Król strzelców Ligi Mistrzów?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie królem strzelców LM?

Można wybrać tylko 1. opcję

10
17%
9
15%
17
28%
3
5%
0
Brak głosów
3
5%
15
25%
1
2%
2
3%

Liczba głosów: 60

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 15:20

Sercem jestem za Dep Piero i Trezegue ale zadje mi sie że wygra albo Henry albo van Nisterlooy.FORZA JUVE!!!!!!

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:38

A ja wierze w Treze. Ma narazie 4 gole a z tego co pamietamgral w 4 meczach. Wysoka skutecznosc

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 20:58

Del Piero i Trezeguet - Nie sądze, aby przy takiej konkurencji w napadzie i przy systemie rotacyjnym Lippiego ktoś z nich potrafił aż tak się wybić, aby zdobyć króla strzelców.

van Nistelrooy - Myśle, że on jest jednym z największych kandydatów. Strzela na zawołanie, bez względu przeciwko komu gra. Zawodnik któy potrafi przesądzić losy spotkania.

Shevchenko - Rozstrzelał się w Serie A i wydaje mi się, że tam ma większe szanse na króla niż w LM

Raul - Strzela dużo, regularnie (no może ostatnio troszke słabsza forma), ale za mało, aby być najlepszym.

Ronaldo - żart?

Henry - Arsenal nie zajedzie w tym sezonie za daleko, więc i licznik Henrego szybko przestanie nabijać.

Inzaghi - kolejny żart?

Crespo - Wydaje mi się, że Chelsea podobnie jak Arsenal nie zajdzie daleko. To wg. mnie będzie kolejny słabszy sezon w wykonaniu zespołów angielskich, tak jak to pokazali w PUEFA.

kisiel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 21:15

Chciałbym napisać do DJ Juventinho.
Dlaczego uważasz, że Ronaldo to żart.
Według mnie wygra Nisterlooy.
Co nie znaczy, że mówię na Ronaldo, że on to żart.Nisterlooy ma największe szanse, ale to nie znaczy, że można się naśmiewać i wyzywać innych.

Jeśli to zabrzmiało hamsko to soory.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [/list]

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 22:06

mam nadzieje ze bedzie to wreswzciem jakis gracz juve a Alex raqczej nie ma juz szans to pozostaje Trezeguet

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 22:10

DJ Juventinho pisze:Del Piero i Trezeguet - Nie sądze, aby przy takiej konkurencji w napadzie i przy systemie rotacyjnym Lippiego ktoś z nich potrafił aż tak się wybić, aby zdobyć króla strzelców.

van Nistelrooy - Myśle, że on jest jednym z największych kandydatów. Strzela na zawołanie, bez względu przeciwko komu gra. Zawodnik któy potrafi przesądzić losy spotkania.

Shevchenko - Rozstrzelał się w Serie A i wydaje mi się, że tam ma większe szanse na króla niż w LM

Raul - Strzela dużo, regularnie (no może ostatnio troszke słabsza forma), ale za mało, aby być najlepszym.

Ronaldo - żart?

Henry - Arsenal nie zajedzie w tym sezonie za daleko, więc i licznik Henrego szybko przestanie nabijać.

Inzaghi - kolejny żart?

Crespo - Wydaje mi się, że Chelsea podobnie jak Arsenal nie zajdzie daleko. To wg. mnie będzie kolejny słabszy sezon w wykonaniu zespołów angielskich, tak jak to pokazali w PUEFA.
Popiera w 100000% Ronaldo i Inzaghi nie maja szans obydwaj sa bardzo kiepscy

ja bym powiedzial tak

Ronaldo- Grubas ktoremu trzeba wypracowac akcje sam na sam to moze wtedy strzeli!

Inzaghi-ja mowie na niego "kaleka" :) najbardziej fuksiarski zawodnik jakiego znam a wszystkie jego bramki wydaje sie jakby byly strzelone z przypadku! zreszta on niedlugo przewroci sie o wlasne nogi i je polamie
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2004, 09:49 przez Bartas_01, łącznie zmieniany 1 raz.

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 23:09

Pewno królem strzelców zosatnie van Nistelrooy bo strzela naprawdę dużo.Mam jednak ciche marzenie że Alex się przebudzi i wygra konkurencję strzelając w finale hat-tricka :D :D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 16:46

Magister Roy ( R. V. Nistelrooy). On w tej chwili pokazuje najwyższą formę wśród napastników z całego świata. Szybki i zwrotny filar ofensywy Man-U.

P.S I tak Adam wygra P Ś w skokach :D :D :D

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 20:52

A ja postawie na Poborskiego :D :D :D :D
A tak na serio to pewnie Prso a z tych co sa to Van Nisterloy

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 21:28

Hmm.....
Van Nistelrooy, Prso, Makaay......z czego ten ostatni to chyba za długo już w LM nie pogra w tym sezonie.

non mollare mai
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2004, 12:33

mi się wydaje że to bedzie niesterlooy albo trezeguet ale bardziej na ruda

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2004, 20:11

van nisterloy moim zdaniem ten gosciu dostal dar strzelania bramek jest jednym z lepszych napastnikow na swiecie a co do tego goscia co sciagnal po mnie emblemat to alex niestety nie wygra a on napisal tak dlatego bo jest kibicem juve i moim zdaniem odp. nieszczere sa bezsensu :cry: ale trzeba w nich wierzyc :lol:
:lol: forza juve :lol:

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 17:55

Wygra Ruud bo to najlepszy napastnik na swiecie! ale oczywiscie chcialbym zeby byl to ktos z Juve... Makaay tez ma szanse! Real wcale nie bedzie mial z nimi prostego zadania!

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 19:16

MoszeUsz pisze:A ja wierze w Treze. Ma narazie 4 gole a z tego co pamietamgral w 4 meczach. Wysoka skutecznosc
no tak w końcu skuteczność100 % :D

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 19:47

Moim zdaniem wygra Henry, prezentuje on niebagatelną, wspaniałą forme, no oczywiście mam nadzieje że dobrze zaprezentuje się Alex i jeszcze wywalczy korone krola strzelców :-D :-D

ODPOWIEDZ