Real Sociedad - F.C JUVENTUS
- KwiAtek
- Juventino
z obecna forma naszych napastnikow jestem dziwnie spokojny o wynik tego meczu... :twisted:
bedzie ciezko (no chyba, ze trener Sociedadu znow Nihata nie wpusci od 1-szej minuty
), ale nasi na pewno sobie poradza i mam nadzieje , ze zaaplikuja Hiszpanom sporo goli
bedzie ciezko (no chyba, ze trener Sociedadu znow Nihata nie wpusci od 1-szej minuty
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Reggie
- Juventino
No niby wystarczy nam remis, ale fajnie byłoby wygrać 3:1 :twisted:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- JuveQL
- Juventino
Oczywiscie bardzo bym chciał, aby nasi zwycieżyli (dziwne by było gdyby było inaczej
) jednak sądze ze będzie remis. 2:2 to taki najbardziej prawdopodobny wynik. Na pewno bramkę strzeli Di Vaio, a kto drugą...to sie jeszcze okaze 
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No osłabienia w składzie dosyć spore ale od tego jest nasza silna i wyrówna kadra, żeby zawsze można było liczyć na dublerów. Myślę, że to nieprzeważy na wyniku mecz, dalej uważam, że wygramy to spotkanie, przynajmnieje zremisujemy. Remis będzie bardzo korzystnym rezultatem i witaj 1/8 LM 8) :twisted:
O kurde, jaki wypas to odliczanie czasu do meczu na stronie
Bardzo mi się to podoba! Pomysł strzał w ,,10'', co do sekundy
A pamiętam jak w tamtym sezonie wraz z innymi forumowiczami na gg odliczaliśmy godziny i miunty do meczów, tych np: z Barcą i Realem :twisted:
O tym najważniejszym meczu niewspomnę
O kurde, jaki wypas to odliczanie czasu do meczu na stronie

- bblackk
- Juventino
Ja obstawiam 2-3 dla Juve. Juz nie jeden raz Juve bedąc w nielajlepszej sytuacji pokazało ze potrafi grac dobry futbol bez czołowych graczy, przypomnijmy sobie chocby mecz Man Utd 2 - 1 Juve, co prawda przegralismy, ale jakie spotkanie i tylko cud uratował Czerwone diabły... Dlatego mysle że i w tym meczu Juve poakże na co go stac, a czarnym koniem, może być Nedved.
- bblackk
- Juventino
I jeszcze jedno. Mysle że w najbilżyszym meczu zobaczymy choc na pare minut Zalyetę i bardzo mnie ciekawi jaka forme zaprezentuje ten zawodnik. Dawno go juz nie było widac, a w tak kruchym składzie raczej Lippi da sznse Urugwajskiemu czarnuszkowi :)
- juveluck
- Juventino
Juz mecz w Turynie, mimo latwej wygranej, zaliczal sie i byl trudny. Teraz bedzie jeszce ciezej. Raz ze zagramy bez kilku kluczowych graczy, dwa ze na wyjezdzie. Ale ja licze na nasze Juve zwlaszcza ze wygrana w tym meczu zapewni im awans.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- darel
- Juventino
Myślę, że wygramy nie wysoko, ale zwycięstwo bedzie bezdyskusyjne. Nie rzycimy sie do szalenczego ataku, przecież od meczu z Milanem nie mineło duzo czasu. Myślę jednak, że zagra najmocniejszy skład ( może na 2 połowe wejdzie Del Piero) ponieważ zwyciestwo daje nam awans z pierwszego miejsca w grupie, a to sie liczy
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Jasiek-x
- Juventino
Jestem pewien na 1000000000000000000000% że JUVENTUS 8) wywiezie z San Sebastian 3 pkt. :-D :-D :-D :-D Kocham JUVE !!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Czas aby wreszcie JuVE pokazało że jest najlepszym klubem we wszechświecie!!! :idea: :idea: :idea:
:-D
Czas aby wreszcie JuVE pokazało że jest najlepszym klubem we wszechświecie!!! :idea: :idea: :idea:

- nookie
- Juventino
ja stawiam 2:1..mam nadzieje ze Juve pokaze piekna pilke i ze zwyciestwo w pelni mu sie nalezalo... :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.