Mecz Juve - Deportivo nie w TVP :(:(:( !
- KowalFromStolica
- Juventino
Jak po raz setny włączam telewizor i widzę Man. U. lub Real to mi się zbiera na rozwalenie telewizora.Dajcie JUVE!!! Jak chcą sobie zwiększyć oglądalność niech puszczają najlepszych.FORZA JUVE!!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Desperado---ALEX
- Juventino
X_men_15 dobrze kombinujesz :!: Powinismy jak najczesciej wysyłac takie eimele to powini zrozumiec ze jest bardzo duzo kibiców Juventusu w Polsce :!:
- kouba
- Qualità Juventino
pomyśl teraz sobie, że Mu też ma kibiców w Polsce, też chcą widziec swój klub w akcji i też tak mogą mówić jak pokazą Juve (w rewanżu)Majkel pisze:manU to przeciez starta czasu(chociaz sa dobrzy
Troszke więcej zrozumienia, choć ja też bym wolał Juve w tv
- Juventinha
- Qualità Juventina
czlowieka to potrafia dobic. no to rzeczywiscie miejmy nadzieje ze puszcza rewanz, bo jak zobacze np. mecz chelsea z stuttgartem to beedzie raczej srednio :? . ale i tak juve jest najlepsze. miejmy nadzieje ze w koncu wszyscy zaakceptuja ta prawde:)
- Juverulez!
- Juventino
moja prosba wyslana do jablonskiego "Wiele osób z forum JP [www.juvepoland.com] pewnie już wyslalo prosbe o transmisje meczu LM- Juventus Turyn vs Deportivo. Ja chcialbym równiez sie tej prosby przylączyc. Motywuje ja tym, ze tak klasowe druzyny, które juz w poprzednim roku sie spotkaly i dostarczyly tak wiele emocji, w tym jedna z pilkarzem Europy [Nedved
] maja szanse stworzyc większe emocje niż pojedynek MU-Porto czy Realu z Bayernem. Osobiscie wole patrzec jak graja pilkarze a nie nazwiska [Real].
Z uszanowaniem Kamil Celoch"

Z uszanowaniem Kamil Celoch"
- Danielpiero
- Juventino
Ja mam naszczęscie dekoder polsatu, nawet jak juve nie poleci na polsat sport to napewno puszczą ten meczyk na info. A więc zapraszam do mnie 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- x_men_1988
- Juventino
Kurde ten Jabłoński mnie "olał" muszę chyba znowu wysłać maila do nich bo już mija miesiąc a on mi nie odpowiada teraz wyslę bezpośrednio do niego jak i do TVP , wtedy napweno jakiś mail do niego dojdzie . Ale trzeba wysyłać maile , to może naprawde dadzą mecz juve , tylko musi duzo osób wyslać i to jak najszybciej ( I najlepiej codziennie powtarzać tą czynność hehe)
- fighter_juve
- Juventino
mito nie szkodzi ja zobacze mecz na "Premiere" niemiecki pay tv. bardzo dobre pay tv, wszystkie mecze mozna od jednego do drugiego sobie przekakiwac. jest niemiecka bundesliga w sobote i niedziele, 2 nimiecka liga, wloska liga najlepszy mecz kolejki, hiszpanska liga tez najlepszy mecz kolejki angielska liga, najlepse mecze kolejki nieraz 3 mecze na weekend,szkockaliga rzadko ale tez jest. nie moge narzekac !!
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
optymistaAndrewtbg pisze:Tvp zawsze puszcza mezc tych słabiakó9mam na myśli Mu i real)
ALE UWAGA NIE MA CO SIĘ MARTWIĆ TVP POKAŻE JUVE NA 100000% W meczu z jakąś drużyną W FINALE LM wiĘc tak czy tak JUve Bedzie w tvp