Jakie gazety najczęsciej czytacie ????
- Sylwia
- Juventino
najczęściej czytam ze sportowych to Pilka Nożna i Bravo Sport, z motoryzacyjnych to Motor i Auto Świat, z ekonomicznych Gazete Gieldy Parkiet, Puls Biznesu, no i z codziennych Dziennik Bałtycki.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- kouba
- Qualità Juventino
jak nie miałem netu to kupowałem połowe z nich, a szczególnie Piłke Nożną plus i Bravo Sport. teraz jak mam neta to już wogóle nie kupuje gazet sportowych. Chyba, że mi kumple powiedzą, że jest jakiś piękny plakacik Juve
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja najczęściej czytam piłkę nożną i piłkę nożną+, te pisma najciekawiej piszą o futbolu i jest w nich bardzo duzo informacji. Jest najleprze.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- DeeJay
- Juventino
Piłka Nożna i Piłka Nożna Plus, bo to obecnie najlepsze i najżetelniejsze gazety, które nie należą do dzienników. Oprócz tego co poniedziałek kupuje jakąś gazetę, aby poczytać o piłkarskim weekendzie. A tutaj różnie, raz PS, raz Sport, czasem Wyborczą.
Jeśli chce poczytać o czymś innym niż o sporcie to Wyborcza.
Jeśli chce poczytać o czymś innym niż o sporcie to Wyborcza.
- buffi
- Juventino
Pomyłka to nie jest CMK tylko CKM, ale to szczegół. Ja kupowałem do końca roku Piłkę Nożną, ateraz to będzie Tygodnik kibica. Szkoda, że u mnie w Dębicy nie ma żadnych gazet z zagranicy sprowadzanych, Dębica to dziura :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:BIGGI pisze:Hmmm odkad mam neta to mało...ale tak...
- czasem CMK i Playboy![]()
- czasem Hurra Juventus ale to raczej tylko oglądam![]()
No troche sie jednak nazbierało
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299