Di Vaio przeniesie się do Anglii

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 11:33

Przypominam ze Juve jeszcze nie splacil wszystkich rat za Di Vaio... Przeciez kupilismy go od Parmy i z tego co wiem to oplata miala isc w trzech ratach.... Zatem predzej wroci do Parmy niz zostanie sprzedany do Anglii.
No coz, ale przeciez prasa zyje z plotek...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 17:03

Di Vaio to wspaniały piłkarz, nie może odejść od Juve, to będzie duża strata.

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 18:28

Ja wole jako jokera Miccolego. Jest młodszy a strzela praktycznie tyle samo goli. Di Vaio-może odejsc

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 21:44

Nie chce mi sie wierzyc zeby Marco mial nas niedlugo opuscic.Moggi przynajmniej na to nie pozwol!!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 22:00

Jasiek-x pisze:Co do Newcastle to mógłby się im przydać, ale z drugiej strony nie chce aby odchodził, bo bardzo go lubie i podoba mi się jego gra. Zresztą Newcastle wcale nie jest takie dobre... :lol:
W Newcastle by się nie przydał. Zapchał by miejsce dla równie dobrych graczy. W Newcastle jest Shearer, Belamy i jeszcze paru napastników. Poza tym Newcastle może nie jest klubem z najwyższej półki, ale nawet najsilniejsi się z nimi muszą liczyć.

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 22:35

Marco jest bardzo dobrym napastnikiem ale nie ma stałej formy......przynajmniej mnie się wydaje , że nie ma co marzyć aby wygryźć ze składu Davida a tym bardziej Del Piero.....a jest jeszcze Miccoli. Juve w obecnej chwili nie sprzeda Di Vaio ponieważ Alex i Treze łapią często kontuzje, Zalayety już nie mamy..a Miccoli sam w ataku być nie może....

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Oktawian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 09:59

rola Di Vaio to wejsc z lawki strzelic gola,zapewnic Juve wygrana.to typ asekuracji.jest zwinny szybki a to sie liczy w koncowych minutach meczu.wchadzac ma duzo sil ma to wykorzystac i strzelac bramki.mozna o nim powidziec ostatnia nnadzieja, deska ratunku gdy cos sie nie klei w grze podstawowej jedenastki.jest on potrzebny w Juve.ale ma on swoje ambicje dazy do gry w pierwszej jedenastce.ja go rozumiem.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 12:52

Mam nadzieje ze to plota.. :shock: wiele razy mowilem ze powinien byc wystawiany optymalny atak..a nie "tradycjonalny"..nie wazne czy Marco poinien zajac miejsce Davida czy Alexa..najwazniejsze zeby atak byl optymalnie ustawiony...wydaje mi sie ze takie traktowanie Di Vaio moglo go zachecic do szukania nowych klubow...ale oby nie...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 13:34

jka uwazam ze nigdzie go sie nie powinno sprzedawac poniewaz jego miejsce jest u boku Trezeguet'a oczywiscie Alex za nimi wogle powinnismy grac systemem 1-3-1-3-1-2 8)

we believe.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 09:12

ja bardzo lubię Di Vaio i nie chciałbym żeby odchodził od Juve, no chyba że na jego miejsce miałby przyjść Gilardino lub Sculli.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 09:51

Di Vaio powinien zostac, bo Del Piero ma czesto kontuzje.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 11:08

Liczę się z tym że Di Vaio może odejść z Juve.Może być jednym z elementów wielkich wymian i transferów które będą czynione w letniej rundzie transferowej.Sam Di Vaio nie jest zadowolony z roli zmiennika a wiemy że z niewolnika nie ma zawodnika i być może kierownictwo Juve rozważy pomysł jego sprzedaży.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 11:09

Liczę się z tym że Di Vaio może odejść z Juve.Może być jednym z elementów wielkich wymian i transferów które będą czynione w letniej rundzie transferowej.Sam Di Vaio nie jest zadowolony z roli zmiennika a wiemy że z niewolnika nie ma zawodnika i być może kierownictwo Juve rozważy pomysł jego sprzedaży.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 11:09

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 11:55

Mam nadzieję, że Marco jednak zostanie... Wolałbym, żeby sprzedali Treze (np. do Chelsea) i kupili w jego miejsce jakiegoś dobrze zapowiadającego się napastnika (np. Cavenaghi-River, Gilardino-Parma...), a Di Vaio wrzucić do pierwszej 11 obok Del Piero. Za kasę za Treze można by jeszcze kupić ze dwóch obrońców. Takie jest moje zdanie...

ODPOWIEDZ