Finał Ligi Mistrzów !!
- juveluck
- Juventino
Najtanszy bilet na final 3,5 tys zl, fajne ceny. Chyba bardziej oplaca sie zamowic przez strone UEFA, nie wiem jakie tam maja ceny, jednak napewno nie naliczaja sobie dodatkowych marzy tak jak to zrobili na tej stronie. Mimo wszytsko watpie zeby kogos bylo stac na taki wydatek
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2004, 17:21 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Wojtom
- Juventino
chyba 3,5 tysjuveluck pisze:Najtanszy bilet na final 35 tys zl, fajne ceny. Chyba bardziej oplaca sie zamowic przez strone UEFA, nie wiem jakie tam maja ceny, jednak napewno nie naliczaja sobie dodatkowych marzy tak jak to zrobili na tej stronie. Mimo wszytsko watpie zeby kogos bylo stac na taki wydatek

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wojtom
- Juventino
witam ponownie ! dowiedziałem sie ze bilety na final Ligi Mistrzów nie będą kosztowały aż tak kolosalnych cen jak podałem wczesniej na stronach ponieważ myslalem ze tak bedzie !! a jak podała Telegazeta to wlasnie bilety bedą kosztować od 60 Euro do 160 Euro i bedzie je można kupować tylko przez tydzień , 3 tygodnie przed finałem LM na oficjalnej stronie Uefa !!! mysle ze to zmienia postać rzeczy i jesli to bedzie prawda to jade na 100 % !!!!!!!!!!! i bezdie tylko ograniczona liczba biletów bo reszta bedzie przekazana : Vipom , obu klubom ( ileś tam biletów ) i jeszcze dla ochrony , tych wszystkich dziennikarzy itp. !! 60 - 160 Euro ........ czyli najlepsze miejsce za 700 zł !!! druga taka okazja sie nie powtórzy !!!!!!!!!!! trzeba jechać
8) 8)

- Molek big fun juve
- Juventino
Ja sie wybieram na final na 100% z qmplem jedziemy w sobote do Geselkirchen kupic bilet nawet nie wazne kto tam bedzie
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- dawidpln
- Juventino
Czy ja dobrze zauważyłem? Bilet za 600 funtów? Jeśli tak to nie jade ale jeśli kosztował by ok. 500 - 700 zł mógłbym pojechać.
O reszte bym sie aż tak nie martwił, żeby wyszło oszczędnie można pojechać samochodem w 2 lub 3 osoby i wspólnie złożymy sie na benzyne itp. spać też można w samochodzie :-D bo hotele i motele w te dni będą zapewne bardzo drogie. Jeśli ktoś idzie na to to piszcie.
O reszte bym sie aż tak nie martwił, żeby wyszło oszczędnie można pojechać samochodem w 2 lub 3 osoby i wspólnie złożymy sie na benzyne itp. spać też można w samochodzie :-D bo hotele i motele w te dni będą zapewne bardzo drogie. Jeśli ktoś idzie na to to piszcie.
Forza Juventus
- Pavciooo
- Juventino
Kurcze. Szkoda że nie mam 18 lat to bym se pojechał, a z rodzicami nie pojadę. Ta druga cena (od 60Euro do 160) jest naprawdę dosyć niska jak na finał Ligi Mistrzów. No ale trudno, będe musiał obejżeć w telewizji :? ...
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak bym byl dorosly to moze bym pjechal ale brakuje mi 1,5 roku. A rodzice raczej samego mnie nie puszcza a jechac tez raczej nie, ale sproboje namowic tate.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- hania
- Juventino
Ta tegoroczny final LM na pewno sie ne wybieram.....maturka, strudia...i te sprawy. Mialam jechac na mecz Bayern vs Real ale nie byalm pewna biletow. Ale myslalam troche o Euro 2004....raczej odlegle to plany, po za tym nie mam za bardzo z kim jechac...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Wojtom
- Juventino
przeczytaj moj ostatni post !! cena nie jest jak na początku podawałem aż taka kosmiczna !! poprostu chcą zrobić kase to za tyle sprzedają !! bilet ma kosztować od 60 - 160 Euro i mysle ze to nie jest dużo zwłaszcza ze jest to najwyższej klasy impreza piłkarska !! 8)dawidpln pisze:Czy ja dobrze zauważyłem? Bilet za 600 funtów? Jeśli tak to nie jade ale jeśli kosztował by ok. 500 - 700 zł mógłbym pojechać.
- dawidpln
- Juventino
Ja też mam w tym roku mature i być może egzaminy ale sie nie przejmuje przecież matura kończy sie w połowie maja a finał jest pod koniec maja, a egzaminy w w końcówce czerwca przynajmniej na AWF, po za tym bylibyśmy tak kilka dni, może 2.hania pisze:Ta tegoroczny final LM na pewno sie ne wybieram.....maturka, strudia...i te sprawy. Mialam jechac na mecz Bayern vs Real ale nie byalm pewna biletow. Ale myslalam troche o Euro 2004....raczej odlegle to plany, po za tym nie mam za bardzo z kim jechac...
Forza Juventus