Włochy--Czechy
- Kamil de Lellias
- Juventino
Buffon gral pierwsza polowe w drugiej zmienil go Toldo.
Bardzo mi sie podobala bramka Rosickiego - umie zakercic 8)
A w ogole nawet nie wiedzialem ze Legro gra aktualnie w pierwszej reprezentacji, gral jak gral ale zaliczyl kolejny wystep
Bardzo mi sie podobala bramka Rosickiego - umie zakercic 8)
A w ogole nawet nie wiedzialem ze Legro gra aktualnie w pierwszej reprezentacji, gral jak gral ale zaliczyl kolejny wystep

- Wojtom
- Juventino
Del Piero zagrał bardzo dobry mecz ! Buffon też i Legrottaglie ! a Vieri to juz nie powiem........
rękami koleś gole strzela , piłke rękami zatrzymuje bo nie moze nadążyc za nią
:D:D:D ale mecz był fajny i interesujący ! p.s a widzieliście fale na trybunach ?? to jest coś a nie Polska ...... 43 kibiców na stadionie a i ławka rezerwowych Polski ...myslałem ze sie posikam ! miejsca na 5 osób pod daszkiem plastikowym a reszta na ławeczne na zewnątrz siedzi !
jakby padać zaczęlo to byłby wyścig kto pierwszy pod daszek >.....
:D:D:D:D:P

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- miccoli
- Juventino
Giovanni Trapattoni jest pełen podziwu dla swoich napastników po wczorajszym remisie 2:2 z Czechami.
- "Widziałem wiele wspaniałych podań pomiędzy Vierim, Del Piero i Tottim. To był najwyższy europejski poziom".
- "Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że jeśli ta trójka jest w formie, to możemy pokonać każdego".
- "Pierwsza połowa była w naszym wykonaniu bardzo dobra. Z przebiegu całego meczu remis powinien satysfakcjonować obie strony".
źródło:lechsport.pl
- "Widziałem wiele wspaniałych podań pomiędzy Vierim, Del Piero i Tottim. To był najwyższy europejski poziom".
- "Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że jeśli ta trójka jest w formie, to możemy pokonać każdego".
- "Pierwsza połowa była w naszym wykonaniu bardzo dobra. Z przebiegu całego meczu remis powinien satysfakcjonować obie strony".
źródło:lechsport.pl
...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oglądałem obszerny skrót z tego meczu i muszę przyznać , że mecz naprawdę stał na wysokim poziomie. Bardzo wiele akcji z obu stron. Remis jest jak najbardziej sprawiedliwym rezultatem. Jeśli chodzi o zawodników JUVE:
1.Buffon, w sumie bez zastrzeżeń, ale bramka trochę farfocel :? Może był zasłaniany? Gol coś jak z Sociedad, już miał ją na rękach a jednak...
2. Legrottagliem, wiele widać go nie było, raz jak piłka leciała na wyskokości ....kostki....Legro wybił ją szczupakiem... :? do Nedveda..ten hukną, ale był Gigi
3.Del Piero, bardzo dobra 1 połowa. Świetne dośrodkowania! Duża szybkosć i dynamika, OK!
4.Nedved, jak zawsze wszędzie go było dużo, waleczny, nieustępliwy i zawzięty. Dobre strzały.
W JUVE chętnie bym zobaczył Czecha Rosiciego! Może też i Jankulovskiego.
Ferrari, dla mnie wcale nie jest taki dobry...przynajmniej w tym meczu niczym specjalnym się nie wykazał
,,Men of the match''!----> Simone Perotta! Nie miał sobie równych na boisku
1.Buffon, w sumie bez zastrzeżeń, ale bramka trochę farfocel :? Może był zasłaniany? Gol coś jak z Sociedad, już miał ją na rękach a jednak...
2. Legrottagliem, wiele widać go nie było, raz jak piłka leciała na wyskokości ....kostki....Legro wybił ją szczupakiem... :? do Nedveda..ten hukną, ale był Gigi

3.Del Piero, bardzo dobra 1 połowa. Świetne dośrodkowania! Duża szybkosć i dynamika, OK!
4.Nedved, jak zawsze wszędzie go było dużo, waleczny, nieustępliwy i zawzięty. Dobre strzały.
W JUVE chętnie bym zobaczył Czecha Rosiciego! Może też i Jankulovskiego.
Ferrari, dla mnie wcale nie jest taki dobry...przynajmniej w tym meczu niczym specjalnym się nie wykazał
,,Men of the match''!----> Simone Perotta! Nie miał sobie równych na boisku

Ostatnio zmieniony 19 lutego 2004, 18:44 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dionizos
- Juventino
Nie zgodze sie z Toba Smoku, ze Perrotta gral dobrze, wedlug mnie to kolega z Chievo juz dawno powinien isc w slady Margiotty i zagrac w reprezie Wenezueli. Ogolnie meczyk calkiem ciekawy.. Delvecchio, Bettarini, Legro, wyzej wspomniany Perrotta, Pancaro, Pan Trappattoni chyba nie bardzo wie co robi. Ci ludzie nie prezentuja przecietnego poziomu. A Ferrari wedlug mnie calkiem niezle. Strasznie sie wkurzylem kiedy na boisku pojawil sie Carlo Nervo. Ale to co zrobil gracz Bolognii na prawym skrzydle :shock: :shock: :shock: :shock: !!! Objechal 3 Czechow i dosrodkowal idealnie na glowe Di Natale. Po prostu genialna akcja. A sam Di Natale to wedlug mnie marnuje sobie kariere w Empoli. W reprezie gra wprost fantastycznie. Alex, Totti, Vieri calkiem niezle. Znowu swietnie Pirlo! Fiore tez calkiem calkiem. Natomiast debiutanci Barone i Volpi nie przylozyli sie specjalnie.
- król Alex
- Juventino
Dla waszej wiadomości to Buffi rozegrał pierwszą połowe, a w drugiej wszedł Toldo.A co do meczu to myśle że to nie było spotkanie na bardzo wysokim poziomie.....Najlepszym zawodnikiem w drużynie Włoch był Alex del Piero!!!!!!!!Co mnie bardzo cieszy.miccoli pisze:Buffon rozegral cale spotkanieSonGopik pisze:Co to za pajac nie wystawil Buffona?

FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
,,Men of the match''!----> Simone Perotta! Nie miał sobie równych na boisku 8) :?
HEhe przecież ja żartowałem!Dionizos pisze:Nie zgodze sie z Toba Smoku, ze Perrotta gral dobrze, wedlug mnie to kolega z Chievo juz dawno powinien isc w slady Margiotty i zagrac w reprezie Wenezueli.

To moja zdanie jak już wspomniałem wcześniej było wielkim żartem