Inter - Juventus (PW)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 17:14

Ja nieziemsko mocna wierze w zwycięstwo nad interem. Lippi i spółka będą chcieli się odbić od dna. Przeciez po klęskach z interem lazio i galattasary pokazalismy klase w dwóch następnych meczach. Problem polega na tym że reaktywacja nastąpiła po trzech meczach. Tu stoimy przed trudnym wyzwaniem jakim niewątpliwie jest mecz z interem i to na wyjeździe.
Moja prognoza to albo skromne zwycięstwo albo pogrom interu :wink: :wink:
Obym się nie pomylił.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 19:22

juve musi sie zrehabilitowac po tej ciezkiej porazce. mam nadzieje ze dojdziemy do finalu i go tez wygramy!!! ale jak wiadomo w tamtym roku milan wygral puchar, a nie scudetto, i narazie tak samo z nami sie dzieje.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 20:13

Lippi powinien wystawic zdecydowanie najmocniejszą jedenastke bo kolejne trofeum moze przejsc nam kolo nosa

...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:06

ja wierze ze Juve sie przelamie i wygra i ti wysoko obstawiam 0-4!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:18

djjuve pisze:ja wierze ze Juve sie przelamie i wygra i ti wysoko obstawiam 0-4!!!
Nie przesadzasz, jesteś niepoprawnym optymista. ja obstawiam 2-1 dla Juve, a osobiscie uważem że jeśli wygramu to przewaga nie przekraczającą 2 bramki.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:27

Trochę dziwi mnie ten Wasz optymizm... nie wydaje mi się , aby Juve miało przejść taką nagłą metamorfozę i pokonać Inter na San Siro. Co jak co, ale to Juventus jest obecnie w kryzysie, a Inter gra nieźle. Ja osobiście obstawiam remis. Szansę możecie upatrywać w rezerwowym bramkarzu Interu, "Jimmym" Fontanie.

inter Jest Bebe
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:32

juvek pisze:
djjuve pisze:ja wierze ze Juve sie przelamie i wygra i ti wysoko obstawiam 0-4!!!
Nie przesadzasz, jesteś niepoprawnym optymista. ja obstawiam 2-1 dla Juve, a osobiscie uważem że jeśli wygramu to przewaga nie przekraczającą 2 bramki.
trzeba wierzyc w zespol :D :D :D a tak naprawde z taka gra obawiam sie troche o wynik ale jestem dobrj mysli 0-1 wygramy po bramce w konowcw Alexa!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:33

Bart pisze:Trochę dziwi mnie ten Wasz optymizm... nie wydaje mi się , aby Juve miało przejść taką nagłą metamorfozę i pokonać Inter na San Siro. Co jak co, ale to Juventus jest obecnie w kryzysie, a Inter gra nieźle. Ja osobiście obstawiam remis. Szansę możecie upatrywać w rezerwowym bramkarzu Interu, "Jimmym" Fontanie.
taki znawca, a nie wie ,jak remis, to by doszlo do karnych, tylko jak by zostalo 0-0 to inter dalej.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 21:39

.Ja jestem pewien że będzie dogrywka i wynik regulaminowego czasu 2 : 2 , a potem w dogrywce zabłysnie Del Pieero i strzeli 2 piekne gole ... no może jeden :D :wink: . Ale chyba jak zwykle wytypuje 3 albo 2 do 0 dla juve :D :D .
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2004, 00:13 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 23:21

Ja bardzo licze na Juve. Myśle, że jesteśmy w stanie wygrać ten mecz! Inter może poczuć się zbyt pewnie po dobrym rezultacie z Turynu i po klęsce Juve z Romą. Natomiast Juve będzie się chciało zrehabilitować. Jakoś ciężko i niemożliwie przedstawia mi się scenariusz, w którym po łomocie z Romą, Juve odpada z z PW. Pamiętajmy, że w Interze nie zagra Toldo. My możemy zagrać najmocniejszym składem. Podstawowi gracze nie mają prawa być zmęczeni po tym "spacerku", jaki pokazali w Rzymie. Trzeba odbudować morale. Mecz będzie podobnie ekscytujący jak ten w Turynie i jeśli tylko przełamiemy wynik 0-0 i posypią się bramki, to jestem pewien że awansujemy.

Mecz bedzie na żywo na Raiuno!

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 23:56

Licze na to,że Juve szybko podniesie sie po porażce z Romą i poprawi nastroje fanów swoim wystepem przeciw Interowi na San Siro.W obecnej dyspozycji jedynie cud lub kryzys Interu pozowoliłyby nam na zwycięstwo,ale jak juz pisałem licze na sportową złość naszych piłkarzy i szybki powrót to optymalnej formy.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 03:06

Juve musi wystawić w napadzie Trezegola i Alexa, nie wstawiać Montero i Nicoli i wtedy jakoś będzie... mam nadzieję.Stawiam na 2:0 dla Juve :)

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 07:49

Tak my sie zdaje że Juve odpadniez Pucharu!!!!Moze zremisuja 0:0 lub 1:1.Ale zeby wygrali????Wątpię.Ale jak wygrają to bym się nie pogniewał...... :P

Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 16:32

fighter_juve pisze:
Bart pisze:Trochę dziwi mnie ten Wasz optymizm... nie wydaje mi się , aby Juve miało przejść taką nagłą metamorfozę i pokonać Inter na San Siro. Co jak co, ale to Juventus jest obecnie w kryzysie, a Inter gra nieźle. Ja osobiście obstawiam remis. Szansę możecie upatrywać w rezerwowym bramkarzu Interu, "Jimmym" Fontanie.
taki znawca, a nie wie ,jak remis, to by doszlo do karnych, tylko jak by zostalo 0-0 to inter dalej.
eee... czy ty myślisz czytając posty? Zarówno remis 0-0 jak i 1-1 daje awans Interowi, a ja nigdzie nie napisałem, że uważam że będzie 2-2 (wtedy doszłoby do karnych). Stawiam na remis, ale nie konkretyzuję, czy będzie to 1-1, 2-2, czy 3-3.

inter Jest Bebe
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:07

Mają bardzo małe szanse na zwycięstwo, ale mam wielką nadzieję, że wygrają ten 1:0. Oby tak było. Bramkę niech strzeli obojętnie kto, byle żeby wygrali. :!: :oops:

Zablokowany