Saviola w Juve?
- Danielpiero
- Juventino
Barca i tak Saviole za darmo nie odda, a znając Moggiego to będzie mu szkoda kasy( w przypadku młodego Savioli to dużej kasy). A pozatym mamy dobrych napastników. Lepiej porozgladać sie za obrońcami 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Hincha
- Juventino
Zapewne informacja ta jest plotka, ale w kazdej z nich jest ziarno prawdy. Mimo iz zarzad FCB wielokrotnie utrzymy6wal, ze nie ma jeszcze zadnej czarnej listy z nazwiskami pilkarzy ktorzy beda musieli opuscic Camp Nou po tym sezonie Saviola moze byc jednnym z nich.
Wiadmo, ze po tym sezonie do Barcelony przyjdzie nowy napstnik (Torres, Torres !!!!!!!!!!!!!!!
) a to znaczy, ze albo to Saviola albo Kluivert beda musieli opuscic Katalonie.
Odejscie Kluiverta moze o tyle zabolec zarzad, ze jego klauzula wynosi TYLKO 1.8 mln EURO :evil: (<--- jest to nastepstwem CENZURA rzadow Gasparta
), kazdy klub ktory jest gotowy wylozyc taka kwote moze zaczac rozmowy na temat indywidualnego kontraktu z Patrickiem, a Barcelona nie bedzie miala nic do powiedzenia w tej sprawie. Druga strona to taka, ze Saviola w przypadku ewentulnego transferu zostanie niezle wyceniony!!
Mam nadzieje, ze tym ktory odejdzie bedzie Kluivert, choc cena jak na takiego napastnika jest smieszna
. Decydujacym czynikiem o pozegnaniu sie z Patrickiem moze byc jego bardzo wysoki kontrakt... Czas Kluiverta juz sie skonczyl w Katalonii!
Przykro mi ale to już twoje 4 ostrzeżenie...
BIANCONERI
Wiadmo, ze po tym sezonie do Barcelony przyjdzie nowy napstnik (Torres, Torres !!!!!!!!!!!!!!!

Odejscie Kluiverta moze o tyle zabolec zarzad, ze jego klauzula wynosi TYLKO 1.8 mln EURO :evil: (<--- jest to nastepstwem CENZURA rzadow Gasparta

Mam nadzieje, ze tym ktory odejdzie bedzie Kluivert, choc cena jak na takiego napastnika jest smieszna

Przykro mi ale to już twoje 4 ostrzeżenie...
BIANCONERI
Visca!
- KowalFromStolica
- Juventino
Jakby sprowadzili Saviole(z czego nawet bym się cieszył) to w ataku Juve widziałbym Del Piero i Saviole... Wydaje mi się że z tego zawodnika mieli byśmy więcej pożytku niż z Treze(jak na obecną chwilę
)

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja mam mieszane uczucia co do tego zakupu9lub wypożyczenia)
Tak jak koledzy tu napisali, lepiej sie skoncentrować na obronie przez która mamy tak dużo problemów(4:0 w plecy z Romą)
Czyli raczej wniskując jestem na nie.Miałbym inne zdanie co do napastnika, ale bardziej klasowego z doświadczeniem.A dużo takich jest w europie.
Tak jak koledzy tu napisali, lepiej sie skoncentrować na obronie przez która mamy tak dużo problemów(4:0 w plecy z Romą)
Czyli raczej wniskując jestem na nie.Miałbym inne zdanie co do napastnika, ale bardziej klasowego z doświadczeniem.A dużo takich jest w europie.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ooo świetny pomysł :!: Puyol jest świetny i przydałby się teraz w Juve bardzo, ale Barca i tak go nie puści :evil:Olszan pisze:No ciekawe cos musimy dostać za Davidsa napastników mamy sporo lepiej zeby dali nam Puyola ale lepszy Saviola niz ni8c 8)
- fighter_juve
- Juventino
no to bardzo dobry zawodnik,ale mysle z tego co widzialem, to on tak czesto goli nie strzela. imamy dosc dorbych napastnikow do dyspozycji.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Juverulez!
- Juventino
- krzysztof13
- Juventino
jak saviola przyjdze to di vaio morze odejsc ale niech nie odchodzi
- Hincha
- Juventino
Prawdopobnie Javier odejdzie z Barcelony po tym sezonie, o ile nie dostanie obywatelstwa UE. Jakos sie na to nie zanosi
. Szkoda, ale coz... Od sezonu 04/05 w Primera Division bedzie moglo wystepowac jednoczesnie na boisku tylko 2 pilkarzy nie posiadajacych w/w dokumentu, a kadrze kazdego zespolu gora 3. Pozycja Ronaldinho i Marqueza wydaje sie byc niepodwazalna, a jest jeszcze Saviola, Rustu, Riquelme (wyp. do Villareal)...chyba szykuje sie przymusowa wyprzedaz :roll:
Jak to jest z obywatelstwem UE w Serie A?
Coraz czesciej mozna znalezc w hiszpanskiej prasie nazwisko 'krolika' obok nazwy klubu z Turynu...zobaczymy co z tego bedzie, nie wydaje mi sie zeby Javier byl wam potrzebny, a co wiecej bardzo bylo by mi szkoda gdyby odszedl

Jak to jest z obywatelstwem UE w Serie A?
Coraz czesciej mozna znalezc w hiszpanskiej prasie nazwisko 'krolika' obok nazwy klubu z Turynu...zobaczymy co z tego bedzie, nie wydaje mi sie zeby Javier byl wam potrzebny, a co wiecej bardzo bylo by mi szkoda gdyby odszedl

Visca!