Juventus 2:1 Siena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
SlimShady

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 18:31

Jest dobrze, 2-1; 150. bramka Del Piero i Camoranessi tez dobrze ze sie przelamal. A Tudor to tez mnie powoli denerwuje. I chcialbym wreszcie zobaczyc Miccoliego w jakims meczu wazniejszym :) 1200 kibicow???!!!! Czy to Herbaka u Tadka?? Jakbym tam mieszkal to napewno bym skoczyl. Ale bardzo sie ciesze z tej wygranej i z awansu do 1/4 Pucharu Wloch.

Forza Juve!!!
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 18:51

juve21 pisze:
DJ Juventinho pisze:Mam oficjalną wiadomość z gazzetta.it, że na trybunach znalazło się około 1200 kibiców... :( :( :( Baaaardzo marniutko, jak na pożegnanie 2003 roku na Delle Alpi. U nas w Tychach na hokej więcej ludzi przychodzi...
Nie ma co ukrywać, po prostu wstyd. Ale z drugiej strony efektów możemy spodziewać się dopiero po tym, jak Delle Alpi zostanie przebudowane.
Nie gadaj glupot że u was na hokej przychodzi więcej bo tak się składaż e kilka razy byłem i jak jest 500 kibiców to jest dobrze :wink: A martwi mnie to że na mecze Juve przychodzi tak mało ludzi ,troche mnie to dziwi bo przeciez 35% włoskich kibicow piłki noznej to kibice Juve.
Zapewne te kilka razy byłeś jak Tychy grały z Katowicami... Co prawda to prawda, na takie marniutkie drużyny jak GKS Katowice to faktycznie niezbyt kibice się garną. Ale jak przyjedzie Unia czy Podhale to trybuny są pełne i najczęsciej jest komplet czyli ponad 2500 widzów. :twisted: :twisted: :twisted:

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 18:52

Brawi myślę że w tym sezonie tak jak 2 lata temu ni odpuścimy sobie Pucharu Włoch dziś Juv rozegrało ciekawy mecz mimo braku kibiców przy pierwszym golu już myślałem że będzie spalony ale na szczęście nie było później mogła wyrównać Siena ale bardzo ładnie obronił weteran Chimenti później ładną brameczkę strzelił Camor po długim słupku ,i wkońcu ten nasz kochany pechowiec Tudor jakiego on ma pecha ale myślę że tą ręką zagrał celowo :D (pewnie chciał sprawdzić wzrok arbitra) no i tak dowieźliśmy to 2-1 do końca ważna jest wygrana i awans trochę żal mi Sieny bo chłopai ambitnie grali do końca w tym meczu ale trudno wygrywa lepszy :!: :twisted:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:10

BIGGI pisze:Kolejny mecz który udowadnia że kryzys w Juve minął. Ciesze sie że bramke zdobył Alex, ale troche lipa że straciliśym gola po karnym, bo typowałem 2-0 :wink: . Ale nic....najważniejsze że jesteśmy w 1/4 i walczymy na trzech frontach. FORZA JUVE 8)

A byl jakis Kryzys??? Bo wydaje mi sie ze jak jakis klub wygrywa wszystkie mecz a potem niefortunie przegrywa po wyrównanych meczach i znowu wygrywa to gdzie tu Kryzys????

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:12

Ech oglądałem ten mecz na RAI i calutki stadiom pusty trybuny puste tylko za bramką jeden rządek był i to nie pełny z resztą wyobraźcie sobie jak mogło wyglądać 1200/70000 a co do ręki tudora wyglądału to tak wyskoczy z kims do główki i tak jak by położył sobie ręke na głowię na troche wyżej niż głowa ale ręka zgieta w tym kierunku i odbił i udaje ze nic sie nie stało ...

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:13

Bravo. niezmiernie cieszy mnie gol Alexa. Trzecia brameczka z rzędu :wink: . Oczywiście skzoda straconej bramki ale to tylko ( aż) puchar włoch. Jestewm ciekaw na kogo trafimy w następnej rundzie.

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:17

Bravo Del Piero, Bravo JUve. Jesteście najlepsi. Oby tak dalej, bo PUCHAR jes NASZ!!!! AVE JUVE :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:36

Yari pisze:Jestewm ciekaw na kogo trafimy w następnej rundzie.
Już przed dzisiejszym meczem było wiadomo, że zagramy z...Perugią :wink:

Obrazek
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 19:41

Cieszę się że Alex strzela gole :-D Mam nadzieję że tak co mecz będzie jedna lub dwie brameczki... trzema też nie pogardze :D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 21:27

Dzieki za prezent chlopaki :D Fajnie ze Krol Turynu i moj ulubieniec Mauro German sobie po bramce strzelili :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 21:33

Według mnie Tudor zdecydowanie lepiej spisuje się na pomocy i na tej pozycji ten zawodnik powinien grać, bo gra na obronie wychodzi mu fatalenie. A pozatym gratulacje dla Alexa.

Teraz czas na Perugię.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 21:43

Tudor to ma szczęscie do samobójów :(. Ale z drugiej strony DP się rozkręca, co na to ci niewierni?? Elegancko oby tak dalej, a co do stadionu to po przebudowie powinno byc wiecej kibicoow chyba....

Obrazek
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 21:44

Zwycięstwo nad Sieną cieszy, ale nie przesadzajmy z tą radością...
Byłem pewny, że ze Sieną chłopaki sobie poradzą, ale przecież to nie Inter, ani Milan. Czeba się skupić Na Serie A i Lidze Mistrzów, bo one są najważniejsze...

... liczby fanów na stadionie JUVE nie skomentuje :?
powiem jedynie, że bardzo się nie popisali, ale mecz był o 14,
czwartek, ludzie w pracy....chyba dlatego stadion świecił pustkami :?

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 21:53

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Yari pisze:Jestewm ciekaw na kogo trafimy w następnej rundzie.
Już przed dzisiejszym meczem było wiadomo, że zagramy z...Perugią :wink:
wow , nie wiedzialem nawet :oops: :oops: :oops: :oops: . Czyli mówisz Perugia. hmmm. uważam że to o wiele mniej wymagający przeciwnik od sieny. Ale cza sie mieć na baczności. ponieważ tym mniejszym klubom zależy na pucharze Włoch zwykle.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 22:26

DP po raz kolejny udowodnil, ze wchodzenie z lawy wychodzi mu tylko na zdrowie 8)
Bardzo dobrze, ze wreszcie mamy kogos kto moglby mu w pewnym sensie zagrozic i sprzatnac sprzed nosa miejsce w podstawowym skladzie. Oczywiscie jesli o niego chodzi to jest to raczej malo prawdopodobne zeby kiedykolwiek to nastapilo, jednak mimo wszystko powoduje to u niego podwojna mobilizacje i chec pokazania, ze zdolnych nastepcow to on ma, ale moze jeszcze nie "na teraz" :wink:

Taka sytuacja jest bardzo pozytywna i moze wreszcie skroca sie dlugie tygodnie oczekiwan na powrot do optymalnej formy co niestety do tej pory bylo jego slaba strona.

EDIT:

tylko, ze DP dzisiaj nie wszedl z lawy :shock: :D

No dobra...mialo byc: granie w rezerwowym skladzie :D

Zablokowany