Kto bylby w stanie zastapic Del Piero?
- DeeJay
- Juventino
1. W sumie każdy piłkarz jest jedyny w swoim rodzaju. O Pele, Platinim czy Maradonnie też wszyscy mówili, że są nie do zastąpienia. Może i tak jest, ale i bez nich piłka nadal się kręci i są przecież ciągle zawodnicy, nad których grą można się zachwycać.Prawda jest taka, że nikt nie będzie wstanie zastąpić Alexa bo on jest jedyny w swoim rodzaju. Jednak wydaje mi się, że Benjamin łatwo wpasowałby się do pierwszego zespołu. Może nie gra tak jak Alex, ale gra z taką samą radością i werwą jak on a to dobrze wróży. Mam nadzieję, że ten chłopak wyrośnie na wielką gwiazde. Życze mu tego z całego sercaDJ Juventinho pisze:To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.
Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...
2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Znajomy nagrał mi kiedyś fragmenty meczu Primavery z jakiegoś włoskiego kanału.DJ Juventinho pisze: 2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja narazie nikogo nie widze takiego choc nasuwa mi sie mlody zawodnik PSG Danijel Ljuboja jest niesamowity i jeszcze pilkarz evertony wayne rooney nie nawidze anglikow ale on moze byc dobry. Za Trezegueta to ja mam zastepce jakby konczyl kariere to jeszcze jakis czas ale ja mysle o pilkarzu Auxerre Djibril Cisse. A za Nedveda widzial bym pilkarze ajaksu Rafaela Van Der Vaarta on jest niesamowity i mlody.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Myslalem i wymyslilem pilkarza ktory by zastapil ALEX`a przyszedl mi do glowy artykol chyba z pilki nozne + ze we wloszech jest 4 prawdziwych wirtuozow gry zola baggio DEL PIERO i no wlasnie ten o ktorym ja mysle ze bylby barzo dobrym zastepcom tylko ze on jest juz u naszego wroga ale mozna zawsze kupic a mowie tu o antonio cassano on naprawde ma talent
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Slim
- Juventino
LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??
ENZO MARESCA to czlowiek kotry moglby zastapic ALEXA.... tak wlasnie ENZO! lub jako 2 przyklad FABRIZO MICCOLI...
A w przyslzosci ALEX DEL PIERO "JUNIOR"
:D:D:D:D::D:D:D:D
ENZO MARESCA to czlowiek kotry moglby zastapic ALEXA.... tak wlasnie ENZO! lub jako 2 przyklad FABRIZO MICCOLI...
A w przyslzosci ALEX DEL PIERO "JUNIOR"

- Alexa Del Piero
- Juventino
Problem w tym, że Maresca jest pomocnikiem a Alex napastnikiemPhilby pisze:LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??
A w przyslzosci ALEX DEL PIERO "JUNIOR":D:D:D:D::D:D:D:D

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- DeeJay
- Juventino
Ja także widziałem go tylko na fragmentach meczu Siena - Juve. Na podstawie jednego meczu nie idzie zbyt wiele powiedzieć o tym w jaki sposób gra. Jedyne co wiemu, to to że bardzo skutecznie.Alexa Del Piero pisze:Znajomy nagrał mi kiedyś fragmenty meczu Primavery z jakiegoś włoskiego kanału.DJ Juventinho pisze: 2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
DZISIAJ NA RAI SPORT SAT JEST MECZ ROMA - JUVENTUS. BĘDZIE MOŻNA POOGLĄDAĆ GO W AKCJI.
- booyak
- Juventino
Również uważam że taki piłkarz jak Del Piero szybko się nie pojawi... a szkoda... Z młodych gwiazdeczke biegających po boiskach Alexa najbardziej przypomina mi Tomas Rosicky...DJ Juventinho pisze:To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.Alexa Del Piero pisze:Według mnie Alexa mógłby zastąpić Benjamin z primavery. Koleś jest całkiem niezły.
Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...
★ ★ ★
- Slim
- Juventino
moze MARESCA jest pomocnikiem a ALEX cofnietym napastnikiem ale chodzi i charyzme i o potencjal... o umiejetnosci, chec walki itd... MARESCA moze zostac nowa gwiazda JUVE imoze zastpaic IL CAPITANO w przyszlosci, jednak wydaje mi sie ze NIKT NIGDY NIE ZASTAPI ALEXA.... byl Platini byl Baggio teraz jest DEL PIERO kto bedzie potem nie wiadomo ale bedzie musial sie niezle napracowac by byc na poziome DEL PIERO i 2 pozostalych wymienionych przeze mnie zawodnikow...Alexa Del Piero pisze:Problem w tym, że Maresca jest pomocnikiem a Alex napastnikiemPhilby pisze:LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??
A w przyslzosci ALEX DEL PIERO "JUNIOR":D:D:D:D::D:D:D:D
A co do Miccoliego to wiele mu jeszcze brakuje, po za tym jest za stary (25 lat). Ewentualny następca Alexa powinien mieć teraz nie więcej niż 20 lat
Licze na ALEXA DEL PIERO JUNIORA

- kouba
- Qualità Juventino
oooo...i tu sie zgodze. Z Interem miał chyba swoje mecze życiowe, choć mysle, ze takie jeszcze będąDionizos pisze:Jest juz nastepca ALexa. Fabrizio Miccoli ma poki co jeszcze 24 lata, az do czerwca. On jest po prostu genialny. To co wyrabial z interem jest nie do opisania.
- BIANCONERI
- Juventino
Del Piero ma 29 lat i cieżko juz teraz mówić kto będzie jego ewentualnym następcą.Jednak na dzień dzisiejszy przychodzi mi na myśl jedno nazwisko;Miccoli.Jego styl różnie się od tego co prezentuje Alex,ale myśle,że ktoś taki jak on dał by rade.Mam tylko nadzieje,że Lippi będzie stawiał na kieszonkowego napastnika i ten zostanie w naszym klubie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"