przed derbami EUROPY.....Barca-REAL
- Peja48
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mecz jest mi obojętny. Natomiast wydaje mi się, że real...jednak poradzi sobie z Barcą. Barca ostanio przegrała aż 5-1. Bez Ronaldinho nie mają większych szans. On kiruję całą drużyną. Barca nie wygra tym bardziej ,że teraz real podobno jest na fali :roll: B Jestem ciekawy wyniku.
Ja wręcz odwrotnie myślę że to Barca się podniesie bo ostatniej bluzdze 5-1 ale co nas to obchodzi najważniejszy dziś jest mecz Lazio-Juve
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Notch
- Juventino
Przewiduje remis 1-1 po samobojczych golach Figo i Kluiverta. Jezeli to jest derby Europy to co powiecie o meczu Gornik Leczna-Gornik Polkowice? To juz jest Derby podziemnego SWIATA :twisted:
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wedłeg mnie Real powinien wygrać albo przynajmniej zremisować, bo są w bardzo dobrej formie, a jak już wspomniał Ti_Amo_Juventus_Dragon Barca ostatnio przegrała z Malagą aż 1-5, ale beż Ronaldinho.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Zdun
- Juventino
I po meczu. BArca przegrała z Realem 1-2. szkoda mi BArcy grała do końca i mogła nawet wyrównac na 2-2(przegrywali 0-2)ale przypomnijmy że na Camp Nou nie zagrał Ronaldihnio! szkoda, ale co tam, bardziej przejmujmy sie grą Juve! co tu u nich teraz zmienic :idea: