Sonda 11 XX-lecia
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pamiętaj, ze żyjemy w 2004 roku.Nie wszyscy wiedzą kto to był Rossi czy Boksic.Chociaż jest do tego przeznaczony dział, ale mało kto tam zagląda.
Wszycy patrzą się na to co jest teraz. Bo kiedy grał Tardelli to mnie jeszcze na świecie nie było, więc nie moge określić dokładnie jak grał.Opieram sie tylko na piśmie i opisach.A co do Nedveda, to widze go prawie na każdym meczu(większości).Więc nie ma tu co oskarżać niektórych, bo ci "niektórzy" też mogą nie wiedzieć.
Wszycy patrzą się na to co jest teraz. Bo kiedy grał Tardelli to mnie jeszcze na świecie nie było, więc nie moge określić dokładnie jak grał.Opieram sie tylko na piśmie i opisach.A co do Nedveda, to widze go prawie na każdym meczu(większości).Więc nie ma tu co oskarżać niektórych, bo ci "niektórzy" też mogą nie wiedzieć.
- dawidpln
- Juventino
Tak, to prawda że Montero nie zrobił dla Juve tylo co Scirea (moje odczucie) Thuram gra zbyt krótko żeby porównywać go do Gentile. Jako najlepszy ofensywny pomocnik u mnie wygrał Zidane. Uważam że ten konkurs powinien mieć nazwę "najlepsi piłkarze ostatnich 10 lat", ponieważ jedyni piłkarze wedłud mnie grający troche dawniej i mający szansę na zwycięstwo w swej kategori to Bettega, Platini i Vialli lub Rossi choć nie jestem do końca przekonany czy wygrają. Jak narazie z tej sondy wynika że kilka lat temu mieliśmy najlepszy zespół od 20 lat. Coś nie wydaje mi się, a już napewno nie są to Montero czy Di Livio-według mnie Laudrup był lepszy :!: Ja wolałbym oddać głos w sondzie na Bianconeri. tripod. com
Forza Juventus
- Slim
- Juventino
A ja uwazam ze Di Livio byl lepszy od laudrupa, ale nie Montero od Scirei... takie jest moje zdanie.. a co do reszty oborny tutaj FERRARA znalazl sie zasluzenie... THURAM noo minimalnie ale wydaje mi sie ze lepszy od Gentile... natomiast nr 10 bedzie ciezko ustalic a co do 9 i 11 to moim zdaniem Vialli i Ravalelli lub Betega...