc ze ich gra jest cienka jak sznorówka albo kartka papieru...

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 09:48

śledzilem ten mecz na żywo ale po 1 polowie przestalem bo nie mialem watpliwości że inter wygra. a oni tak zwalili.....

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 09:54

Taaaaa....tylko wygrały z nami 3 : 1 w lidze....ale nie zmienia to faktu że teraz nie umieja grac

Z posta zostały usunięte niecenzuralne wypowiedzi
MODERATOR

Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 10:30

po pierwszej polowie myslalem ze odrobimy 3 pkt. (pod warunkiem ze my dzisiaj wygramy :D ) ale niestety skonczylo sie najgorzej jak tylko moglo :( :( :( ale i tak dalej wierze ze to Juve zdobedzie mistrzostwo :D :D :!:

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 10:52

Tez jestem wsciekly! Wyobrazcie sobie - ogladam ten mecz 2-0 dla Interu, fajnie jest. Dzwoni Amanda, dobra poszedlem z nia pogadac do innego pokoju, zeby tacie nie przeszkadzac, wracam a tu 2-2 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Normalnie Inter wiele sie nauczyl od Juve, jesli chodzi o defensywe...

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 10:52

[quote="DjJuve"]Wezcie ten Inter!!!!!!!!2-0 wygrywali(ja mecz ogladalem przez neta)a w drugiej polowie pokazali co potrafia.quote]

Sorki że pytam ale jak oglądałęś ten mecz przez neta ????

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 11:21

szkoda ale nie mozemy liczyc na innych tylko to juve musi grac dobrze jeśli uda nam sie pokonac Milan to mamy scudetto 2004 bo to zazwyczaj wytrąca z równowagi

Dawniej Virus[Mauro].
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 11:24

Jak mozna dac sobie strzelic 2 bramki w 30 sekund?? Do tego slupek ADRIANO a moglobyc spokojnie 3:0..... ale nie... Inter majac 2:0 postanowil isc na grzyby i przestal grac i dal sobie strzelic 2 bramki w 30 sekund a pozniej na dobitke CLARENS SEDORF (zdrajca) strzelil gola...

SEADORF jest dla mnie dziwnym czlowiekiem... najpierw MILAN pozniej INTER teraz znow MILAN.. niech on sie zdecyduje....

Na Inter nie mozna po prostu liczyc :( :evil:

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 11:28

To co pokazał inter w tym meczu to żenada w 2 minuty stracić 2 bramiki to jak na inter nienormalne,a szczęśćie spszyja GŁUPSZYM :cry:

Forza Grande Juve
Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 11:33

W tym sezonie bardzo ciężko będzie nam pozbawic Milan tytułu mistrzowskiego..Nawet jeśli Milanowi zdarzy się słaby mecz to dopomorze im szczęście,no cóż my w zeszłym sezonie też kilkakrotnie ratowaliśmy wynik w ostatnich minutach.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
ODPOWIEDZ