Kto bylby w stanie zastapic Del Piero?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:25

DJ Juventinho pisze:To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.

Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...
Prawda jest taka, że nikt nie będzie wstanie zastąpić Alexa bo on jest jedyny w swoim rodzaju. Jednak wydaje mi się, że Benjamin łatwo wpasowałby się do pierwszego zespołu. Może nie gra tak jak Alex, ale gra z taką samą radością i werwą jak on a to dobrze wróży. Mam nadzieję, że ten chłopak wyrośnie na wielką gwiazde. Życze mu tego z całego serca :)
1. W sumie każdy piłkarz jest jedyny w swoim rodzaju. O Pele, Platinim czy Maradonnie też wszyscy mówili, że są nie do zastąpienia. Może i tak jest, ale i bez nich piłka nadal się kręci i są przecież ciągle zawodnicy, nad których grą można się zachwycać.

2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:31

DJ Juventinho pisze: 2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
Znajomy nagrał mi kiedyś fragmenty meczu Primavery z jakiegoś włoskiego kanału.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:43

Ja narazie nikogo nie widze takiego choc nasuwa mi sie mlody zawodnik PSG Danijel Ljuboja jest niesamowity i jeszcze pilkarz evertony wayne rooney nie nawidze anglikow ale on moze byc dobry. Za Trezegueta to ja mam zastepce jakby konczyl kariere to jeszcze jakis czas ale ja mysle o pilkarzu Auxerre Djibril Cisse. A za Nedveda widzial bym pilkarze ajaksu Rafaela Van Der Vaarta on jest niesamowity i mlody.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:58

Myslalem i wymyslilem pilkarza ktory by zastapil ALEX`a przyszedl mi do glowy artykol chyba z pilki nozne + ze we wloszech jest 4 prawdziwych wirtuozow gry zola baggio DEL PIERO i no wlasnie ten o ktorym ja mysle ze bylby barzo dobrym zastepcom tylko ze on jest juz u naszego wroga ale mozna zawsze kupic a mowie tu o antonio cassano on naprawde ma talent

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 00:12

LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??

ENZO MARESCA to czlowiek kotry moglby zastapic ALEXA.... tak wlasnie ENZO! lub jako 2 przyklad FABRIZO MICCOLI...

A w przyslzosci ALEX DEL PIERO "JUNIOR" :D:D:D:D:D::D:D:D:D

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 00:21

Philby pisze:LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??

ENZO MARESCA to czlowiek kotry moglby zastapic ALEXA.... tak wlasnie ENZO! lub jako 2 przyklad FABRIZO MICCOLI...

Problem w tym, że Maresca jest pomocnikiem a Alex napastnikiem :) A co do Miccoliego to wiele mu jeszcze brakuje, po za tym jest za stary (25 lat). Ewentualny następca Alexa powinien mieć teraz nie więcej niż 20 lat

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Nazar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 00:39

Alex jest nie do zastepienia to jest gwiazda juve spedzil tu tyle lat osiagnol z Juve wiele i jest najlepszy

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 10:43

Alexa Del Piero pisze:
DJ Juventinho pisze: 2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
Znajomy nagrał mi kiedyś fragmenty meczu Primavery z jakiegoś włoskiego kanału.
Ja także widziałem go tylko na fragmentach meczu Siena - Juve. Na podstawie jednego meczu nie idzie zbyt wiele powiedzieć o tym w jaki sposób gra. Jedyne co wiemu, to to że bardzo skutecznie.

DZISIAJ NA RAI SPORT SAT JEST MECZ ROMA - JUVENTUS. BĘDZIE MOŻNA POOGLĄDAĆ GO W AKCJI.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 10:59

DJ Juventinho pisze:
Alexa Del Piero pisze:Według mnie Alexa mógłby zastąpić Benjamin z primavery. Koleś jest całkiem niezły.
To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.

Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...
Również uważam że taki piłkarz jak Del Piero szybko się nie pojawi... a szkoda... Z młodych gwiazdeczke biegających po boiskach Alexa najbardziej przypomina mi Tomas Rosicky...

★ ★ ★
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 11:40

Jest juz nastepca ALexa. Fabrizio Miccoli ma poki co jeszcze 24 lata, az do czerwca. On jest po prostu genialny. To co wyrabial z interem jest nie do opisania.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 11:44

Alexa Del Piero pisze:
Philby pisze:LUDZIE ALEX NIE JEST TYPOWYM NAPASTNIKIEM... wiec nie mowic emi tu o SAVIOLI oka??

Problem w tym, że Maresca jest pomocnikiem a Alex napastnikiem :) A co do Miccoliego to wiele mu jeszcze brakuje, po za tym jest za stary (25 lat). Ewentualny następca Alexa powinien mieć teraz nie więcej niż 20 lat
moze MARESCA jest pomocnikiem a ALEX cofnietym napastnikiem ale chodzi i charyzme i o potencjal... o umiejetnosci, chec walki itd... MARESCA moze zostac nowa gwiazda JUVE imoze zastpaic IL CAPITANO w przyszlosci, jednak wydaje mi sie ze NIKT NIGDY NIE ZASTAPI ALEXA.... byl Platini byl Baggio teraz jest DEL PIERO kto bedzie potem nie wiadomo ale bedzie musial sie niezle napracowac by byc na poziome DEL PIERO i 2 pozostalych wymienionych przeze mnie zawodnikow...

Licze na ALEXA DEL PIERO JUNIORA :D ktory przejmie talent w genach :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 11:44

Dionizos pisze:Jest juz nastepca ALexa. Fabrizio Miccoli ma poki co jeszcze 24 lata, az do czerwca. On jest po prostu genialny. To co wyrabial z interem jest nie do opisania.
oooo...i tu sie zgodze. Z Interem miał chyba swoje mecze życiowe, choć mysle, ze takie jeszcze będą :wink: Ale mimo tego, ze gra tutaj od niedawna i nie ma dobrych warunków fizycznych :wink: to gra na prawde dobrze. I tez wcale nie musi być typowym napastnikiem :wink:

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 11:53

po mojemu to Alex jeszcze powinien grac w pierwszej jedenastce z 8 lat [ przynajmniej ] i nie trzeba mu szukac następcy [ narazie].

zawsze Del Piero
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 12:22

Del Piero ma 29 lat i cieżko juz teraz mówić kto będzie jego ewentualnym następcą.Jednak na dzień dzisiejszy przychodzi mi na myśl jedno nazwisko;Miccoli.Jego styl różnie się od tego co prezentuje Alex,ale myśle,że ktoś taki jak on dał by rade.Mam tylko nadzieje,że Lippi będzie stawiał na kieszonkowego napastnika i ten zostanie w naszym klubie.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 12:25

tylko miccoli

ODPOWIEDZ