Galatasaray - Juventus DORTMUND 2.GRUDNIA 20:45
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
Zapominasz o jednym. W Niemczech jest Turkow w piz.. i jeszcze troche. Tazke o turecka publike sie nie martw. Znajdzie sie. Bedzie jak na Amisamijen (nie wiem jak to sie pisze ;P)ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.
srali muszki będzie wiosna
- Wojtom
- Juventino
co do transmisji to wątpie żeby TVP postarało sie puścić ten meczyk...... ale jeśli jest on w Dortmundzie to możliwe ,że mogą pokazać go na ARD lub ZDF !!!
byłoby Suuuper !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- DeeJay
- Juventino
Na pewno pojedziemy w rezerwowym składzie. Co do tego nie ma wątpliwości. Może nie aż tak rezerwowym, jak w mecuz ze Sieną, ale nie miałbym nic przeciwko występowi Benjamina.BIGGI pisze:Myśle ze pojedziemy w nienajsilniejszym skladzie i wywieziemy remis lub wygramy 1-0

Narazie nikt za bardzo sie nie kwapi, do pokazywania tego meczu. Póki co do transmitowania tego meczu zgłosiły się dwie stacje tureckie i dwie prywatne telewizje niemieckie. TVP nie postarała się nawet o transmisje pucharu interkontynentalnego a w Posacie Sport, który ma prawda do LM też narazie cisza.wojtom11 pisze:co do transmisji to wątpie żeby TVP postarało sie puścić ten meczyk...... ale jeśli jest on w Dortmundzie to możliwe ,że mogą pokazać go na ARD lub ZDF !!!byłoby Suuuper !!!
Do meczu jeszcze troche, może w przeciągu kilku następnych dni, totrą do nas dobre informacje o tronsmisji Juve - Galata.
- x_men_1988
- Juventino
Nie ważne gdzie , kiedy , z kim - Juve i tak wygra !
- DeeJay
- Juventino
Jak już w jednym zamkniętym poście napomniano, mecz będzie można obejrzeć na Polsacie Sport. POczątek transmisji o godzinie 20:00.
No więc mecz już za dwa dni. Głębokie rezerwy Juve radzą sobie na wyjeździe ze Sieną, najsilniejszy skład nie potrafi stawić oporu Interowi i to na własnym boisku. Więc, może nawet lepiej, że zobaczymy rezerwy...
Coś nie wątpliwie skończyło po meczu z Interem. System rotacji nie poskutkował. Ten najsilniejszy skład miał 2 tygodnie przerwy i czas na porządne przygotowanie. Ale najwidoczniej Inter wykożystał lepiej 3 dni, niż my 2 tygodnie...
Galatasaray będzie walczyć w tym meczu, gdyż ma jeszcze nawet szanse na wyjście z grupy:
1 Juventus Turyn 4 10
2 Real Sociedad 5 8
3 Olympiacos CFP 5 4
4 Galatasaray Stambuł 4 3
Biorąc pod uwagę scenariusz, w którym Galata wygrywa z Juve, zostaje jej mecz z Realem, który jeśli wygra, awansuje z drugiego miejsca.
Tak więc możemy się spodziwać ostrej walki.
No więc mecz już za dwa dni. Głębokie rezerwy Juve radzą sobie na wyjeździe ze Sieną, najsilniejszy skład nie potrafi stawić oporu Interowi i to na własnym boisku. Więc, może nawet lepiej, że zobaczymy rezerwy...
Coś nie wątpliwie skończyło po meczu z Interem. System rotacji nie poskutkował. Ten najsilniejszy skład miał 2 tygodnie przerwy i czas na porządne przygotowanie. Ale najwidoczniej Inter wykożystał lepiej 3 dni, niż my 2 tygodnie...
Galatasaray będzie walczyć w tym meczu, gdyż ma jeszcze nawet szanse na wyjście z grupy:
1 Juventus Turyn 4 10
2 Real Sociedad 5 8
3 Olympiacos CFP 5 4
4 Galatasaray Stambuł 4 3
Biorąc pod uwagę scenariusz, w którym Galata wygrywa z Juve, zostaje jej mecz z Realem, który jeśli wygra, awansuje z drugiego miejsca.
Tak więc możemy się spodziwać ostrej walki.
- ToMeK
- Juventino
Uwazam podobnie jak Dionizos ... mam nadzieje ze Del Piero pokaze w meczu z Galasataray ze miejsce drugiego napastnika powinno byc zajete przez niego 8)Dionizos pisze:To jest wspaniala okazja dla Del Piero. Może wreszcie odzyska forme i nie bedzie nas zawodzil w nastepnych meczach. 8)
3:0(1:0)
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Fajnie macie z tą LM. My musimy martwić się o to czy wyjdziemy z tej grupy, a Wy możecie niejedną rzecz usprawnić/sprawdzić...
No cóż, mam nadzieję że znowu półfinał LM będzie wyglądał podobnie (3 zespoły z Włoch + jeden leszcz z innej ligi, na czwartego
).
No cóż, mam nadzieję że znowu półfinał LM będzie wyglądał podobnie (3 zespoły z Włoch + jeden leszcz z innej ligi, na czwartego

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- KwiAtek
- Juventino
jak bedzie remis to sie nie obraze
najbardziej zalezy mi jednakna tym, zeby Bianco-neri pokazali ladny, atrakcyjny dla oka futbol, do jakiego zdazyli nas przyzwyczaic (z wyjatkiem takich wpadek jak wczoraj
)
a swoja droga, to jestem ciekaw jaki sklad wystawi Lippi, z tym Benjaminem to nieglupi pomysl, kto wie moze jakis eksperymentalny sklad wybiegnie

najbardziej zalezy mi jednakna tym, zeby Bianco-neri pokazali ladny, atrakcyjny dla oka futbol, do jakiego zdazyli nas przyzwyczaic (z wyjatkiem takich wpadek jak wczoraj

a swoja droga, to jestem ciekaw jaki sklad wystawi Lippi, z tym Benjaminem to nieglupi pomysl, kto wie moze jakis eksperymentalny sklad wybiegnie

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIGGI
- Qualità Juventino
Duńczyk Kim Milton Nielsen poprowadzi jutrzejsze spotkanie Galatasaray Stambuł – Juventus Turyn, które w ramach piątej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, odbędzie się na Westfalenstadion w Dortmundzie.
- e-kacper
- Juventino
no co ty w Niemczech jest w w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> turków pewnie przyjdzie komplet , a przynajmniej bardzo duzo. :twisted:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.