Sześciu piłkarzy Juve w walce o Złotą Piłkę !!
- juveluck
- Juventino
Nie wazne kto jest na lisce. Dla mnie faworyt jest jeden. Pavel Nedved to osoba ktora najbardziej zasluguje na ta nagrode. Nie wyobrazam sobie innego werdyktu. A wlasciwe to kiedy on ma byc ogloszony

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- a_JaH_fu
- Juventino
Cieszy fakt, ze az 6 pilkarzy Juve znalazlo sie w tym prestizowym gronie. Lepsi pod tym wzgledem okazali sie tylko gracze z Madrytu. Mnie osobiscie to bardzo cieszy. Tymbardziej, ze ci wymienieni gracze wcale nie sa az tacy nie do zatsapienia.. poza jednym.. Nedvedem.. ktory po prostu musi wygrac ten plebiscyt. Nie ma innej opcji
Ave Juve 

- darel
- Juventino
Jeśli Złota Piłke otrzyma najlepszy, to bez watpienia bedzie to Pavel. Rzadko jednka to trofeum zdobywa najlepszy, lecz mam nadzieje, że w tym roku odbedzie sie bez przekrętów. Wysoko powinien być takze Alex, w tamtym sezonie strzelał piekne bramki - ja wciąż mam w pamięci, jak zomotał w polu karnym dwoma obrońcami Realu i strzelił na 2:0

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- BIANCONERI
- Juventino
Wygrana Nedveda nie powinna podlegac dyskusji,on był po prostu najlepszy w ostatnim sezonie.Maldini tez grał bardzo dobrze,ale to Czech powinien wygrać.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dionizos
- Juventino
Jak to kto? Raul... 8) , nie zdziwilbym sie gdyby to wlasnie pedalek z madrytu dostal nagrode.Martin pisze:Maldini juz za dokonania dostal nagrode. Teraz czas na Nedveda, ktory nie ma konkurentow! No bo kto?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Oczywiście wiadomo kto to nagrądę powinien dostac, nasz Pavelek. Cieszy mnie też nominacja dla Zambrotty wreszcie został doceniony.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja obstawiam Na Gigiego i Pavelka
Wydaje mi się że Alexa wykluczyła niedawna kontuzja i szkoda ale marne szanse...................
Za to albo Buffon albo Nedved inaczej cały świat zrozumie jakie to konszachty drzemią między tymi co przyznają te nagrody......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wydaje mi się że Alexa wykluczyła niedawna kontuzja i szkoda ale marne szanse...................
Za to albo Buffon albo Nedved inaczej cały świat zrozumie jakie to konszachty drzemią między tymi co przyznają te nagrody......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....