Poczynania Davidsa w Barcy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 15:39

Davids bedzie gral dobrze ale musi wkomponowac sie w druzyne kilku zawodnikow jest nowych potrzebuja zgrania i mysle za rok barca bedzie jedna z lepszych druzyn a swoja droga brak mi w juve tego zadziornego walecznego davidsa wielka strata naprawde ogromna i wydaje mi sie za appiach nie bedzie gral tak jak edgar ale mam nadzieje ze myle sie stephan dorowna edgarowi

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 10:32

Ja czy chcę czy nie to i tak będę wiedział jak Edgar sbie radzi, bo mój brat jest za Barcą. Wczoraj przegraliz Sragossą u siebie 0-1 w pucharze Hiszpani z Edgarem w składzie, co prawda nie wiem jak Davids grał ale założę się że wszystko zwalą właśnie na niego.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 12:43

Davids to dla mnie harpagan on sobie da radę ciekawe czy włoży jeszcze kiedyś biało czarny kubraczek :D

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 16:14

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja czy chcę czy nie to i tak będę wiedział jak Edgar sbie radzi, bo mój brat jest za Barcą. Wczoraj przegraliz Sragossą u siebie 0-1 w pucharze Hiszpani z Edgarem w składzie, co prawda nie wiem jak Davids grał ale założę się że wszystko zwalą właśnie na niego.
Dlaczego na niego????
Winny jest tylko jeden czlowiek - Frank Rijkaard, FUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visca!
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2004, 08:44

Ja jakoś się ciesze, że Edgar odszedł, bo tak na prawdę to nie wiem czy był nam potrzebny, a zamęt, który się w okół niego zrobił na pewno nie pomógł Juve ijego zawodnikom, to psuło tylko atmosferę.Ja bardziej wierze w Tachinardiego, Maresce i Appiaha

krzysztof13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 09:56

niech sie odniego odczepioł morze nie ma dobrej formy ale jak zacznie grac to zobacza a potem bedao pisac "po nie udanym poczatku w barcelonie davids sie odrodzil..."

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 08:10

DAvidsowi trzeba dać troche czasu......za jakiś góra miesiąc powinien się rozkręcić :)

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 21:33

***Miś*** pisze:DAvidsowi trzeba dać troche czasu......za jakiś góra miesiąc powinien się rozkręcić :)
Jednak aż tak dużo chyba nie potrzebuje. Barcelona we wspaniałym stylu rozbiła Albacete 5-0!! Wyróżniającą postacią był Edgar Davids, który strzelił w tym meczu swoją pierwszą bramkę w barwach Barcy!! Barcelona w przeciągu 4 minut strzeliła 3 bramki, a autorem tej z 54' był właśnie Edgar! Widać, że powoli zadomawia się w Barcelonie.

Barcelona [5 - 0] Albacete

16' [1 - 0] Xavier Xavi
50' [2 - 0] Javier Saviola
53' [3 - 0] Quaresma
54' [4 - 0] Edgar Davids
90' [5 - 0] Luis Enrique

climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 21:38

Szkoda, że Davids odszedł, moim zdaniem jest lepszy od Appiaha.

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 22:00

Davids juz od pierwszego meczu w barwach Barcelony gra b. dobrze, moze nie strzelal bramek, ale w kazdym meczu mial najwiecej odbiorow pilki i wykazywal sie wilkim zaangazowaniem i walcznoscia...chlop od czarnej roboty 8) . Szczerze mowiac to niespodziewalam sie, ze Edgar zacznie grac az tak dobrze na 'dzien dobry'!
Dzisiaj strzelil brameczke i to bardzo cieszy, bo zasluzyl sobie na nia!

