prawko
- beavis
- Juventino
Gratuluje..i powodzenia na drogach :-D
Ja juz za miesiac moge sie zapisac na jazdy ale chcialbym chociaz do wakacji miec zdane prawko i fure tak mi sie marzy.To bedzie cos na wakacje bym ruszyl w Polske fura z kumplami
Marzenia ktore moga sie spelnic..
Ja juz za miesiac moge sie zapisac na jazdy ale chcialbym chociaz do wakacji miec zdane prawko i fure tak mi sie marzy.To bedzie cos na wakacje bym ruszyl w Polske fura z kumplami

- Johnny777
- Juventino
Gratulacje!
Ja zdałem za 7 razem...
jakoś te siódemki za mną łażą...
El_chico.. w Polsce jest taka bzdura co się plac manewrowy zwie, gdzie "garaże" do wjeżdżania są tak wąskie że jakbyś miał taki na prawdę to jak już byś do niego wjechał to drzwi nie otworzysz, że o wysiadaniu nie wspomnę... Więcej chyba nie muszę mówić... :?
Ja zdałem za 7 razem...

El_chico.. w Polsce jest taka bzdura co się plac manewrowy zwie, gdzie "garaże" do wjeżdżania są tak wąskie że jakbyś miał taki na prawdę to jak już byś do niego wjechał to drzwi nie otworzysz, że o wysiadaniu nie wspomnę... Więcej chyba nie muszę mówić... :?
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:TEXXXAS pisze:mnie najbardziej bawi parkowanie przy krawężniku z linijką... buehehehehe!! :!:![]()
No to jestem szczerze przerazony... Na szczescie jakbym sie wybieral do Polski to (po wejsciu do Unii) moje prawko chyba bedzie tam respektowane 8)