MAM AUTOGRAF DI VAIO !
- bblackk
- Juventino
Chłopaki spokojnie zeskanuje i wam wyślę ale musze isć do kolegi ze skanerem :)... Oczywiście autograf udostępniam za drobną opłata :P (tylko każdy kto chce abym mu wysłał niech napisze mia na piravate bo nie chce mi siem was potem szukać ... :)A i żeby nie było to autograf NIE JEST NA SPRZEDAŻ
A tak na marginesie Toldo to największy cham z Włochów, wczoraj jak wyszedł z autokaru podchodzi do niego taki gnój (z 10 lat) z zeszytem i markerem i mówi "Franczesko plis..." ja sobie pomyslalem że na bank ma podpis, a Toldo odbycha go ręką i wręcz wbiega do "szeratonu". To pozostawiam bez komentarza...
A tak na marginesie Toldo to największy cham z Włochów, wczoraj jak wyszedł z autokaru podchodzi do niego taki gnój (z 10 lat) z zeszytem i markerem i mówi "Franczesko plis..." ja sobie pomyslalem że na bank ma podpis, a Toldo odbycha go ręką i wręcz wbiega do "szeratonu". To pozostawiam bez komentarza...
- RadeKas
- Juventino
No dobra, zaraz wybuchne. Jak pomysle jakie to musialo byc cudowne przezycie, to nie wytrzymuje
. Ale wam gratuluje. Kiedys pojade do Turynu, powadam wam.
A jak juz sie wszyscy chwala, to ja wam powiem ze mam autograf Janusza Kuliga, tego rajdowcy. Nawet mam napisane dla Radka 8) 8). Malysz to on nie jest ale zawsze to cos ;P

A jak juz sie wszyscy chwala, to ja wam powiem ze mam autograf Janusza Kuliga, tego rajdowcy. Nawet mam napisane dla Radka 8) 8). Malysz to on nie jest ale zawsze to cos ;P
srali muszki będzie wiosna
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Super!!!Bardzo Ci zazdroszczę!!!Jak możesz to zeskanuj ten autograf i wyślij mi.Mój adres:Siara007@op.pl.Z góry dzięki...
- Hotbe
- Juventino
Panowie powiem tak. Kupcie dzisiejszy Przegląd Sportowy. Koles w białej koszulce Juve to ja. Dziewczyna, która trzaska zdjęcie Miccoli'emu to moja ukochana. Cała galeria zeskanowanych zdjęć i autografów już wkrótce!!!
We play together, we die together. Juventus for life.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po raz kolejny mówię ,,PŁÓNĘ Z ZAZDROŚCI :oops: !''
A co do toldo to wielki ham!
Oddam autograf, M.Sewioło z 1 edycji BigBrothera + autograf B.Kozidrak (bajm) za autograf Di Vaio. Jakiś chętny
Chyba nigdy niebyłem jeszcze tak o coś zazdrosny.....a nie jak Martin przesłam mi zdjęcie z Lipppim i Tudorem, które jak wszystk oz JUVE utraciłem....................
Żałoba![']
A co do toldo to wielki ham!
Oddam autograf, M.Sewioło z 1 edycji BigBrothera + autograf B.Kozidrak (bajm) za autograf Di Vaio. Jakiś chętny

Chyba nigdy niebyłem jeszcze tak o coś zazdrosny.....a nie jak Martin przesłam mi zdjęcie z Lipppim i Tudorem, które jak wszystk oz JUVE utraciłem....................
Żałoba![']

- Hybryd
- Juventino
To już 2 farciaż :!: :!: :!: Gratulacje i z formalności poprosze też ciebie wyślij mi na dave218@interia.pl
- 3d_man
- Juventino
hmmm to dziwne co piszecie o Toldo - zazwyczaj poza boiskiem jest dosyc mily :roll:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- zagroo
- Juventino
Pamietam jak kiedyś Progres Jelenia Góra kiedys 2 liga teraz 4:( grali z 4 lata temu w pucharze polski z Wisla gdy sędzia zakończył mecz wszyscy kibice wybiegli na boisko zbierac autografy . Pamietam miałem wszyskich...pamietam dobrze Kulawika:)Sarnata
W tamtym sezonie gdy zagłębie grało z wisła pojechałem do Lubinia na mecz i przyczailismy sie z kolegami przed autokarem na wiślaków:D Pamietam zdobyłem autograf żurawia,kosy,franka i całej wisły!!
A ja mam zdjecie z Damiano Tomassim:):D

- Gofer
- Juventino
ja tez :oops: :evil:ADAMJUVENTUSPL pisze:Jestem cały czerwony z zazdrości. gratuluję.

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY