Groclin-Menchester City------>Powrót Jedi!!
- Dionizos
- Juventino
Stary to nie jest Fifa 2004. Trzeba byc kretynem żebu lekcewazyc druzyne, z ktora ostatnio przegralo sie mecz. ManC napewno sie sprezy i z Groclinu zostanie placek :? .ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja myślę żę Groclin wygra ale jedną bramką po bardzo trudnym meczu.
Mam nadzieję że ManCity ich zlekceważy.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
eeeeee tam nie przsadzaj nie bedzie aż tak żle, przynajmiej nie zostanie z nich placek w najgorszym wypadku to zapiekankaDionizos pisze:Stary to nie jest Fifa 2004. Trzeba byc kretynem żebu lekcewazyc druzyne, z ktora ostatnio przegralo sie mecz. ManC napewno sie sprezy i z Groclinu zostanie placek :? .ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja myślę żę Groclin wygra ale jedną bramką po bardzo trudnym meczu.
Mam nadzieję że ManCity ich zlekceważy.

- Korot
- Juventino
mam nadzieje ze skopia angolom dupy. 1:0 to ladny wynik.wicior pisze:No to czas rozpocząć tą dyskusje!!(jeżeli ktoś zechce!!)
Ale mi sie akurat wydaje żę chyba im sie uda!!!(no albo remis)!!!
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- kouba
- Qualità Juventino
Anglicy: Groclin - "polską Chelsea"
Trener Manchesteru City Kevin Keegan wierzy, że jego zespół obudzi się w Grodzisku.
- Wygraliśmy osiem z ostatnich dwunastu spotkań wyjazdowych, a tylko w trzech nie strzeliliśmy gola. Aby nas wyeliminować Groclinowi wystarczy remis 0:0, ale zespół Radolskyego rzadko zachowuje czyste konto. Jedziemy więc do Polski pełni optymizmu i z wiarą w zwycięstwo ; wyjaśnia Keegan.
Trener Manchesteru nazwał Groclin polską Chelsea, bo tak jak londyńczycy Polacy okazali się godnymi przeciwnikami City. Wysokimi umiejętnościami i zaangażowaniem w grę zaskoczyli wielu obserwatorów w Manchesterze. Dali Niebieskim wiele do myślenia
onet.pl
obawiają sie Nas

Trener Manchesteru City Kevin Keegan wierzy, że jego zespół obudzi się w Grodzisku.
- Wygraliśmy osiem z ostatnich dwunastu spotkań wyjazdowych, a tylko w trzech nie strzeliliśmy gola. Aby nas wyeliminować Groclinowi wystarczy remis 0:0, ale zespół Radolskyego rzadko zachowuje czyste konto. Jedziemy więc do Polski pełni optymizmu i z wiarą w zwycięstwo ; wyjaśnia Keegan.
Trener Manchesteru nazwał Groclin polską Chelsea, bo tak jak londyńczycy Polacy okazali się godnymi przeciwnikami City. Wysokimi umiejętnościami i zaangażowaniem w grę zaskoczyli wielu obserwatorów w Manchesterze. Dali Niebieskim wiele do myślenia
onet.pl
obawiają sie Nas