Moggi potwierdza

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MAGIK- DEL PIERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2004, 13:24

Według mnie TREZE potrzebował tylko potwierdzenia, że dostanie tą kaskę, i proszę bardzo, odrazu widać efekty :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAGIK- DEL PIERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2004, 13:35

Wicior napisał:
Hehe.Jak bt powiedział, ze Treze odchodzi to już chyba nie byłby takim Prezesem jak teraz.

Fakt, nie miałby kilku zębów.
Kilku zębów :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Człowieku, według mnie to on chyba by spokojnie szczenę stracił :!: :!: :!: :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2004, 16:17

Nie sądziłam ze Juve bedzie chcialo zatrzymac Treze ktory chcial podwyzszenia pensji. Ale całe szczescie tak sie stało. W pewnym sensie Treze sam sobie na ta podwyzke zapracowal tym Hat-trickiem. Moggi nie mial wyboru.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2004, 16:24

Marcin-IRONEK pisze:
fighter_juve pisze: tylko trezeguet bardzo zadko gra dla reprezentacji w pierwszym skladzie, i nie stzrela tak duzo bramek ja dla Juve. Henry i Cisse go zastapili.Trezeguet ogrzewa lawke.
Niedługo będzie grał w 1 składzie w każdym meczu, przecież jak gra to prawie zawsze strzela bramki. Teraz TREZE się odnajdzie i będzie strzełał b.dużo goli, zostanie królem strzelców Serie A, mówie wam.
Bardzo się cieszę, że został, ale tak jak Ti_Amo nie bałem się, że on odejdzie.:D
no napewno bedzie gral w pierwszym skladzie i mam nadzieje ze tak bedzie, ja sie tez nie obawialem ze odejdzie bo chyba gluptasow w Juve nie ma ktorzy by jego oddali.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2004, 16:27

hania pisze:Nie sądziłam ze Juve bedzie chcialo zatrzymac Treze ktory chcial podwyzszenia pensji. Ale całe szczescie tak sie stało. W pewnym sensie Treze sam sobie na ta podwyzke zapracowal tym Hat-trickiem. Moggi nie mial wyboru.
zgadzam się, nie miał wyboru. Takich zawodników należy zatrzymywać za wszelką cene. Jest to jedyny typowy sniper Juventusu, nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że jest to w tym momencie najbardziej wartościowy piłkarz drużyny :)

ODPOWIEDZ