Juve powinno grać trójka napastników??
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
NIE, nie powinniśmy grać 3 napastników. W sezonie 2002/03 Lippi próbował takiego ustawienia i to się niesprawdziło. Więc zostańmy przy tym porzyczym jesteśmy. Grajmy 2, Ci, którzy obecnie prezentują się najlepiej grają w 1 składzie. Na dzień dzisiejszy są to: M.DI VAIO i D.TREZEGUET. Niestety Del Piero ustępuje formą Di Vaio ale jak już mówiłem, nie wierzę by Lippi posadził naszego kapitana na ławce.

- zack
- Juventino
Po co zmieniac ustawienie gdy gramy tak dobrze?To bybylo szalenstwo.Mamy cudowna kadre,ale to nie znaczy ze trzeba wszystkim szykowac miejsce na boisku.Wydaje mi sie,ze gdybysmy teraz zmienili ustawienie,wszystko by sie posypalo.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Trzej napastnicy czesciej sobie przeszkadzaja niz przynosza korzysci - wiem z doswiadczen. Wg. mnie najlepsze rozwiazanie to Di Vaio-Trezeguet a za nimi Nedved, ktory i tak gra jak cofniety napastnik!
- Dionizos
- Juventino
Obecna taktyka jest idealna. Wrocil Del Piero, poki co to on tylko przeszkadza. Kiedy na biosku jest Alex, Nedved gra słabo. Tak wiec na miejscu Lippiego zrezygnowalbym zupelnie z Alexa. Ustawienie 1-4-2-3-1 jest nie do pobicia. 8)
- rdk
- Juventino
Ja tam nie chcę zmieniać 2 na 3 napastników, oni 3 co najwyżej by se przeszkadzali :!: :!: :!: :!: :!:
Nie zgadzam się z wami aby mój kochany ALEX siedział an ławie, według mnie LIPPI dorze robi wprowadzając DI VAIO z rezerwy, w pierwszej jedenasce powinien być DEL PIERO z TREZE, jak by któremuś z nich nie szło, to LIPPI wstawił by DI VAIO :!: :!: :!: :!: :!:
Nie zgadzam się z wami aby mój kochany ALEX siedział an ławie, według mnie LIPPI dorze robi wprowadzając DI VAIO z rezerwy, w pierwszej jedenasce powinien być DEL PIERO z TREZE, jak by któremuś z nich nie szło, to LIPPI wstawił by DI VAIO :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- sutnevuj
- Juventino
Mnie jakos od początku Di Vaio nie pasował do pierwszej jedenastki Juve. Ale trzeba przyznac ze zmiennikiem jest dobrym i tak juz niech zostanie. Decyzje pozostawmy Lippiemu 8)
FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
28 SCUDETTO CZEKA
- Łyko
- Qualità Juventino
Jednak bym spróbował trzech na napadzie :!: W tamtym roku to się nie powiodło, lecz w tym roku zawodnicy w lepszej formie :!: :!: Moja odpowiedź TAK, juve powinno zaryzykować chociaż jeden mecz........
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
W sumie mozna by i sprobowac ale w meczu TOWARZYSKIM a nie o punkty!Łyko pisze:Jednak bym spróbował trzech na napadzie :!: W tamtym roku to się nie powiodło, lecz w tym roku zawodnicy w lepszej formie :!: :!: Moja odpowiedź TAK, juve powinno zaryzykować chociaż jeden mecz........
- Gofer
- Juventino
3 napastników bez sensu!
Juve powinno grać swoim " magicznym tr ójkatem" Nedved, Del Piero, Trezeguet ( Di Vaio)
:!: :idea:
Juve powinno grać swoim " magicznym tr ójkatem" Nedved, Del Piero, Trezeguet ( Di Vaio)

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Peja48
- Juventino
mnie też się niewydaje by Lippi posadził Alexa na ławie mam taki artykuł w którym sam Lippi mówi że Alex to jest prawdziwy skarb i najlepszy kapitan jakiego kiedykolwiek miał i niewyobraża sobie składu bez niego
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8