Jaka porażka najbardziej boli ??
- Desperado---ALEX
- Juventino
Mnie tak samo najbardziej boli porazka na ktora nie zasłuzylismy sobie
- Ravanelli
- Juventino
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SEXOMANIAK 8)Stonka_Ziemniaczana pisze:JAK NIE WEŹMIE MI W SOBOTĘ DO BUZI!
Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
- azzurra
- Qualità Juventina
Mnie bolą złe występy Juve, nawet, jeśli wygrywamy, bo przeciwnik gra jeszcze gorzej. No i jak przegrywamy Sccudeto w ostatniej kolejce, w błocie po kostki, albo finał LM, któryś tam znowu w przeciągu kilku lat 

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Juventinha
- Qualità Juventina
kazda porazke moi kochani koledzy skrupulatnie mi wypominaja, ale najgorzej jest jezeli moje juve przegrywa z ich klubem-normalnie masakra. a tak poza tym to nie cierpie przegrywac zbyt wielu meczy, a rzeczywiscie jak sie kumuluja to depresja przez caly tydzien. w sumie to kazda porazka o jakas stawke jest wkurzajaca. no bo w towarzyskich to denerwowac moze ewntualnie styl.
- hania
- Juventino
Uwazam ze Juve jest jednym z najlepszych klubow w Europie. A kiedy porusza sie ten temat wszyscy od razu mowia: REAL, REAL i REAL. Mam tego dosc dlatego bardzo ucieszyla mnie wygrana z Realem w 1/2 LM 03, choc prawde mowiac nie wierzylam ze Juve przejdzie do finalu, a to dlatego ze wg mnie Juve nie gra konsekwentnie w obronie, i zdarzaja sie glupie błedy. Mysle ze bardzo bolała by mnie porazka z realem gdyz znowu na pierwszych stronach gazet bylby real,a a tak wszyscy mowili oJuve.
PS nigdy nie zapomne wspanialej asysty niskiego Alexa, ktory głowka podal do Treze, no i oczywisci bramki Alexa. klasyka
PS nigdy nie zapomne wspanialej asysty niskiego Alexa, ktory głowka podal do Treze, no i oczywisci bramki Alexa. klasyka
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...