Stadion Narodowy w Warszawie!
- Danielpiero
- Juventino

SUPER
!! Tylko szkoda że w Warszawie, ale to nic :lol:
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- FOJM
- Juventino

w Warszawie zawsze nie ma pieniedzy a powstają takie inwestycje jak most Siekierkowski, czy tunel przywiślański itp. to normalka...Virus[Mauro] pisze:tylko pan Kaczyński zaponiał dodać że nie ma na ten stadion kasy , dodał to dzień po ogłoszeniu planu stadionu
- FOJM
- Juventino

szkoda tylko, że ten stadion śląski nie spełnia zadnych norm, pozatym im wiecej dobrych stadionów tym lepiej, co za różnica czy w Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Pcimiu Dolnym, czy Lesznie?!Seiru pisze:W Polsce mamy jush stadion narodowy i jest to Stadion Śląski :evil:
Nie chce żadnego obiektu narodowego w Warszawie :evil:
- Seiru
- Juventino

Wiesz dla mnie to jest dość duża różnica....FOJM pisze:szkoda tylko, że ten stadion śląski nie spełnia zadnych norm, pozatym im wiecej dobrych stadionów tym lepiej, co za różnica czy w Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Pcimiu Dolnym, czy Lesznie?!Seiru pisze:W Polsce mamy jush stadion narodowy i jest to Stadion Śląski :evil:
Nie chce żadnego obiektu narodowego w Warszawie :evil:![]()
![]()
Do Śląskiego mam chwile drogi, a do takiej Warszawy to troszeczke dalej...
non mollare mai
- FOJM
- Juventino

no dobra ale gdziekolwiek zbudujesz stadion to zawsze ktoś ma daleko... ważne, że wogóle będzie stadion narodowy, ze nasza reprezentacja będzie mogła sie pochwalić i przyzwyczaić do jednego stadionu a nie raz w Legii, raz na Śląskim, raz w Krakowie...Seiru pisze:Wiesz dla mnie to jest dość duża różnica....FOJM pisze:szkoda tylko, że ten stadion śląski nie spełnia zadnych norm, pozatym im wiecej dobrych stadionów tym lepiej, co za różnica czy w Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Pcimiu Dolnym, czy Lesznie?!Seiru pisze:W Polsce mamy jush stadion narodowy i jest to Stadion Śląski :evil:
Nie chce żadnego obiektu narodowego w Warszawie :evil:![]()
![]()
- Lypsky
- Juventino

Z fojmem zgadzam sie a Seiru wogole nie rozumiem :evil: Co za roznica gdzie powstanie stadion zeby byl to jest najwazniejsze!!!Jezeli wedlug ciebie i innich osob Stadion Chorzowski jest stadionem narodowym to ladnie pokazali sie kibice na meczu ze Szwecja caly czas trabili w trabki zadnego dopingu a zobacz na Legie prawie zawsze jest caly stadion a jak bedzie jeszcze wiekszy bedzie lepsza atmosfera!!!To wszystko co mialem do powiedzeniaFOJM pisze:no dobra ale gdziekolwiek zbudujesz stadion to zawsze ktoś ma daleko... ważne, że wogóle będzie stadion narodowy, ze nasza reprezentacja będzie mogła sie pochwalić i przyzwyczaić do jednego stadionu a nie raz w Legii, raz na Śląskim, raz w Krakowie...Seiru pisze:Wiesz dla mnie to jest dość duża różnica....FOJM pisze:
szkoda tylko, że ten stadion śląski nie spełnia zadnych norm, pozatym im wiecej dobrych stadionów tym lepiej, co za różnica czy w Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Pcimiu Dolnym, czy Lesznie?!![]()
![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- FOJM
- Juventino

dzięki DjJuve, mamy identyczne poglady, dobrze, ze nie jestem sam w tej kwestii... pozdro!DjJuve pisze:Z fojmem zgadzam sie a Seiru wogole nie rozumiem :evil: Co za roznica gdzie powstanie stadion zeby byl to jest najwazniejsze!!!Jezeli wedlug ciebie i innich osob Stadion Chorzowski jest stadionem narodowym to ladnie pokazali sie kibice na meczu ze Szwecja caly czas trabili w trabki zadnego dopingu a zobacz na Legie prawie zawsze jest caly stadion a jak bedzie jeszcze wiekszy bedzie lepsza atmosfera!!!To wszystko co mialem do powiedzeniaFOJM pisze:no dobra ale gdziekolwiek zbudujesz stadion to zawsze ktoś ma daleko... ważne, że wogóle będzie stadion narodowy, ze nasza reprezentacja będzie mogła sie pochwalić i przyzwyczaić do jednego stadionu a nie raz w Legii, raz na Śląskim, raz w Krakowie...Seiru pisze: Wiesz dla mnie to jest dość duża różnica....
- Lypsky
- Juventino

ciesze sie e mamy podobne zdaniaFOJM pisze:dzięki DjJuve, mamy identyczne poglady, dobrze, ze nie jestem sam w tej kwestii... pozdro!DjJuve pisze:Z fojmem zgadzam sie a Seiru wogole nie rozumiem :evil: Co za roznica gdzie powstanie stadion zeby byl to jest najwazniejsze!!!Jezeli wedlug ciebie i innich osob Stadion Chorzowski jest stadionem narodowym to ladnie pokazali sie kibice na meczu ze Szwecja caly czas trabili w trabki zadnego dopingu a zobacz na Legie prawie zawsze jest caly stadion a jak bedzie jeszcze wiekszy bedzie lepsza atmosfera!!!To wszystko co mialem do powiedzeniaFOJM pisze:
no dobra ale gdziekolwiek zbudujesz stadion to zawsze ktoś ma daleko... ważne, że wogóle będzie stadion narodowy, ze nasza reprezentacja będzie mogła sie pochwalić i przyzwyczaić do jednego stadionu a nie raz w Legii, raz na Śląskim, raz w Krakowie...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady