Liverpool negocjuje z Rivaldo!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2003, 21:20

Niedawno Brazylia grała mecz w elMŚ i było 1-1 gola strzelił Rivaldo, w meczu trafił również w poprzeczke po cudownym woleju. Ten ostatni jego mecz mu wyszedł, ja byłem zdziwiony (pozytywnie) jego grą i postawą na biosku, razem z tym odzyskał u mnie zaufanie i teraz znowu uważam go za bardzo dobrzego zawodnika :!: Ja chce żeby przeszedł do Liverpoolu :D Wzmocnili by sia na jego zakupnie

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 16:21

Rivaldo mógłby przejść bo w Milanie się marnuje. A ten kto mówi że Rivaldo jest już za stary jest głupcem, to nadal świeny piłkarz i potrzebuje tylko szansy.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 17:45

Dokładnie przecież wielu piłkarzy jest za starych i grają wmiare dobrze np.Seaman--->nawet dobrze broni(tylko żeby z Groclinem puścił kilka szmat :wink: :wink: )

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 19:08

Rivaldo jest nadal świetnym zawodnikiem, w Milanie nie gra bo tam są potrzebni tacy ludzie jak: Inzaghi, Ancelotti...
Tak nawiasem to samo stało się z Redondo (kontuzja), a po kontuzji zaczął się pan Carlo A.

Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 20:01

Redondo miał tak poważną kontuzję, że nie wiadomo było czy będzie chodził a co dopiero grał... hmm, nie wiem czy sam Fernando nie boi się swoich występów, czy w ogóle chce grać. Co do Rivaldo - marnuje się, jeszcze troche by sobie pograł, wróciłby do formy w ManU jak myślę, i mógłby grać w zespole Dudka na pozycji pomocnika za napastnikami (Heskey, Owen).

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
Pawel29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 20:40

Tak to bywa z wolnymi transferami, praktycznie sam się "wepchał" do Milanu.Jednak jak widać w ogóle go tam nie potrzebują, bo nie pasuje do koncepcji( :?: ).Za swą "głupotę" musi ponieść konsekwencje i startować od zera, aby udowodnić swą klasę w innym klubie.Oby tak samo nie skończył Davids, ( :!: :!: oby u nas został :!: :!: )chociaż to tylko luźne rozważania, bo Edgar to zupełnie inna planeta :wink:

ODPOWIEDZ