Czy panika związana z dołkiem Juve była potzebna?
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zawsze gdy(nawet w życiu codziennym) widzimy coś niepokojącego odrazu zaczybamy panikować!!
Tak było i tym razem, dlatego że wszyscy są przyzyczajeni do zwycięstw Juve, a przegrana odrazu wzbudza panikę.Ja sie przyznam panikowałem.
Tak było i tym razem, dlatego że wszyscy są przyzyczajeni do zwycięstw Juve, a przegrana odrazu wzbudza panikę.Ja sie przyznam panikowałem.
- hania
- Juventino
pewnie ze nie mozna utrzymywac tak wysokiej formy przez caly sezon ale taka druzyna jak Juve nie moze tez popełniac takich prostych i bezmyslnych błędow, co jej sie zdarza dosc czesto :!:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- KowalFromStolica
- Juventino
Czy to była panika? Nie powiedział bym.Raczej zwykła reakcja na porażkę z Lazio i Interem.Jak się z nimi przegrywa to nadchodzi fala krytyki i tak się stało.Ale teraz będzie już tylko lepiej mimo to nie powinniśmy się wyluzować bo jak klub poczuje się zbyt pewnie to znowu może nadejść dołek.Oby nie.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Johnny
- Juventino
Żadna panika chyba nikomu jeszcze nie pomogła. Juventus nie jest podwórkowym klubem, a Lippi nie jest pijakiem spod sklepu, wie co jest najlepsz dla teamu. JUVE to doświadczony klub, który z pewnością umie sobie poradzić ze zniżką formy drużyny. Zaplecze Juventusu-dróżyna primavera jest przepełnione zdolnymi graczami, kyórzy tylko czekają na to, aby wykazać się jak najlepiej i zadomowić w podstawowym składzie. I chyba to jest reguła, że każdy, nawet najlepszy klub, w sezonie miewa conajmniej jeden dołeki zazwyczaj po nim przychodzi wielki wzrost formy.
P.S To samo będzie z Adamem

P.S To samo będzie z Adamem