Najlepszy Defensor w Juve
- DeeJay
- Juventino
Wg. mnie jest nim Thuram. Spokój, opanowanie, ogromne doświadczenie, wspaniałe umiejętności. Czy coś jeszcze jest potrzebne wspaniałemu obrońcy??
Drugim obrońcą godnym podziwu jest Zambrotta. U niego jeszcze jeden plus - może grać zarówno w obronie jak i pomocy!
Drugim obrońcą godnym podziwu jest Zambrotta. U niego jeszcze jeden plus - może grać zarówno w obronie jak i pomocy!
- MoreLL_FTL
- Juventino
Thuram jest bardzo dobry zna sie w tym fachu i jego gra jest poukładana. Zambro jest zaskakująco skuteczny gdy robi te swoje piękne rajdy. A Legro ładnie umie strzelić głową. Ale wybieram jednak Thurama... Jest bardzo dobry...
- adinockm
- Juventino
Najlepszy bez wątpienia jest Lilian Thuram, jest to kreatywny, zdyscyplinowany obrońca, imponuje mi spokojem i znakomicie potrafi rozkładać siły na całe spotkanie, oprocz gry na prawej obronie umie także bardzo dobrze zagrać w roli środkowego obrońcy, co pokazał np. w meczu Barcelona-Juve
. Potem bedzie Zambrotta który bardzo dobrze zaklimatyzował sie na lewej stronie, a co do Legrottagle to jest to obrońca ktory musi sie jeszcze wiele nauczyć 

- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Ja tam nie za bardzo się znam, ale bardzo lubie Paolo Montero, chociaż nie zawsze gra z wyczuciem i zdarzają mu się proste błędy. No i właśnie dlatego palme pierwszeństwa wyrywa mu Thuram...
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja mysle ze Thuram i Zambrota
- Sarsik
- Juventino
Najlepszym defensorem jest chyba Buffon; przecież to też gracz defensywy
A z obrońców najwyżej cenię Thurama i Zambrotte. Jak dla mnie Francuz nie ma sobie na świecie równych, a jedynym lepszym lewym obrońcą od Włocha jest R.Carlos. Niestety środkowi obrońcy już się starzeją( Ferrara, Iuliano, Montero) lub nie spełniają w pełni pokładanych w nich nadzieji( Legrottaglie, Tudor), dlatego na gwałt potrzebny nam środkowy z prawdziwego zdarzenia.

I need a girl that I can train.
- Molek big fun juve
- Juventino
ja oddaje glos na mojego Thurama
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe