Galatasaray - Juventus DORTMUND 2.GRUDNIA 20:45

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 00:02

Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 00:06

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.
Zapominasz o jednym. W Niemczech jest Turkow w piz.. i jeszcze troche. Tazke o turecka publike sie nie martw. Znajdzie sie. Bedzie jak na Amisamijen (nie wiem jak to sie pisze ;P)

srali muszki będzie wiosna
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 00:08

co do transmisji to wątpie żeby TVP postarało sie puścić ten meczyk...... ale jeśli jest on w Dortmundzie to możliwe ,że mogą pokazać go na ARD lub ZDF !!! :D byłoby Suuuper !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 10:34

Bardzo dobre miejsce wybrali.
Mam nadzieję, że wygramy z Galatą chociaż 1-0 nawet rezerwami.
FORZA JUVE!!!!!!!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 10:54

Obojętnie kto będzie grał to Juve wygra 2-0

Zawsze Wierni ! ! !
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 12:21

BIGGI pisze:Myśle ze pojedziemy w nienajsilniejszym skladzie i wywieziemy remis lub wygramy 1-0
Na pewno pojedziemy w rezerwowym składzie. Co do tego nie ma wątpliwości. Może nie aż tak rezerwowym, jak w mecuz ze Sieną, ale nie miałbym nic przeciwko występowi Benjamina. :D Mam nadzieje, że wywieziemy z Dortmundu minimum 1 pkt. który kolejkę przed końcem fazy grupowej zapewni nam pierwsze miejsce w grupie.
wojtom11 pisze:co do transmisji to wątpie żeby TVP postarało sie puścić ten meczyk...... ale jeśli jest on w Dortmundzie to możliwe ,że mogą pokazać go na ARD lub ZDF !!! :D byłoby Suuuper !!!
Narazie nikt za bardzo sie nie kwapi, do pokazywania tego meczu. Póki co do transmitowania tego meczu zgłosiły się dwie stacje tureckie i dwie prywatne telewizje niemieckie. TVP nie postarała się nawet o transmisje pucharu interkontynentalnego a w Posacie Sport, który ma prawda do LM też narazie cisza.

Do meczu jeszcze troche, może w przeciągu kilku następnych dni, totrą do nas dobre informacje o tronsmisji Juve - Galata.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 12:29

Nie ważne gdzie , kiedy , z kim - Juve i tak wygra !

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:14

Jak już w jednym zamkniętym poście napomniano, mecz będzie można obejrzeć na Polsacie Sport. POczątek transmisji o godzinie 20:00.

No więc mecz już za dwa dni. Głębokie rezerwy Juve radzą sobie na wyjeździe ze Sieną, najsilniejszy skład nie potrafi stawić oporu Interowi i to na własnym boisku. Więc, może nawet lepiej, że zobaczymy rezerwy... :wink:

Coś nie wątpliwie skończyło po meczu z Interem. System rotacji nie poskutkował. Ten najsilniejszy skład miał 2 tygodnie przerwy i czas na porządne przygotowanie. Ale najwidoczniej Inter wykożystał lepiej 3 dni, niż my 2 tygodnie...

Galatasaray będzie walczyć w tym meczu, gdyż ma jeszcze nawet szanse na wyjście z grupy:

1 Juventus Turyn 4 10
2 Real Sociedad 5 8
3 Olympiacos CFP 5 4
4 Galatasaray Stambuł 4 3

Biorąc pod uwagę scenariusz, w którym Galata wygrywa z Juve, zostaje jej mecz z Realem, który jeśli wygra, awansuje z drugiego miejsca.

Tak więc możemy się spodziwać ostrej walki.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:29

To jest wspaniala okazja dla Del Piero. Może wreszcie odzyska forme i nie bedzie nas zawodzil w nastepnych meczach. 8)

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 15:07

Bianconerri powinni wygrać. ie musi być to duże zwycięstwo. Mi wystarczy 1:0, w ostatecznośi może być rmis. :D :D

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 16:41

Dionizos pisze:To jest wspaniala okazja dla Del Piero. Może wreszcie odzyska forme i nie bedzie nas zawodzil w nastepnych meczach. 8)
Uwazam podobnie jak Dionizos ... mam nadzieje ze Del Piero pokaze w meczu z Galasataray ze miejsce drugiego napastnika powinno byc zajete przez niego 8)

3:0(1:0)

Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:44

Fajnie macie z tą LM. My musimy martwić się o to czy wyjdziemy z tej grupy, a Wy możecie niejedną rzecz usprawnić/sprawdzić...

No cóż, mam nadzieję że znowu półfinał LM będzie wyglądał podobnie (3 zespoły z Włoch + jeden leszcz z innej ligi, na czwartego :D).

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 23:45

jak bedzie remis to sie nie obraze :wink:
najbardziej zalezy mi jednakna tym, zeby Bianco-neri pokazali ladny, atrakcyjny dla oka futbol, do jakiego zdazyli nas przyzwyczaic (z wyjatkiem takich wpadek jak wczoraj :| )
a swoja droga, to jestem ciekaw jaki sklad wystawi Lippi, z tym Benjaminem to nieglupi pomysl, kto wie moze jakis eksperymentalny sklad wybiegnie :?: :P

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2003, 12:46

Duńczyk Kim Milton Nielsen poprowadzi jutrzejsze spotkanie Galatasaray Stambuł – Juventus Turyn, które w ramach piątej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, odbędzie się na Westfalenstadion w Dortmundzie.

e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2003, 12:56

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja uwarzam że to zbyt daleko od Turcji i kibice Galaty nie będą mieli łatwego dojazdu, to jest trochę nie fair wobec ich kibców, choć samo przeniesienie tego meczu jest bardzo mądre.
no co ty w Niemczech jest w w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> turków pewnie przyjdzie komplet , a przynajmniej bardzo duzo. :twisted:

Obrazek
Zablokowany