Kto z numerem 10 najlepiej grał w juve?
- gandalf
- Juventino
przypominam ze ja ich nie porownuje tylko pytam który z nich byl najlepszyMarcin-IRONEK pisze:No tak, przesadziłem z tym, że DP by dorównał PLATINIEMU, no ale napewno był by dużo lepszy gdyby nie te kontuzje.juveluck pisze: No jasne. Del Piero to bardzo dobry pilkrza. Ale Platini to byl jeden z najlpeszych pilkarzy w histori futbolu. Dlatego tez Del Piero nawet nie przechadzac tych wstretnych kontuzji nie byl by w satnie mu nigdy dorownac.juveluck pisze: Nie ma ich wogole co ze soba porownywac, to pilkarze z dwoch roznych półek
No własnie
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2004, 17:20 przez gandalf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yari
- Juventino
Widze że się rozwinęła dyskusja na temat Platiniego
. Hani może chodziło o to ze Platini stosunkowo szybko zwiesił buty. Skończył kariere w wieku 32 lat. Rzeczywiście mógł grać jeszcze naprawde długo. Szkoda. Ale za te sukcesy w przeciągu 5 lat jakich u Nas był , nie można Go skreślać za taką ,,błachostke". Ja bardzo cenie piłkarzy przywiązanych do jednego klubu i dlatego oddałem głos na Bonipertiego. Na drugim miejscu byłby Platini a na trzecim Alex razem z Baggio.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gdy wczoraj przeczytałem tę wypowiedź hani wolałem się powstrzymać od komentarza. Chwila emocji jeszcze bym ostrzeżenie zarobiłjuveluck pisze:Z przyjemnoscia uslysze uzasadnienie tezj tezy. Mam nadzieje ze sie doczekamhania pisze:Ale wszyscy trzej oproczPlatiniego byli przywiazani do Juve..a Platini? - zdrajca. W ogole nie powinno go byc na tej liscie.

Naprawdę nie wiem co dziewczyna ma do powiedzenia. Co 2 post to jeszcze większa głupota! Ale ten post wysuwa się na sam szczyt. Grzechem jest to co napisałaś, już się z tego nei wyspowaidasz 8) Jak nie masz nic sensowanego do powiedzenia w temacie to po co piszesz. Już tyle razy Ci zwracano uwagę, żep iswzesz głupoty, ale jak widać nie bierzesz tego do siebie, wręcz przecienie, znów to powtarzasz. Naprawdę dziwnie się czyta Twoje wypowiedzi, pomyśl nad tym. No ale może jeszcze nam przytoczysz uzasadnienie swojej wypowiedzi
Do tematu: Nie ma co się nawet rozpisywać:
10= M.PLATINI :!:

- fighter_juve
- Juventino
no chyba roberto baggio zawsze byl i zawsze bedzie moim idolem, i ulubionym pilkarzem.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bez zastanowienia Platini.
To była chyba najwieksza postać w całej historii Futtbolu jak napisał juveluck.
Nie ma tutaj co porównywać, bo Del Piero prawda, jest dobry, lecz ile dla Juventusu zrobił Platini

Mówiąc krutko i aby sie zbytnio nie rozpisywac powiem, że "DUŻO".
To była chyba najwieksza postać w całej historii Futtbolu jak napisał juveluck.
Nie ma tutaj co porównywać, bo Del Piero prawda, jest dobry, lecz ile dla Juventusu zrobił Platini

Mówiąc krutko i aby sie zbytnio nie rozpisywac powiem, że "DUŻO".
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
oj no moim zdaniem Del Piero jeszcze sporo brakuje do umiejetności, jakie prezentował Platini. Widziałem ostatnio na jakimś kanale sportowym krótkie podsumowanie kariery Platiniego i aż mmnie w niektórych momentch zatykało. Te jego cudowne zagrania i w polu i przed polem karnym, Alex tego "JESZCZE" nie umieJasiek-x pisze:Wg mnie i Platini, i Alex powinni być na pierwszym miejscu.

- Jezus
Del Piero bo zrobil znacznie wiecej dla Juve od np. Platiniego i ciagle robi:>
- juveluck
- Juventino
Co zrobil Del Piero, czego nie zrobil PlatiniJezus pisze:Del Piero bo zrobil znacznie wiecej dla Juve od np. Platiniego i ciagle robi:>

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ironek
- Juventino
Pewnie że się nie doczekasz, bo te wszystkie wypowiedzi sa ludzi, który są zakochani w ALEXIE i tylko w nim, a nie w JUVE, i dla niech nieważne co by ALEX zrobił to i tak zawsze będzie najlepszy, a PLATINI pozostanie dla nich zdrajcą i tym który nic dla JUVE nie zrobił :evil: :evil: :evil:juveluck pisze:Czekam na uzasadnienie, ktorego i tak sie nie doczekam pewno
- Wojtom
- Juventino
chciałem zauważyć ze Del Piero jeszcze gra do 2008 roku wiec może pobić rekord Bonipertiego w strzelaniu goli 8) !!! jak do dziś to dla mnie najlepiej gra Alex Del Piero !!! ........ oczywiście o Platinim nie można w żadnym wypadku zapomnieć !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Juverulez!
- Juventino