Nie przepadam za Ballackiem-Prosze o wypowiedz
- SlimShady
- Juventino
Lepiej nie mowic, nie mam nic do Bal..., ale jego styl gry w pilke i w ogole styl niemieckiej pilki mie powala. Kahn'a nie znam, ale on wcale nie jest taki jak na meczu przez caly czas.... widzialem kiedys wywiad. Poza tym mam ogromne problemy z jezykiem niemieckim i dlatego np. nie lubie babki od niemca(zgroza). Uwazam ze Michael gra niezle, ale poprostu go nie lubie(NIE NIENAWIDZE CZY COS, jescze nie jestem rasista!).
- Majkel
- Juventino
szanuje twoje zdanie ale sie z nim nie zgadzam.w bayernie gra on strasznie slabo i nie wiem czemu wypuszczaja go na boisko.stara sie byc gWIAZDA :evil:UlTrAs pisze:A ja tam Ballaca lubie i chciałbym, żeby kiedyś zagrał w Juve, ponieważ uważam, że jest on jednym z najlepszych pomocników swiata 8)
- Coldsoul
- Juventino
No mi sie wydaje że nie gra aż tak żle. Gra bardzo nierówno ale nie fatalnieMajkel pisze:szanuje twoje zdanie ale sie z nim nie zgadzam.w bayernie gra on strasznie slabo i nie wiem czemu wypuszczaja go na boisko.stara sie byc gWIAZDA :evil:UlTrAs pisze:A ja tam Ballaca lubie i chciałbym, żeby kiedyś zagrał w Juve, ponieważ uważam, że jest on jednym z najlepszych pomocników swiata 8)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no z Nedvedem to raczej mało kto może się równać...Majkel pisze:ale nie moze rownac sie np z nedvedem.Jest przecietny ale do miana gwiazdy jaka chce z siebie zrobic brakuje mu bardzo duzo
- Hiob
- Juventino
Jest słabym zawodnikiem
Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl