Juvetus 4:1 Udinese
- x_men_1988
- Juventino
Di Vaio jest w życiowej formie i mioim zdaniem grzech jest nie wpuszczanie go od 1 minuty . Jak zagrał Alex (oczywiście oprócz tego karnego)??? Juve pokazało dlaczego jest jedym z najlepszych klubów na świecie , a w zasadzie najlepszym na śiwcie . Lippi wiedział kiedy wpuścić Di Vaio za co mu : KLASK,KLASK.KLASK ... .
- rdk
- Juventino
Wygraliśmy, a na dodatek Milan zremisował, a więc mamy samodzielnego lidera :!: :!: :!: :!:
A co do karnego to mi jest bardzo żal, że mój kochany idol nie strzelił :!:
, ale według mnie to był wypadek przy pracy, i na dodatek ALEX więcej takich błędów nie popełni :!: :!:
ALEX NIE PRZEJMUJ SIĘ, JESTEŚMY Z TOBĄ :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

A co do karnego to mi jest bardzo żal, że mój kochany idol nie strzelił :!:
ALEX NIE PRZEJMUJ SIĘ, JESTEŚMY Z TOBĄ :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O tym meczu można by napisać trylogię :-D 1 połowa zakończyła się bezbramkowym remisem. Za to w 2 niebrakowało emocji. Najpierw karny dla nas, Del Piero i w dzień urodzin poprzeczka
Coś niesamowitego, niedawno ponad tydzień temu Alex w meczu towarzyskim też nie stzrelił karnego :shock: :? Trochę to dziwne, w tak ważnym momencie nie strzelić karnego, psychicznie nie wytrzymał czy co? :? Od razu chcę sprostować , bo mi i Dionizosowi zarzucano jakieś głupoty, że mamy Alexa w du## czy coś :shock: NIE! Poprostu ,,nie można robić dobrej miny do złej gry!'' jak jest źle to trzeba się do tego przyznać a nie skakać radości. Ja iwem czego mozna wymagać od geniusza Del Piero i wiem kiedy należy mu isę pochawała a kiedy opieprz. I tak zawsze będziemy z nim na dobre i na złe :!:
No ale potem byliśmy świadkami niesamowitych 11 minut :shock: Wszedł Di Vaio i Miccoli. Najpierw Di Vaio na remis! POtem Miccoli 2-1! Di Vaio 3-1! :shock: Trezeguet i 4-1! :shock: ZA to między innymi kocham JUVENTUS! 8) To co robi Di Vaio jest niesamowite! Koncert gry!!! On nie może siedzieć na ławce! Dziś powrót Alexa niestety był w cienu geniuszu Di Vaio. I jeszcze jedno, niechciałbym, żeby ,,Del Piero'' był motywacjądo naszej lepszej gry :? Bo i takie stwierdzenia pojawiły się na forum.
Ti Amo JUVENTUS :!: GRAZIE JUVENTUS!!!
Del Piero! Wszystkiego najlpeszego! I tak zawsze bęziem yz Tobą na dobre i na złe! Czy nie strzelisz 10 karnych czy strzelisz samobója i tak będziemy kochać Cię! Jesteś naszą flagą! 100 lat!

No ale potem byliśmy świadkami niesamowitych 11 minut :shock: Wszedł Di Vaio i Miccoli. Najpierw Di Vaio na remis! POtem Miccoli 2-1! Di Vaio 3-1! :shock: Trezeguet i 4-1! :shock: ZA to między innymi kocham JUVENTUS! 8) To co robi Di Vaio jest niesamowite! Koncert gry!!! On nie może siedzieć na ławce! Dziś powrót Alexa niestety był w cienu geniuszu Di Vaio. I jeszcze jedno, niechciałbym, żeby ,,Del Piero'' był motywacjądo naszej lepszej gry :? Bo i takie stwierdzenia pojawiły się na forum.
Ti Amo JUVENTUS :!: GRAZIE JUVENTUS!!!
Del Piero! Wszystkiego najlpeszego! I tak zawsze bęziem yz Tobą na dobre i na złe! Czy nie strzelisz 10 karnych czy strzelisz samobója i tak będziemy kochać Cię! Jesteś naszą flagą! 100 lat!

