Di Vaio przeniesie się do Anglii
- Martin
- Juventino
Przypominam ze Juve jeszcze nie splacil wszystkich rat za Di Vaio... Przeciez kupilismy go od Parmy i z tego co wiem to oplata miala isc w trzech ratach.... Zatem predzej wroci do Parmy niz zostanie sprzedany do Anglii.
No coz, ale przeciez prasa zyje z plotek...
No coz, ale przeciez prasa zyje z plotek...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Pavciooo
- Juventino
W Newcastle by się nie przydał. Zapchał by miejsce dla równie dobrych graczy. W Newcastle jest Shearer, Belamy i jeszcze paru napastników. Poza tym Newcastle może nie jest klubem z najwyższej półki, ale nawet najsilniejsi się z nimi muszą liczyć.Jasiek-x pisze:Co do Newcastle to mógłby się im przydać, ale z drugiej strony nie chce aby odchodził, bo bardzo go lubie i podoba mi się jego gra. Zresztą Newcastle wcale nie jest takie dobre... :lol:
- Villya
- Juventino
Marco jest bardzo dobrym napastnikiem ale nie ma stałej formy......przynajmniej mnie się wydaje , że nie ma co marzyć aby wygryźć ze składu Davida a tym bardziej Del Piero.....a jest jeszcze Miccoli. Juve w obecnej chwili nie sprzeda Di Vaio ponieważ Alex i Treze łapią często kontuzje, Zalayety już nie mamy..a Miccoli sam w ataku być nie może....
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Oktawian
- Juventino
rola Di Vaio to wejsc z lawki strzelic gola,zapewnic Juve wygrana.to typ asekuracji.jest zwinny szybki a to sie liczy w koncowych minutach meczu.wchadzac ma duzo sil ma to wykorzystac i strzelac bramki.mozna o nim powidziec ostatnia nnadzieja, deska ratunku gdy cos sie nie klei w grze podstawowej jedenastki.jest on potrzebny w Juve.ale ma on swoje ambicje dazy do gry w pierwszej jedenastce.ja go rozumiem.
- nookie
- Juventino
Mam nadzieje ze to plota.. :shock: wiele razy mowilem ze powinien byc wystawiany optymalny atak..a nie "tradycjonalny"..nie wazne czy Marco poinien zajac miejsce Davida czy Alexa..najwazniejsze zeby atak byl optymalnie ustawiony...wydaje mi sie ze takie traktowanie Di Vaio moglo go zachecic do szukania nowych klubow...ale oby nie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
ja bardzo lubię Di Vaio i nie chciałbym żeby odchodził od Juve, no chyba że na jego miejsce miałby przyjść Gilardino lub Sculli.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Jaro
- Juventino
Liczę się z tym że Di Vaio może odejść z Juve.Może być jednym z elementów wielkich wymian i transferów które będą czynione w letniej rundzie transferowej.Sam Di Vaio nie jest zadowolony z roli zmiennika a wiemy że z niewolnika nie ma zawodnika i być może kierownictwo Juve rozważy pomysł jego sprzedaży.
- Jaro
- Juventino
Liczę się z tym że Di Vaio może odejść z Juve.Może być jednym z elementów wielkich wymian i transferów które będą czynione w letniej rundzie transferowej.Sam Di Vaio nie jest zadowolony z roli zmiennika a wiemy że z niewolnika nie ma zawodnika i być może kierownictwo Juve rozważy pomysł jego sprzedaży.
- Jaro
- Juventino
- J1897
- Juventino
Mam nadzieję, że Marco jednak zostanie... Wolałbym, żeby sprzedali Treze (np. do Chelsea) i kupili w jego miejsce jakiegoś dobrze zapowiadającego się napastnika (np. Cavenaghi-River, Gilardino-Parma...), a Di Vaio wrzucić do pierwszej 11 obok Del Piero. Za kasę za Treze można by jeszcze kupić ze dwóch obrońców. Takie jest moje zdanie...