Odnosnie dzisiejszego wyniku to ciezko mi go skomentowac, bo trudno uwierzyc, ze Barcelona grala dobrze...o wiele latwiej myslec, ze Albacete gralo slabo (b.slabo). Smutne to troche, ale kibicujac tak chimerycznie grajacej druzynie od dluzszego czasu mozna sie przyzwyczaic! Nastepny mecz na pewno przegraja, 'bilans zawsze wychodzi na zero'. (W czwartek byl remis w Copa del Rey, dzisiaj zwyciestwo, nastepna bedzie porazka...bo Barcelona wlasnie tak gra :( ) Na pewno ja w hurraoptymizm nie wpadlam, bo Barça wlasnie takie wyniki powinna osiagac grajac z 'ogonami' Primera Division. Biorac jednak pod uwage jej wystepy w tym sezonie to wynik jest wrecz oszalamiajacy! Gdyby ktos mi powiedzial przed meczem, ze bedzie 5-0 to uznalabym to za niesmaczny kawal <-- traktujac taki wynik jako absurdalny zart!

Link do bramki Davids'a http://www.members.lycos.co.uk/hiena/alba/4-0davids.avi sciagajcie metoda 'zapisz element docelowy jako..'

PS. nie myslcie tylko, ze sie nie ciesze :D :D :D :D :D :!: :!: :!:

Visca!
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 22:57

climas pisze:Szkoda, że Davids odszedł, moim zdaniem jest lepszy od Appiaha.

No i ja się pod tym podpisuje :D Zawsze uważałem i nadal uważam że Davids to obok Vieiry najlepszy defensywny pomocnik świata... I mam taką cichą nadzieje, chodź wiem że to mało realne, że Edgar pokaże w Barcy że jest w wyśmienitej formie i Moggi będzie jeszcze chciał podpisać z nim nowy kontrakt... No ale wiadomo do podpisania potrzeba ich obu a podobno Edgar wcale nie tęskni za Turynem...A szkoda... :(

★ ★ ★
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 12:44

no i bardzo dobrze ze strzelil jak u nas nie moze grac to niech gra i wygrywa w barcelonie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 14:41

To było tylko kwestia czasu.
Davids, wystarczy, zę będzie strzelał bramke co dwa mecze i zostanie na dłużej, bo wątpie, żeby takiego piłkarza jak Davids wypuścili, albo nie będą mieli kasy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 18:04

Gol ładny. Z 7 metrów z powietrza, prawą nogą. Bomba nie do oborny. Ehh... tylko jak zobaczyłem wynik 5-0 odrazu wiedziałem ,że Davids coś strzelił, patrzę i tak jak przeczuwałem. ogarneła mnie mała zazdrość :?
Nadal będę się upierał przy swoim stweirdzeniu, że oddanie Davidsa to jeden z największych błędów transferowych. Na Appiaha jeszcze by przyszedł czas.... po ciuchu liczę, że dzaiłacze JUVE po sezonie spróbują ponownie ściągnąć Davidsa, chociaż nie robię sobie złudnych nadziei...

Obrazek
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 19:45

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Gol ładny. Z 7 metrów z powietrza, prawą nogą. Bomba nie do oborny. Ehh... tylko jak zobaczyłem wynik 5-0 odrazu wiedziałem ,że Davids coś strzelił, patrzę i tak jak przeczuwałem. ogarneła mnie mała zazdrość :?
Nadal będę się upierał przy swoim stweirdzeniu, że oddanie Davidsa to jeden z największych błędów transferowych. Na Appiaha jeszcze by przyszedł czas.... po ciuchu liczę, że dzaiłacze JUVE po sezonie spróbują ponownie ściągnąć Davidsa, chociaż nie robię sobie złudnych nadziei...
Tak zgadzam sie z tobą.
Nasza oszczędnosć jest bardzo bolesna Davids zawsze był dobrym zawodnikiem a conajważniejsze fighterem.
A Appiah ma jeszcze czas jest młody i nie sadze żeby wypełnił miejsce po Davidsie..
Jedynie mam nadzieje że odejscie davidsa da szanse naszym młodym na częstrza gre chodzi mi tu głównie o Maresce

Obrazek
ODPOWIEDZ