- pajzano
- Juventino
Brawo Marco Di Vaio :!: Grzechem będzie zawodnika w takiej formie sadzać teraz na lawce rezerwowych. Niesamowita końcówka i , co najważniejsze, Juventus pokazał charakter. Pomimo nieudanego występu Del Piero i jego zejścia dokonali rzadkiego osiągnięcia strzelając 4 gole w 15 minut. No i do tego 3 asysty Nedveda. We are truly the best.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Ironek
- Juventino
Jak bym miał napisać co myśle o tych którzy po karnym ALEXA zaczeli go wyzywać to by mnie chyba zbanowali na cały net. i niechodzi mi o tych, którzy mówili normalnie jak Ti_AMO...(kulturalnie i bez obrażania ALEXA), tylko o takich którzy mówili: "ALEX to wieśniak", "ALEX to ch..", "ALEX wypi..... z JUVE" itp. dla mnie tacy ludzie są nikim i mają wielkie kompleksy.
A co do tematu to mówiłem odrazu, że wygramy nawet jak było 0-1. I miałem rację. JUVE jest najlepsze na świecie. FORZA JUVE!!!!!!!
ALEX, wszystkiego najlepszego i niezwracaj uwagi na tych ......,........,.........,.......i........ co Cię wyzywają i tak jesteś najelpszy.
A co do tematu to mówiłem odrazu, że wygramy nawet jak było 0-1. I miałem rację. JUVE jest najlepsze na świecie. FORZA JUVE!!!!!!!
ALEX, wszystkiego najlepszego i niezwracaj uwagi na tych ......,........,.........,.......i........ co Cię wyzywają i tak jesteś najelpszy.
- Jaro
- Juventino
Mecze z Udinese rzadko kiedy były udane dla Alexa-właśnie w meczu z tym zespołem doznał najpoważniejszej kontuzji w swojej karierze.Dwa lata temu w Meczu z Udinese dostał czerwoną kartkę.Chyba to jakies fatum.
A co do meczu to jestem bardzo zadowolony-przegrywaliśmy 0-1 aby wygrać 4-1.Formą błysnął Di Vaio strzelając dwie bramki,swoje zrobili Treze i Miccoli.Mamy w tym sezonie naprawdę silny zespół!!!Nie pamiętam aby Juventus tak dobrze wystartował w LM jak i w Serie A.Na każdą pozycję mamy po dwóch zawodników co sprawia iż możemy walczyć o trofea na kilku frontach.No i mamy Marcello Lippiego!!!Chylę czoła przed jego GENIUSZEM!!!!!!!!!!!
A co do meczu to jestem bardzo zadowolony-przegrywaliśmy 0-1 aby wygrać 4-1.Formą błysnął Di Vaio strzelając dwie bramki,swoje zrobili Treze i Miccoli.Mamy w tym sezonie naprawdę silny zespół!!!Nie pamiętam aby Juventus tak dobrze wystartował w LM jak i w Serie A.Na każdą pozycję mamy po dwóch zawodników co sprawia iż możemy walczyć o trofea na kilku frontach.No i mamy Marcello Lippiego!!!Chylę czoła przed jego GENIUSZEM!!!!!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
kolejny raz Di Vaio udowadnia że jest w wyśmienitej formie, szkoda Del Piero, ale ja mu wszystko wybacze
ważne że wygrali, ale to był stres, och Bochsze......, byle juzniegy wiecej takich meczy....tzn, wygrywać tak mogą, tylko nie w takim stylu... 
P.S obstawiałem 3-1, niedużo mi brakło..., a ciekawe czy ktoś dał Jankulowskiego ze strzeli pierwsza bramke meczu... :lol:

P.S obstawiałem 3-1, niedużo mi brakło..., a ciekawe czy ktoś dał Jankulowskiego ze strzeli pierwsza bramke meczu... :lol:
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2003, 19:06 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Johnny777
- Juventino
Noo..meczyk z gatunku Hiczkoka.. :twisted: (wybaczcie - nie wiem jak się pisze.. :oops: ) No cóż ...każdemu może się zdażyć pudło z karniaka nawet Alexowi więc nie ma co biadolić - on na pewno weźmie to sobie do serca i zmotywuje go do większej pracy. A przebieg meczu świadczy tylko otym że mamy wielki zespół! :twisted:
- pajzano
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:Jak bym miał napisać co myśle o tych którzy po karnym ALEXA zaczeli go wyzywać to by mnie chyba zbanowali na cały net. i niechodzi mi o tych, którzy mówili normalnie jak Ti_AMO...(kulturalnie i bez obrażania ALEXA), tylko o takich którzy mówili: "ALEX to wieśniak", "ALEX to ch..", "ALEX wypi..... z JUVE" itp. dla mnie tacy ludzie są nikim i mają wielkie kompleksy.
Hmm, ale część z nich tylko jaja sobie robiła. Więcej luzu, nie można wszystkiego na poważnie brać.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- kouba
- Qualità Juventino
jak można żartowac, piszac na naszego zawodnkia "ch.." albo "wypie......"pajzano pisze:Hmm, ale część z nich tylko jaja sobie robiła. Więcej luzu, nie można wszystkiego na poważnie brać.

- Dionizos
- Juventino
Apropo chata: Po tym jak Alex przestrzelil karnego, wiekszosc z nas zaczela wolac o Di Vaio. Bodajże Martin powiedzial, żeby wszedl Marco to strzeli przynajmniej dwie bramki. Tak jak chcielismy sie stalo, na boisku pojawil sie Di Vaio, w tym momencie ktorys z ,,wielkich obroncow Alexa'' zakrzyknal: To teraz zobaczymy co ten Di Vaio potrafi! Coż...po 5 minutach zdobyl dwa gole :twisted: . Zupelnym kretynizmem byloby wpuszczenie Alexa na nastepny mecz. Zawsze uwazalem go za wielkiego pilkarza, ale poki Di Vaio i Miccoli sa w formie, a on gra jak dzisiaj, to niego nie powinnien miec miejsca w pierwszym skladzie. A co do wielkich fanow i czcicieli Alexa Del Piero, to także na czacie, ktorys idiota rzucil takim tekstem: Dzisiaj sa urodziny Alexa a tylko 4 osoby zlozyly mu życzenia, ale z was fani. Człowieku, przez dobre 5 minut nie moglem wstac z podlogi. 8) A tak na koniec, mam nadzieje, że Del Piero wroci do formy i pokaze nam jeszcze klase.
- Ironek
- Juventino
Ja nie jestem wielkim fanem i czcicielem ALEXA (ja wszystkich z JUVE traktuje tak samo). Poprostu mam do niego wielki szacunek i wiem, że jest wielkim piłkarzem. Każdemu się zdaża takie coś, przecież niegrał 2 miesiące. Poprostu moje zdanie jest takie, że niewyobrażam sobie jak można kląć na kogoś se swojej drużyny. Nawet po finale LM na nikogo nie kląłem, oczywiście miałem wielki żal do tych którzy niestrzelili, ale niekląłęm tylko płakałem tak samo jak po finale ME w 2000.Dionizos pisze:Apropo chata: Po tym jak Alex przestrzelil karnego, wiekszosc z nas zaczela wolac o Di Vaio. Bodajże Martin powiedzial, żeby wszedl Marco to strzeli przynajmniej dwie bramki. Tak jak chcielismy sie stalo, na boisku pojawil sie Di Vaio, w tym momencie ktorys z ,,wielkich obroncow Alexa'' zakrzyknal: To teraz zobaczymy co ten Di Vaio potrafi! Coż...po 5 minutach zdobyl dwa gole :twisted: . Zupelnym kretynizmem byloby wpuszczenie Alexa na nastepny mecz. Zawsze uwazalem go za wielkiego pilkarza, ale poki Di Vaio i Miccoli sa w formie, a on gra jak dzisiaj, to niego nie powinnien miec miejsca w pierwszym skladzie. A co do wielkich fanow i czcicieli Alexa Del Piero, to także na czacie, ktorys idiota rzucil takim tekstem: Dzisiaj sa urodziny Alexa a tylko 4 osoby zlozyly mu życzenia, ale z was fani. Człowieku, przez dobre 5 minut nie moglem wstac z podlogi. 8) A tak na koniec, mam nadzieje, że Del Piero wroci do formy i pokaze nam jeszcze klase.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2003, 19:30 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- RadeKas
- Juventino
Pragen cos powiedziec:
LUDZIEEEE, to ze Alex jest symbolem Juve, nie znaczy ze musi grac w kazdym meczu. W obecnej formie jest on naszym 3/4 napastnikiem. Jesst to geniusz, ale po takiej kontuzji nikt nie bedzie gral wspanieale i musicie sie pogodzic ze pare meczor Alex bedzie zaczynal na lawie, bo inaczej bedzie to wielka niesprawiedliwosc dla Di Vaio, ktory jest w wysmienitej formie i w tej chwili to nasz najlepszy napastnik. Amen, teraz czekam na zasyp bluzgow 8)
LUDZIEEEE, to ze Alex jest symbolem Juve, nie znaczy ze musi grac w kazdym meczu. W obecnej formie jest on naszym 3/4 napastnikiem. Jesst to geniusz, ale po takiej kontuzji nikt nie bedzie gral wspanieale i musicie sie pogodzic ze pare meczor Alex bedzie zaczynal na lawie, bo inaczej bedzie to wielka niesprawiedliwosc dla Di Vaio, ktory jest w wysmienitej formie i w tej chwili to nasz najlepszy napastnik. Amen, teraz czekam na zasyp bluzgow 8)
srali muszki będzie wiosna
- lukas h.
- Juventino
Juve wielki jest ale nie dzieki Del Piero.Jego miejsce jest na ławce a nie Di Vaio.Alex nie jest tak znakomitym snajperem jak Marco.Wiecej marnuje niz strzela.Malo braklo aby przez niego przegrali.Ale od czego ma sie Di Vaio.Jak juz to Alex moze grac za Trezeguet ktory w tym sezonie gra niezbyt.Trzema napastnikami lepiej nie grac bo juz kiedys sie na tym przejechali.FORZA JUVE !!!