Kto bedzie miał Scudetto ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 10:59

Yari pisze:
FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie

Wypowiem sie chwilowo jako osoba neutralna. Najrówniejszy obecnie skład ma roma która mi ( niestety) imponuje. Milan może ma dobrą obrone , ale nie umie strzelać goli ( jak zwykle:):)). A co do tematu to oczywiście wierze że Juve. Ale jeśli Roma bedzie grała tak przez cały sezon to będzie baaaaardzo trudno. Dobrze że mecz z nimi mamy za sobą.
Milan nie umi strzelac bramek :D :D Ale zes palnal :D Milan ma Sheve i to juz wszystko wyjasnia.Ile razy dostanie dobra pilke tyle zdobywa bramek.A jesli nawet nie dostanie to sam se wypracowuje.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 12:37

FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.
Masz racje!! Zgadzam się w 100%, że nikt nie odbierze Milanowi scudetto. Bo żeby mu je zabrać, trzeba je najpierw mieć, a te od 2 lat jest w Turynie.

Co do tematu. Z całym szacunkiem dla Lazio i Interu, ale myśle, że Ci nie mają większych szans na scudetto. Mają dobre drużyny, dobrych zawodników, ale to nie są drużyny, które mogą zwojować wiele w Serie A w tym sezonie. Walka powinna się rozstrzygnąć pomiędzy Juventusem, Milanem i Romą, choć i z tego grona ktoś może wypaść poza trójkę, wpuszczając przed siebie na 3 miejsce Inter lub Lazio, co będzie w tym sezonie maximum dla tych drużyn. Roma gra świetnie, lepiej od Milanu, jednak myśle, że to ona najszybciej spuchnie. Myśle, że podobnie jak w poprzednich sezonach, runda wiosenna będzie lepsza w wykonaniu Juve niż pierwsza i scudetto pozostanie w Turynie.

Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 13:15

zgadzam sie z yari'm. roma gra b. dobrze i nie popelnia bledow, a poniewaz nie graja w LM to moga sie skoncentrowac na serie A. inter gra nierowno, ale moze zaskoczyc. lazio? jak im dobrze pojdzie to moze dotrze na 4 miejsce. ale to jest tylko gdybanie dot. stanu po 12 kolejce, przed nami jeszcze 22 i wiele moze sie zdarzyc. juventusowi moze byc trudno, ale kto powiedzial, ze ma byc latwo - ma byc ciekawie. mam jednak nadzieje, ze bianconeri sie szybko otrzasna i nie zawiada swoich kibicow.

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 18:50

Nie chce dobijać kibiców Lazio ale ich drużyna zagrała tylko 1 dobry mecz w tym sezonie(niestety z Juve) a fanów Milanu moge już teraz pocieszać jak w połowie sezonu Milan zacznie przegrywac z Modena, Brescia itp. Jestem ciekaw który klub strzelił 3 bramki w LM
Forza Juve!!!!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 18:57

TottiGol pisze:Bardzo mądre pytanie. Ten klub, który będzie miał po 34 kolejkach najwięcej punktów
I bardzo mądra odpowiedz, masz rację ten kto będzie miał najwięcej punktów, a kto to nie wiadomo. Może Juventus albo Roma a może Reggina, wszystko jest możliwe.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Michał Wachacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 19:34

Jan możecie nie wierzyć w Juve?! Każdy może mieć trudne chwile, jednak po jakimś czasie wszystko wróci do normy i Juventus wróci na fotel lidera i wygra Scudetto

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 19:39

ja się trochę chwieję .O ile jeszce 2 tyg temu zakładałbym w ciemno że zdobędziemy scudetto to teraz troszkę spuszczam z tonu.Po zdobyciu tylko 2 pkt na 12 możliwych z naszymi głównymi rywalami nie nastraja mnie to optymistycznie.Mam nadzieję że w rundzie rewanżowej będzie lepiej...

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 20:15

Nie ma się co martwić. Ja już się otrząsnąłem z tych porażek. Najważniejsze żeby piłkarze Juve sie otrząsneli. A wracając do tematu fucktycznie bardzo trudne pytanie.....hehehe Oczywiście JUVE. Tylko jest kilka warunków.
1.Musimy zacząć wygrywać
2.Roma musi zacząć słabiej grać bo naprawde może być ciężko
O Milan to się nie martwię a i ten wasz Sheva nie da rady sam zdobyć mistrzostwa.

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 21:12

to chyba logicznr ze Juve :!: :!: :!: :!: :!: :!: i co do tego chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwosci Roma bedzie druga a milan moze trzeci :D :D :D ps macie Sheve to fakt ale macie tez Inzaghiego na ktorego jak gre patrze to mi sie chce smiec on jest taki dziki ps co ten Milan z nim zrobil jak grał w Juve to byl o niebo lepszy

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 22:03

Juventus.

Hegemonia Juventusu trwa od dwóch lat i tak zostanie w tym sezonie.

Milan i Roma są najgroźniejszymi rywalami, ale one osłabną w trakcie sezonu, a Juve jeszcze się rozkręci. Tak już jest z Juve - jest coraz lepsze z każdą kolejką.

Juve ma najlepszą drużynę i rezerwę. Gra najlepszą piłkę we Włoszech i Europie.

Wazup

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 22:06

FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
HEHEH toś mnie rozwalił. Ale w sumie żeby z brakiem obrony, pomocy i ataku od dwóch lat mieć scudetto i grać w finale LM to jest wyczyn :D :D :D :D

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2003, 18:22

Scudetto będzie miał Juve. Wierze w to ogromnie. Milan i Roma mogą zagrozić tylko Bianconerim. Inter i Lazio są drużynami ktore mają różne zniszki formy. Miały szczęście że wrtefiły akurat na słabą postawę Juve i z nim wygrali, ale zobaczymy w rewanżu 8) . :D :D

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2003, 18:52

Moja trojka po ukonczeniu sezonu 1 JUVE 2 Milan 3 Inter :D

!!! JUVENTUS TURYN !!!
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2003, 18:57

wygra Juve wiadomo :P

Dawniej Virus[Mauro].
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 13:08

FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
Bylo widac jak gra madrze nie potrafiac wygrac z Boca Juniors..Milan jest slaby i Milan bedzie sie plaszczyl na kolanach przez kilka nastepnych lat przed JUVE..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