Juve contra LM i Serie A
- Przemyś(L)ak
- Juventino

Juventus wygra Serie A i LM!!!!!!!Takie jest moje zdanie....FORZA JUVE!!!!!
- Villya
- Juventino

Głównymi kandydatami do PLM będzie Real i Manchester są to silne zespoły jednak o wiele bardziej boję się Manchesteru niż Realu...ale w tym roku Juve jest w znakomitej formie i nikt nie będzie w stanie go zatrzymać.....ale sądzę też , że Milan łatwo nie odpuści.....w Serii A Juventus będzie królował zaraz za nim Milan a potem Roma i Inter.
W tym sezonie Juve zgarnia dwa najważniejsze trofea!!!!
W tym sezonie Juve zgarnia dwa najważniejsze trofea!!!!
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- rdk
- Juventino

Myślę, że Scudetto w tym sezonie zdobędziemy, sądzę, że Milan będzie jedyną drużyną która może nawiązać z nami w miarę równorzędną walkę, Roma będzie trzecia, uważam, że pierwsze dwa zespoły, czyli JUVE i Milan(oczywiście w takiej kolejności
) zakończą rozgrywki z duża przewagą punktową
A co do LM uważam, że JUVE sięgnie po to trofeum, w tym sezonie jesteśmy bardzo, ale to bardzo dobrze dysponowani, uważam, że walczyć też będą ManU, Real, The Blues, no i to chyba wszyscy... :?
P.S.-ale i tak wszyscy wiedzą, kot zdobędzie to trofeum :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A co do LM uważam, że JUVE sięgnie po to trofeum, w tym sezonie jesteśmy bardzo, ale to bardzo dobrze dysponowani, uważam, że walczyć też będą ManU, Real, The Blues, no i to chyba wszyscy... :?
P.S.-ale i tak wszyscy wiedzą, kot zdobędzie to trofeum :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- a_JaH_fu
- Juventino

Tak jak ktos slusznie zauwazyl. Lige wygrac bedzie nam latwiej. A to z tego wzgledu, ze tutaj walka toczy sie okragly sezon a w LM liczy sie dyspozycja dnia. Niepowodzenia w lidze zawsze mozna odrobic.. w pucharach jest juz z tym o wiele trudniej. Olbrzymia ochote na Scudetto maja na pewno Inter, Roma i Milan. Walka naprawde zapowiada sie imponujaco. Nie obraze sie, jezeli z ktoryms z tcyh zespolow przegramy.. stymze musimy spelnic cel numer jeden. Zdobyc Puchar Mistrzow !! Zadanie szalenie trudne, ale jezeli nie teraz, to kiedy? najgorzniejsi konkurenci: Arsenal, Manchester i ten.. Real.
Ave Juve 
- Hybryd
- Juventino

O zwycięstwo w Serie A może być jeszcze ciężej niż zwykle ale mam nadzieje że się uda. A jeśli chodzi o LM to mam nadzieje że nie trafimy na MU bo z nimi Juve się bardzo trudno gra, a w zeszłym sezonie choć trudno to powiedzieć dali nam szkołe futbolu. Poza nimi będą się liczyć Real Milan i może w końcu Arsenal i Chelsea coś pokażą coć nie można zapominać o ambitnym Stutgarcie
- bblackk
- Juventino

Mnie najbardziej ucieszyłaby wygrana Ligi Mistrzów. Scudetto też jest ważne tak samo a może i bardziej niż LM, ale juz widziałem za zycia 3 finały LM w których Juve przegrywa, że w końcu chciałbym zobaczyc jak Juve wygrywa i puchar jest nasz. A o Scudetto się nie martwie zawsze jest tak że ostra rywalizacja jest na pocztku, potem Milan głupio traci punkty aż w końcu Juve go wyprzedza i zostaje mistrzem. Moim zdaniem głównym rywalem do Scudetto jest Roma a LM to niestety Real M...
- Noodels
- Juventino

jak juve bedzie grac tak jak w zeszłym sezonie w meczu z realem to nikomu niemusze mówic gdzie pojedzie puchar eurpy a juve mi sie wydaje jescze mocniejsze niz w zeszłym sezonie tylko boje sie meczu z man utd bo real jest do ogrania i Chelsa Moze zrobic niespodzianke bo wczoraj wygrali z manutd 1-0
- pajzano
- Juventino

Główni rywale w LM to Real, ManU, Milan i Arsenal, a w Serie A to Roma, Milan i Inter. Wolę żeby Juventus zdobył Puchar mistrzów niż scudetto. To ostatnie zdobywali 2 razy z rzędu, więc czas na 2 z rzędu Puchary.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- KowalFromStolica
- Juventino

W tym sezonie wygra Juve
Marzenia? Nie. Nie widze innego klubu który mógłby zdobyć to trofeum.
Man.U.->Nie ma składu by pokonać tych najlepszych.Padnie w meczu z Realem,Milanem lub Juve.
Real.M.->zbieranina gwiazd które... się starzeją:)
Milan->zdobył rok temu, teraz już nie jest taki silny.
Chelsea->dużo szumu o nic.W jeden sezon nie stwoszry się drużyny.
Man.U.->Nie ma składu by pokonać tych najlepszych.Padnie w meczu z Realem,Milanem lub Juve.
Real.M.->zbieranina gwiazd które... się starzeją:)
Milan->zdobył rok temu, teraz już nie jest taki silny.
Chelsea->dużo szumu o nic.W jeden sezon nie stwoszry się drużyny.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Juventinha
- Qualità Juventina

oj niestety bedzie ciezejniz myslalam. wczesniej jak pisalam cos na ten temat to nie mialam watpliwosci, a teraz niestety sa. co prawda nadal wierze w scudetto i lm, ale wolalabym lm. no a konkurencja? dla mnie najwieksza to moj real. no i mu- oni sa zawsze grozni. milan raczej srednio- bo pod rzad im sie nie uda 
- Coldsoul
- Juventino

W Serie A to Roma i Milan. W LM to Manchester i może Chealse choć sie nie zgralo. Jeśli chodzi o Real to wystarczy silna obrona i perfekcyjna gra z kontry i po sprawie. Udowodnilismy to rok temu na Delle Alpi