Do sprzedania.
- Pavciooo
- Juventino
No tak, dobrze powiedziane. Najpierw trezba kogoś kupić! Ale Moggi skąpi kasy na dobrych, tanich, młodych zawodników. Ale zwróć uwagę, że napisałem: w pierwszej kolejności, czyli niekoniecznie odrazu. Masz również rację, że dobrze byłoby im pozwolić zakończyć karierę w Juve- przecież i tak nie zarobimy dużo. Ale w sytuacji, w której Moggi skąpi kasy, to może jednak za te fundusze kupiłby jakiś dobrych zawodników.kouba pisze:własciwie jak Montero i Ferrara w niedalekiej przyszłosci bedą kończyć kariery to wartałoby Ich sprzedać i zarobić troche :lol: Ale nie bądzmy tacy i nich Oni zakończą przygode z piłką w Juvenależy In sie to.
A tak z tych piłkarzy w ankiecie nie powinien odejśc żaden, przynajmniej narazie, dopóki nie zostanie ktoś sprowadzony do Juve. Kazdy z nich jest potrzebny w pewnym stopniu.
- Juverulez!
- Juventino
- buffi
- Juventino
Kogoś trzeb sprzedać, ale kogo?? Byłem zdziwiony patrząc na ankietę i nie widząc w niej Tudora. On robi ostatnio najwięcej błędów strzela samobójcze bramki, fauluje rywali i gra słabo. Jednak jak nie było Tudora swój głos oddałem na Paolo Montero, który jak już ktoś powiedział najlepsze lata gry ma już za sobą. Nie ma co ukrywać jest słaby. Ale gdybym to ja był trenerem najpierw bym kupił jakiegoś obrońcę, potem sprzedawał, jak już z resztą ktoś powiedział "Najpierw kupować, później sprzedawać". To jest moje zdanie w tej kwestii, powinniśmy sprzedać Montero i Tudora :!: :!: :!:
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- Włodar
- Juventino
Według mnie nie pasuje trochę Legrotaglie. Nie wiem czym sobie zasłużył na grę w Juve. Chyba nie tym, że w ostatnim meczu ligowym sezonu 2002/2003 grając w Chievo przeciwko Juve przy stanie 3:3 przestrzelił z 3 metrów prawie na pustą bramkę?
- Pavciooo
- Juventino
Raczej niemożliwe żeby Real kupił Iuliano. Niestety. Ale jakby go Abramowicz kupiłJuverulez! pisze:Iuliano do realu. Ja bym opchnął Di Vaio i za kase zdobytą kupić Cannavari!!!

- Sarsik
- Juventino
Sprzedajmy Di Vaio. Na pewno trochę dostaniemy i więcej szans będzie otrzymywał lepszy Miccoli. Poza tym już niedługo powinien rozbłysnąć talent Benjamina. Po co nam wtedy taki Di Vaio.
I need a girl that I can train.
- juvek
- Juventino
Może i ten talent Benjamina rozbłyśnie, ale nie wiadomo kiedy. I co do tego czasu mamy miec w kadrz tylko 3 napastników. Jeden będzie kontuzjowany i nie mamy już żadnej zmiany. nieciekawie to widze. Może za rok czy dwa Benjamin będzie grał już na prawde dobrze i dopiero wtenczsa można mówić o ewentualnej sprzedarzy Di Vaio.Sarsik pisze:Sprzedajmy Di Vaio. Na pewno trochę dostaniemy i więcej szans będzie otrzymywał lepszy Miccoli. Poza tym już niedługo powinien rozbłysnąć talent Benjamina. Po co nam wtedy taki Di Vaio.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Sarsik
- Juventino
Oczywiście wziąłem poprawke na to, że zaraz kogoś kupimy na miejsce sprzedanego. Bo chyba nikt rozsądny nie chciałby sprzedać Nedveda, nie oczekując nowego nabytku na jego miejsce.juvek pisze:Może i ten talent Benjamina rozbłyśnie, ale nie wiadomo kiedy. I co do tego czasu mamy miec w kadrz tylko 3 napastników. Jeden będzie kontuzjowany i nie mamy już żadnej zmiany. nieciekawie to widze. Może za rok czy dwa Benjamin będzie grał już na prawde dobrze i dopiero wtenczsa można mówić o ewentualnej sprzedarzy Di Vaio.Sarsik pisze:Sprzedajmy Di Vaio. Na pewno trochę dostaniemy i więcej szans będzie otrzymywał lepszy Miccoli. Poza tym już niedługo powinien rozbłysnąć talent Benjamina. Po co nam wtedy taki Di Vaio.
I need a girl that I can train.
- Dionizos
- Juventino
Coś ten talent Benjamina nie blyszczy. W Viareggio gra co najmniej niezle, ale to za malo. A Marco nie oddam. Niestety ale dowidzenia nalezy powiedziec Davidowi. Z calym dla niego szacunkiem, ale za dlugo szuka formy a my nie mamy czasu...Sarsik pisze:Sprzedajmy Di Vaio. Na pewno trochę dostaniemy i więcej szans będzie otrzymywał lepszy Miccoli. Poza tym już niedługo powinien rozbłysnąć talent Benjamina. Po co nam wtedy taki Di Vaio.
- JUVEFANE_10
- Juventino
Montero,Trezege tych dwóch powinni sprzedać
JESTEM OSZUSTEM
- Rasi
- Qualità Juventino
Głupszych tematów już nie ma ?? Co to za pytanie "kogo sprzedać" ?? Budowanie drużyny nie polega na pozbywaniu się zawodników. A teksty w stylu : " Sprzedać xxx a za kase z niego kupić zzz" to wogóle jakieś dziwne :? . Nie bierzecie pod uwage, że dany zawodnik może odmówić gry w Juve ?? Według Was prowadzenie drużyny piłkarskiej pokroju Juve wygląda jak w CM ?? Że Moggi wchodzi na "short list'' zaznacza w filtrze "zainteresowani" i kupuje kogo popadnie ?? A jak brakuje kasy to wystawi na liste jakiegos ciecia i od razu jest 100 chętnych do kupienia go ?? Ludzie oprzytomnijcie !!