Prześladowania!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 13:19

U mnie w klasie wszyscy są tolerancyjni i nie dokuczają innym jak ich klub przegra. Mówi się wtedy trudno. Spróbój nie zwracać na nich uwagi, a jak to nie pomorze, to ty też ich wyśmiej. :twisted:

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 13:25

Jak ktoś cos mowi zlego o juve to ja zaczynam się z nim kłócić . W tamtym roku na tkie boisko na którym sobie graliśmy w nogę , przychodzili też dorośli goście i grali z nami . Jeden z nich byl fanem Milanu, mówił on że Juve przeszlo stasznym fartem z Barca , a z Realem poprostu wszyscy zagrali mecz życi , strasznie mnie wkurzało jak tak mówił . Naszczęście , oprócz mnie bylo jeszcze kilku fanów juve i dogadaliśmy mu :D :D . Umilkł kiedy przypomnialem mu o meczu milan - ajax . :-D

A w klasie to raczej nie ma fanów juve ,ale nikt nie jeżdzi swoim ulubionym drużynom , no chyba że na żarty .

Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 14:28

No ja też mam takich kolesi w klasie którzy śmieją się z porażki Juve a zwłaszcza mój nauczyciel od geografii bo wie że jestem fanem Juventusu. Zawsze mówi po przegranym meczu że słabo grali, ale jak wygrywają to siedzi cicho i nic sie nieodzywa. Ja tam sie nie przejmuje.

ODPOWIEDZ