"Mecz Milan-Juventus był ustawiony"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 09:56

ja juz sie wypowiadalem o tym na stronie glownej ale zrobie to jeszcze raz..ten dzaiadzius jest smieszny...chlopakowi Roma nie idzie ostatnimi laty to sie nie me na kim wyzyc..no cóż...niepoelnosprytni umyslowo tak maja...FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
alexxxks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 10:49

Co on pie***** :evil: Jaki ustawiony mecz?? on sam jest ustawiony!! Kiedyś lubiałem Rome ale po tym........ Zazdrosny jest o to ze jego zespół nie gra tak jak Juve :D :evil:

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 11:11

juve nigdy nie przekupyewa nikogo i nie bedzie.ciekawe czy juve wygral z realem bo go przekupil.przeciez realowi nie brakuje kasy.albo z milanem.

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
emation

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 13:23

FanDobregoDuszka pisze:Ukradles mi temat! hehe bo ja tez taki dalemmmmmmmmm :wink:
hehe no sorry nie chcialem :P ale ja go zalozylem pierwszy :) na drugi raz polookaj na forum czy dany temat nie istnieje :)

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 14:36

Ten typ z Romy za swe niepowodzenia zawsze obwinia innych a nie siebie ! Według niego to pewnie sędzia z Di vaio ustalił ze strzał będzie z wolnego równo w 84 min. W tamtym sezonie Roma też gadala takie glupoty za wszystkie swe porażki oskarżała sędziów i mówiła że ktoś na górze ustawia tak mecze by Roma była na niskiej pozycji!

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 14:38

z woleja znaczy się uupss :wink:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 15:51

Romę lubię, ale Sensiniego bardzo nie lubię, ciekawe komu sędzia pomagał nie pokazując kartek za brutalne faule na Nedvedzie???
Pewnie w zdobyciu tak wantastycznej bramki przez Di Vaio też sędzia pomógł.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 16:27

Ten człowiek jest noepoważny, jak czytam takie bzdury to mi się robi niedobrze. Nie wiem, kto tu ledwo do SERIE A przystąpił, a teraz gada głupoty.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 17:46

no bo Roma zazdrości nam gry i cała afera :D

Dawniej Virus[Mauro].
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 21:19

Nie od dzis wiadomo ze Sensi to idiota i gbur. Jest zdolny do powiedzenia kazdej bzdury aby bronic swoj smieszny klubik. Jest posmiewiskiem chyba wszystkich(oprocz kibicow Romy) wiec naprawde nie ma sie co tym przejmowac

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 22:20

Jeżeli mecz był ustawiony to chyba dla Milanu... Sędzia był wogole beznadziejny w tym meczu, nie tylko Juve miało przewinienia (ale kto by tam patrzył ;P), szkoda że przezes Romy nie zauwazył np: nieukaranychnych faulów Gatuso

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 22:24

Tylko, że kto by miał z tego remisu największe korzyści jak nie Roma???

juvekibic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 12:43

jak można mówić takie coś. Zazdroszczą po prostu Juve.

Forza Juve
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 13:13

Trener AC Milanu Carlo Ancelotti wyśmiał Franco Sensiego z powodu iż ten mówił, że remis w meczu Milan - Juve był zaplanowany.

Prezydent Romy zasugerował że wynik został ustalony z już dawno temu, ale taktyk Rossonerich zmieszał z błotem tą wypowiedź.

"Jeśli to było zaplanowany remis to my wszyscy musimy zmienić profesje. Gdyż najlepszy aktor nie zagrał by tego lepiej niż piłkarze w sobote," powiedział dziś rano Carlo.

Ironicznie dodał: "Oczywiście zremisowaliśmy ten mecz tylko po to aby Roma i Lazio mogły nas dogonić."

Vice-prezydent Rossonerich Adriano Galliani też został spytany o wypowiedź Sensiego.

"Kiedy zostałem prezydentem ligi postanowiłem iż lepiej nie reagować na zaczepki szefów żadbego klubu" wyraził.

Wydaje się że prezydent romy powinien się cieszyć z remisu gdyż to pozwoliło dogonić Romie Milan i Juve. Teraz strata wynosi tylko 2 punkty. Wygląda nato że będziemy musieli przyzwyczaić się do niesfornego Sensiego.

http://www.juventus1897.glt.pl/

Heh, z przykrością musze zgaodzic sie z Ancelottim 8)

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 18:44

Łukasz.juventihno pisze:juve nigdy nie przekupyewa nikogo i nie bedzie.ciekawe czy juve wygral z realem bo go przekupil.przeciez realowi nie brakuje kasy.albo z milanem.
To była raczej pomyłka ponieważ Real ma pół miliarda Euro zadłużenia więc kasa by się im przydała.
A poza tym Sensi zawsze był znany z kontrowersyjnych wypowiedzi.Może powiedział tak żeby ktoś zwrócił na niego uwage :D :D :D :D :D :D

ODPOWIEDZ