Co się dzieje :/ ??
- Tomusmc
- Juventino
Mi tez nie bylo, nie jest i nie bedzie wstyd za Juve! Zawsz calym sercem jestem z nimi! Ale faktycznie maja kryzys! a pozatym Juve nie pomogl sedzia w meczu z interem!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- J1897
- Juventino
Ja również uważam, że coś jest nie tak jak powinno. To, że jest JUVE na minusie, to jeszcze pikuś, ale ich gra wygląda w niektórych momentach poprostu tragicznie. To pewnie spowodowane jest stresem związanym z aferą dopingową. Uważam także, że wielki błąd popełnili panowie Moggi i Lippi nie sprowadzając żadnych nowych piłkarzy (Lippi powiedział wtedy, że mamy bardzo dobrą obronę i nie trzeba nic zmieniać). Moggi wcale nie musiał go słuchać, a Lippi teraz miałby większe pole do manewru przed meczami z Deportivo w LM. Tyle ja... Pozdrawiam!!!
- Jasiek-x
- Juventino
Osobiście zawsze będę kibicował JUVE i jesli ktoś źle mówi o moim ukochanym to leci taka besztanka z jego klubu, że nie będę tego komentował. Poza tym myślę, że JUVE prędzej czy później wyjdzie z tego wnerwiającego dołka i uda im się w tym sezonie osiągnąc przynajmniej scudetto lub wygraną w LM. Oby tak było. :!: