Polska 4-3 Serbia i...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mnie również jak kolegów bardzo pozytywnie zaskoczyła gra Polaków. w obu meczach towarzyskich prezentowali się naprawdę przyzwoicie. Szkoda , że teraz zaczeli grać a nie wcześniej. Mecz był ciekawy, dużo goli. Bardzo słabo bronił ,,Szamo'' , ludzie jak można takie gole puszczać, on nie nadaje isę do reprezentacji! Rezerwowym bramkarzem powienien być Liberda jak już.
Kosowski & Krzynówek rulezzz
Kosowski & Krzynówek rulezzz

- Johnny777
- Juventino
Jak zobaczyłem wynik to mnie zmyło... :shock: Oglądałem tylko I połowę i myślałem że przy dobrych wiatrach skonczy się na tym 2:0...ale 4:3???? Szok...... :shock:
Ciekawe kiedy ostatnio padło tyle bramek w meczu polskiej reprezentacji? :twisted:

- kouba
- Qualità Juventino
połowa z tych bramke nie powinna paśc, z 7 bramek tylko 3 można powiedzieć że były przemyślane, a więc z gry nie jestem zadowolony ale z wyniku tak. Bramka Niedzielana to był przypadek jak zagrywał Kosa do Krzynówka, bramka Rasiaka ładna, Żurawia to błąd ogromny obrońców Serbskich, a Bramka Kosy, choć mocny strzał to błąd bramkarza. A Dudek by wyciągnął 2 bramki. Ale podobno szczęście sprzyja lepszym