Liverpool negocjuje z Rivaldo!!
- kouba
- Qualità Juventino
Niedawno Brazylia grała mecz w elMŚ i było 1-1 gola strzelił Rivaldo, w meczu trafił również w poprzeczke po cudownym woleju. Ten ostatni jego mecz mu wyszedł, ja byłem zdziwiony (pozytywnie) jego grą i postawą na biosku, razem z tym odzyskał u mnie zaufanie i teraz znowu uważam go za bardzo dobrzego zawodnika :!: Ja chce żeby przeszedł do Liverpoolu
Wzmocnili by sia na jego zakupnie

- 10 Szymon
- Juventino
Rivaldo jest nadal świetnym zawodnikiem, w Milanie nie gra bo tam są potrzebni tacy ludzie jak: Inzaghi, Ancelotti...
Tak nawiasem to samo stało się z Redondo (kontuzja), a po kontuzji zaczął się pan Carlo A.
Tak nawiasem to samo stało się z Redondo (kontuzja), a po kontuzji zaczął się pan Carlo A.
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Redondo miał tak poważną kontuzję, że nie wiadomo było czy będzie chodził a co dopiero grał... hmm, nie wiem czy sam Fernando nie boi się swoich występów, czy w ogóle chce grać. Co do Rivaldo - marnuje się, jeszcze troche by sobie pograł, wróciłby do formy w ManU jak myślę, i mógłby grać w zespole Dudka na pozycji pomocnika za napastnikami (Heskey, Owen).
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- Pawel29
- Juventino
Tak to bywa z wolnymi transferami, praktycznie sam się "wepchał" do Milanu.Jednak jak widać w ogóle go tam nie potrzebują, bo nie pasuje do koncepcji(
).Za swą "głupotę" musi ponieść konsekwencje i startować od zera, aby udowodnić swą klasę w innym klubie.Oby tak samo nie skończył Davids, ( :!: :!: oby u nas został :!: :!: )chociaż to tylko luźne rozważania, bo Edgar to zupełnie inna planeta