DEL PIERO odsunięty od składu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja słyszałem że ma on jakąś niegroźną kontuzję i musi ten jeden mecz odpocząć, ale nie wiem czy to prawda.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Kebab88
- Juventino
Uważam, że to zwyczajna bujda, a niektórzy z tego robią sensacje!!! Juve brakuje 1 punkt, aby zapewnić sobie awans z 1-szego miejsca do dalszej fazy(Juve już awansowało do dalszej rundy)!!! Sam Lippi twierdzi, że Zambrotta musi wyleczyć kontuzję, której się nabawił podczas treningu (kłopoty z mięśniami), natomiast Del Piero i Tacchinardi i Thuram odpoczywają przed meczem z Lazio i Parmą!!! Jeśli Lippi chciałby kogoś odsunąć od składu, to musiałby zacząć od Legrottaglie!!!
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- Korot
- Juventino
przeciez alessandro i lilian grali na przyzwoitym poziomie w tym meczu (czytaj - inni grali fatalnie, a oni tylko kiepsko), wlasciwie tylko oni jakies akcje przeprowadzili w tym meczu. bzdura, na pewno nie zostali odsunieci. tym bardziej ze zambrotta nie gral. a szkoda.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Wojtom
- Juventino
o stary !!! tu masz całkowitą racje !!! przeciez to 3 bramka z interem wpadła przez Legro bo chciał sie pobawić i za pozno i wolno podał do Buffona a Martins to wykorzystał !!!Kebab88 pisze:Jeśli Lippi chciałby kogoś odsunąć od składu, to musiałby zacząć od Legrottaglie!!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- swiergot
- Juventino
Oto co o Del Piero napisali na Channel4:Korot pisze:przeciez alessandro i lilian grali na przyzwoitym poziomie w tym meczu (czytaj - inni grali fatalnie, a oni tylko kiepsko)
He did nothing, absolutely nothing against Inter on Saturday. He looks sluggish, deprived of ideas and found no space at all against the Nerazzurri in the 3-1 defeat. He should have been sitting on the bench instead of the in-form Marco Di Vaio.

- Juverulez!
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Właśnie mówili we wiadomościach sportowych na TVP 1 że Alex leczy drobną kontuzję, więc chyba wszystko jasne.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Dionizos
- Juventino
Mam nadzieje, że to tylko glupia plota, na co moze wskazywac pochodzenie tego newsa: futbol.pl 8) . Jezeli Lippi odsunie Alexa od skladu na mecz z Galat to beda lekko ździwiony. To dla niego swietna szansa na powrot do formy.
- booyak
- Juventino
Hehe to robi się już śmieszne... Alexa nie ma w składzie to sensacja... Może jeszcze ktoś powie że to przez DP przegraliśmy z Interem...
Ja Lippiemu ufam bo wie co robi skoro tak postanowił widocznie tak jest lepiej.
Ja Lippiemu ufam bo wie co robi skoro tak postanowił widocznie tak jest lepiej.
★ ★ ★
- Desperado---ALEX
- Juventino
Myśle ze to własnie jest ta rotacja składem w Juve :!: :!: :!: Del Piero jest przeciez po kontuzji to pewnie odpoczywa a Zambrota grał w kazdym meczu wiec pewnie odpoczywa tak jak Thuram
- Medi
- Qualità Juventino
Co za bzdura, Lippi najlepiej wie w jakiej pilkarze sa kondycji, tym bardziej, ze czeka nas ciezki mecz z Lazio. Poza tym Zambrotta nie gral a Thuram byl najlepszy na boisku, wiec juz tylko z tych dwoch powodow ta teoria lezy.
- KowalFromStolica
- Juventino
Mi się wydaje że Del Piero po prostu trenuje w spokoju(spokój po meczu z Interem będzie wszystkim potrzebny). Lippi mimo tego że mówi że mecz z Galatą Juventus chce wygrać bo celuje w pierwsze miejsce w grupie a potem do podstawy wystawia Chimentiego,Zalayete i Conte to chyba potwierdza że ma już ten mecz gdzieś i nie ma po co męczyć gwiazd.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.