Ravanelli złożył fatalne zeznania dla Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
uran

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 10:55

To jest dobre :)))

Teraz angielski dziennik donosi, że Maradona podczas gry w SSC Napoli korzystał z plastikowego penisa, który był wypełniony "czarodziejskim" moczem, żeby w ten sposób mógł przejść testy antydopingowe.

"Sztuczny penis wypełniony był moczem innego zawodnika. Po kontroli Maradona chował go do kieszeni w dresie" - powiedział Corrado Ferlaino, były prezydent Napoli.

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 10:57

Jak myślicie, czy Juventus gra tak dobrze bo biorą 'wzmacniacze', a 'zachwianie formy' spowodowane jest rozgłośnieniem sprawy.

Różal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:06

Ogólnie sprawa za ciekawie to nie wygląda ale kary mam nadzieje niedotkną piłkarzy :? :?

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:09

wilq pisze:No mniejmy taka nadzieje ale znajac zycie pilkarze beda ukarani :-(
Jesli ukaza pilkarzy to kto bedzie grac? Rezerwy? Poza tym oni brali to nieswiadomie wiec powinni ich uniewinnic. Gorzej bedzie z klubem. Pewnie odbiora nam wszystkie puchary :(
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2003, 11:28 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:15

dawidpln pisze:Jak myślicie, czy Juventus gra tak dobrze bo biorą 'wzmacniacze', a 'zachwianie formy' spowodowane jest rozgłośnieniem sprawy.
Napewno nie. To ze kilka lat temu cos takiego (wg prokuratury) mialo miejsce to nie znaczy ze dzisiaj jest tak samo. Znizka formy jest spowodowana wiekiem pilkarzy. W koncu oni nie staja sie coraz mlodsi

FORZA JUVE !
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:23

Juve jest nie fair oszukuja kibiców a ja już myslałem że mamy takich świetnych zawodników,no bo mamy i co z tego że brali zastrzyki,kroplówki itp JUVE JEST NAJLEPSZE a Ravanelli to se może pomówić i tak Juve wygra ta sprawę w sądzie!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:28

Peja48 pisze:Juve jest nie fair oszukuja kibiców a ja już myslałem że mamy takich świetnych zawodników,no bo mamy i co z tego że brali zastrzyki,kroplówki itp JUVE JEST NAJLEPSZE a Ravanelli to se może pomówić i tak Juve wygra ta sprawę w sądzie!
To nie tylko Ravanelli, Amourosi tez chce nas pograzyc. Moze maja za cos zal do Juve?
Teraz reszta pilkarzy powinna zeznawac jak Alex i Ciro, kolorowe tabletki itp. Nie powinni podawac nazw skoro chca udowodnic ze nie wiedzieli co biora. Bo niestety :( cos musieli dostawac skoro sprawa jest w sadzie :(

FORZA JUVE !
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:29

Chodzi tu tylko wi wyłącznie o kary DLA LEKARZY i FIZYKOTERAPEUTÓW ! Piłkarze napewno nie będa ukarani, chyba ze przez Boga za branie takich gówie.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:32

Ja już jestem kompletnie załamany, mam nadzije że wszyscy odpowiedzialni zostaną ukarani i już nigdy takiej afery nie będzie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:34

Peja48 pisze:Juve jest nie fair oszukuja kibiców a ja już myslałem że mamy takich świetnych zawodników,no bo mamy i co z tego że brali zastrzyki,kroplówki itp JUVE JEST NAJLEPSZE a Ravanelli to se może pomówić i tak Juve wygra ta sprawę w sądzie!
Boisz sie prawdy i tyle ci powiem. Juz wyzywasz Ravanelliego bo zeznał prawdę ? Nie moge ... trzeba sie z tym pogodzić, ze nasze wyniki były też zasługą tych tabletek, kroplówek itd. Jesli to zostanie udowodnione to juz mamy przesr... od kibiców innych klubów. Juz widze to "wy koksiarze" itp od Milanistów i innych. :/

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:38

Zaciekawie cała sprawa nie wygląda, ale na pewno nie jest az tak zle. Przeciez sa kontrole antydopingowe i jakby caly klub ćpał to juz by dawno była afera. Myślę, wiec ze te podawane srodki nie mialy jakiegos wielkiego wpływu na gre i forme zawodników. nie przesadzajmy. Piłkarze na pewno nie zostana ukarani bo
1 nie byli swidomi tego co biora
2 to było 8 lat temu wiec chyba sprawa dopingu u piłkarza jest przedawniona

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 11:39

a dla mnie sprawa nie konczy sie wcale na ukaraniu winnych calego zajscia. to hanba dla klubu. jezeli wszystko to porwiedzi sie w prokuraturze i padna wyroki to bedzie kleska.
ja osobiscie nie wyobrazam sobie tego wszystkiego. bronie sie przed tym. nie chce dopuszczac tego do swiadomosci. bo co, teraz kiedy mysle o tym, ze grali na dopingu, jako zwykly kibic czuje sie oszukany.
ldziom ktorzy robia takie rzeczy nalezy sie kara bez dwoch zdan. musza poniesc konsekwencje swoich czynow. ale to dobre imie Juve zostania nadszarpniete i to dosc mocno, bo zrobili cos co w sporcie jest niedopuszczalne.

wake up! catch the rising sun!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:02

Marcin-IRONEK pisze:Jak ja nienawidze takich ludzi, którzy biorą jakieś odżywki i inne g.w.o.
No wiesz, np. ja jade cały czas na odżywkach (ale legalnych, białkowo-węglowodanowych) gdyż ciężko mi przybrać na masie, a chodze na siłke. To nic nowego.......

Kurde ale sie wkurzyłem tymi zeznaniami, ale jeśli to prawda to nie ma rady, ukarać winnych trzeba....tylko jakoś mi sie tak przykro zrobiło że akurat dotyczy to Juventusu :?

Michał Wachacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:10

Winni pownni zostać ukarani. Żeby nie stało się to kosztem zawodników, którzy nieświadomie to robili. Mam nadzieję, że wszystko pomyślnie dobrnie do końca bez jakiejkolwiek straty dla obecnej drużyny.

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:36

no to nas udupili...iejmy nadzieje ze nic sie nie stanie zlego..ale sama ta afera nie robi dobrze dla JUVE zarowne zewnetrznie jak i wewnatrz druzyny..niech to sie jak najszybciej i jak najlepiej zakonczy..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