Saviola w Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 10:00

Barca i tak Saviole za darmo nie odda, a znając Moggiego to będzie mu szkoda kasy( w przypadku młodego Savioli to dużej kasy). A pozatym mamy dobrych napastników. Lepiej porozgladać sie za obrońcami :)

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 10:50

Widziałbym go w Juve, chociaż mamy dobrych napastników.
Bardzo podoba mi się jak gra i chętnie zobaczyłbym jak się spisuje w Juventusie

non mollare mai
Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 10:53

Zapewne informacja ta jest plotka, ale w kazdej z nich jest ziarno prawdy. Mimo iz zarzad FCB wielokrotnie utrzymy6wal, ze nie ma jeszcze zadnej czarnej listy z nazwiskami pilkarzy ktorzy beda musieli opuscic Camp Nou po tym sezonie Saviola moze byc jednnym z nich.
Wiadmo, ze po tym sezonie do Barcelony przyjdzie nowy napstnik (Torres, Torres !!!!!!!!!!!!!!! :P ) a to znaczy, ze albo to Saviola albo Kluivert beda musieli opuscic Katalonie.
Odejscie Kluiverta moze o tyle zabolec zarzad, ze jego klauzula wynosi TYLKO 1.8 mln EURO :evil: (<--- jest to nastepstwem CENZURA rzadow Gasparta :( ), kazdy klub ktory jest gotowy wylozyc taka kwote moze zaczac rozmowy na temat indywidualnego kontraktu z Patrickiem, a Barcelona nie bedzie miala nic do powiedzenia w tej sprawie. Druga strona to taka, ze Saviola w przypadku ewentulnego transferu zostanie niezle wyceniony!!

Mam nadzieje, ze tym ktory odejdzie bedzie Kluivert, choc cena jak na takiego napastnika jest smieszna :( . Decydujacym czynikiem o pozegnaniu sie z Patrickiem moze byc jego bardzo wysoki kontrakt... Czas Kluiverta juz sie skonczyl w Katalonii!

Przykro mi ale to już twoje 4 ostrzeżenie...
BIANCONERI

Visca!
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 11:26

No ciekawe cos musimy dostać za Davidsa napastników mamy sporo lepiej zeby dali nam Puyola ale lepszy Saviola niz ni8c 8)

Zawsze Wierni ! ! !
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 23:59

Jakby sprowadzili Saviole(z czego nawet bym się cieszył) to w ataku Juve widziałbym Del Piero i Saviole... Wydaje mi się że z tego zawodnika mieli byśmy więcej pożytku niż z Treze(jak na obecną chwilę :( )

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 15:51

Ja mam mieszane uczucia co do tego zakupu9lub wypożyczenia)
Tak jak koledzy tu napisali, lepiej sie skoncentrować na obronie przez która mamy tak dużo problemów(4:0 w plecy z Romą)
Czyli raczej wniskując jestem na nie.Miałbym inne zdanie co do napastnika, ale bardziej klasowego z doświadczeniem.A dużo takich jest w europie.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 15:58

Olszan pisze:No ciekawe cos musimy dostać za Davidsa napastników mamy sporo lepiej zeby dali nam Puyola ale lepszy Saviola niz ni8c 8)
ooo świetny pomysł :!: Puyol jest świetny i przydałby się teraz w Juve bardzo, ale Barca i tak go nie puści :evil:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 17:02

Ja także nie jestem zadowolony z tego, że on ma przejśc do JUVE. Wg wcale, ani trochę nie jest tak dobry aby grać w JUVE. Nie chce go tu widzieć :!: :!: :twisted:

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 19:03

no to bardzo dobry zawodnik,ale mysle z tego co widzialem, to on tak czesto goli nie strzela. imamy dosc dorbych napastnikow do dyspozycji.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 20:31

Saviola ale za kogo? Chyba, ze kontuzja Del Piero okazałaby sie naprawde groźna bo niby za kogo miałby wsytępować? Mamy nadmiar napastniqw, nie stańmy się 2 Realem!!!!! :evil:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 20:38

fajnie by bylo ale ile w tym prawdy?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 20:40

Saviola to dobry zawodnik, ale w Juve jest nie potrzebny.

krzysztof13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 18:48

jak saviola przyjdze to di vaio morze odejsc ale niech nie odchodzi

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 18:29

Nie jest nam potrzebny

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 22:51

Prawdopobnie Javier odejdzie z Barcelony po tym sezonie, o ile nie dostanie obywatelstwa UE. Jakos sie na to nie zanosi :( . Szkoda, ale coz... Od sezonu 04/05 w Primera Division bedzie moglo wystepowac jednoczesnie na boisku tylko 2 pilkarzy nie posiadajacych w/w dokumentu, a kadrze kazdego zespolu gora 3. Pozycja Ronaldinho i Marqueza wydaje sie byc niepodwazalna, a jest jeszcze Saviola, Rustu, Riquelme (wyp. do Villareal)...chyba szykuje sie przymusowa wyprzedaz :roll:
Jak to jest z obywatelstwem UE w Serie A?

Coraz czesciej mozna znalezc w hiszpanskiej prasie nazwisko 'krolika' obok nazwy klubu z Turynu...zobaczymy co z tego bedzie, nie wydaje mi sie zeby Javier byl wam potrzebny, a co wiecej bardzo bylo by mi szkoda gdyby odszedl :(

Visca!
ODPOWIEDZ