Kto bedzie miał Scudetto ?
- FORZA MILAN
- Milanista
Milan nie umi strzelac bramekYari pisze:FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
Wypowiem sie chwilowo jako osoba neutralna. Najrówniejszy obecnie skład ma roma która mi ( niestety) imponuje. Milan może ma dobrą obrone , ale nie umie strzelać goli ( jak zwykle:):)). A co do tematu to oczywiście wierze że Juve. Ale jeśli Roma bedzie grała tak przez cały sezon to będzie baaaaardzo trudno. Dobrze że mecz z nimi mamy za sobą.

- DeeJay
- Juventino
Masz racje!! Zgadzam się w 100%, że nikt nie odbierze Milanowi scudetto. Bo żeby mu je zabrać, trzeba je najpierw mieć, a te od 2 lat jest w Turynie.FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.
Co do tematu. Z całym szacunkiem dla Lazio i Interu, ale myśle, że Ci nie mają większych szans na scudetto. Mają dobre drużyny, dobrych zawodników, ale to nie są drużyny, które mogą zwojować wiele w Serie A w tym sezonie. Walka powinna się rozstrzygnąć pomiędzy Juventusem, Milanem i Romą, choć i z tego grona ktoś może wypaść poza trójkę, wpuszczając przed siebie na 3 miejsce Inter lub Lazio, co będzie w tym sezonie maximum dla tych drużyn. Roma gra świetnie, lepiej od Milanu, jednak myśle, że to ona najszybciej spuchnie. Myśle, że podobnie jak w poprzednich sezonach, runda wiosenna będzie lepsza w wykonaniu Juve niż pierwsza i scudetto pozostanie w Turynie.
- Baszka
- Juventino
zgadzam sie z yari'm. roma gra b. dobrze i nie popelnia bledow, a poniewaz nie graja w LM to moga sie skoncentrowac na serie A. inter gra nierowno, ale moze zaskoczyc. lazio? jak im dobrze pojdzie to moze dotrze na 4 miejsce. ale to jest tylko gdybanie dot. stanu po 12 kolejce, przed nami jeszcze 22 i wiele moze sie zdarzyc. juventusowi moze byc trudno, ale kto powiedzial, ze ma byc latwo - ma byc ciekawie. mam jednak nadzieje, ze bianconeri sie szybko otrzasna i nie zawiada swoich kibicow.
Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
- Coldsoul
- Juventino
Nie chce dobijać kibiców Lazio ale ich drużyna zagrała tylko 1 dobry mecz w tym sezonie(niestety z Juve) a fanów Milanu moge już teraz pocieszać jak w połowie sezonu Milan zacznie przegrywac z Modena, Brescia itp. Jestem ciekaw który klub strzelił 3 bramki w LM
Forza Juve!!!!!!
Forza Juve!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
I bardzo mądra odpowiedz, masz rację ten kto będzie miał najwięcej punktów, a kto to nie wiadomo. Może Juventus albo Roma a może Reggina, wszystko jest możliwe.TottiGol pisze:Bardzo mądre pytanie. Ten klub, który będzie miał po 34 kolejkach najwięcej punktów
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Michał Wachacki
- Juventino
Jan możecie nie wierzyć w Juve?! Każdy może mieć trudne chwile, jednak po jakimś czasie wszystko wróci do normy i Juventus wróci na fotel lidera i wygra Scudetto
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- juve21
- Juventino
ja się trochę chwieję .O ile jeszce 2 tyg temu zakładałbym w ciemno że zdobędziemy scudetto to teraz troszkę spuszczam z tonu.Po zdobyciu tylko 2 pkt na 12 możliwych z naszymi głównymi rywalami nie nastraja mnie to optymistycznie.Mam nadzieję że w rundzie rewanżowej będzie lepiej...
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Tarnos15
- Juventino
Nie ma się co martwić. Ja już się otrząsnąłem z tych porażek. Najważniejsze żeby piłkarze Juve sie otrząsneli. A wracając do tematu fucktycznie bardzo trudne pytanie.....hehehe Oczywiście JUVE. Tylko jest kilka warunków.
1.Musimy zacząć wygrywać
2.Roma musi zacząć słabiej grać bo naprawde może być ciężko
O Milan to się nie martwię a i ten wasz Sheva nie da rady sam zdobyć mistrzostwa.
1.Musimy zacząć wygrywać
2.Roma musi zacząć słabiej grać bo naprawde może być ciężko
O Milan to się nie martwię a i ten wasz Sheva nie da rady sam zdobyć mistrzostwa.
- Bartas_01
- Juventino
to chyba logicznr ze Juve :!: :!: :!: :!: :!: :!: i co do tego chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwosci Roma bedzie druga a milan moze trzeci
ps macie Sheve to fakt ale macie tez Inzaghiego na ktorego jak gre patrze to mi sie chce smiec on jest taki dziki ps co ten Milan z nim zrobil jak grał w Juve to byl o niebo lepszy

- Nero
- Juventino
Juventus.
Hegemonia Juventusu trwa od dwóch lat i tak zostanie w tym sezonie.
Milan i Roma są najgroźniejszymi rywalami, ale one osłabną w trakcie sezonu, a Juve jeszcze się rozkręci. Tak już jest z Juve - jest coraz lepsze z każdą kolejką.
Juve ma najlepszą drużynę i rezerwę. Gra najlepszą piłkę we Włoszech i Europie.
Hegemonia Juventusu trwa od dwóch lat i tak zostanie w tym sezonie.
Milan i Roma są najgroźniejszymi rywalami, ale one osłabną w trakcie sezonu, a Juve jeszcze się rozkręci. Tak już jest z Juve - jest coraz lepsze z każdą kolejką.
Juve ma najlepszą drużynę i rezerwę. Gra najlepszą piłkę we Włoszech i Europie.
- Wazup
- Juventino
HEHEH toś mnie rozwalił. Ale w sumie żeby z brakiem obrony, pomocy i ataku od dwóch lat mieć scudetto i grać w finale LM to jest wyczynFORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie

- adinockm
- Juventino
Scudetto będzie miał Juve. Wierze w to ogromnie. Milan i Roma mogą zagrozić tylko Bianconerim. Inter i Lazio są drużynami ktore mają różne zniszki formy. Miały szczęście że wrtefiły akurat na słabą postawę Juve i z nim wygrali, ale zobaczymy w rewanżu 8) .

- nookie
- Juventino
Bylo widac jak gra madrze nie potrafiac wygrac z Boca Juniors..Milan jest slaby i Milan bedzie sie plaszczyl na kolanach przez kilka nastepnych lat przed JUVE..FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.