Na kogo ma trafić JUVE w LM
- Alexa Del Piero
- Juventino
zgadzam się z Tobą co do pierwszych trzech drużyn, ale w finale wolałabym np Deportivo, a to dlatego, że Manchester jest bardzo groźny w meczach o wysoką stawkę i (niestety) mają wiele szczęścia w meczach z Juve i często udaje im się wygrać a ja chce zobaczyć Alexa odbierającego Puchar Ligii Mistrzów!Baala pisze:1/8 Monaco
1/4 Chealse
1/2 Bayern
FINAŁ Man Utd
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Jacol
- Juventino
Chcę, aby Juve spotkało się z MU i z Celtą Vigo. Niezalęznie w jakiej fazie rozgrywek, ale żeby z nimi się zmierzyło. Juve ma coś do udowodnienia z nimi. Z MU w poprzednim sezonie przegrali 2:1 i 3:0 i przegrał półfinał bodajże w 99 roku. Z Celtą Vigo przegrali sromotnie 4:0 w Pucharze UEFA.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- cybul
- Tifoso ManU
no po ich ostatnim meczu w LM to kazdy by chcial z nimi gracAlexa Del Piero pisze: w finale wolałabym np Deportivo

Alexa Del Piero pisze:ja chce zobaczyć Alexa odbierającego Puchar Ligii Mistrzów!
alexa....fergusona? to rozumiem 8)

- Alexa Del Piero
- Juventino
Alexa Del Piero pisze:ja chce zobaczyć Alexa odbierającego Puchar Ligii Mistrzów!
alexa....fergusona? to rozumiem 8)[/quote]
wiesz dobrze ze chodzilo mi o Alexa Del Piero
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Juventinha
- Qualità Juventina
a moze ajax?????? tak na rozgrzewke<bo w sumie na milan tu nie bardzo.... chociaz kto wie>. a potem milan albo mu <im wczesniej tym lepiej>. a real dopiero na final. i juve tym razem musi wygrac . mowie tak mimo ze real tez bardzo lubie, no ale w koncu oni maja juz tyle tych pucharow, a juve prawie ciagle przegrywa w finale ostatnio.....
- Juverulez!
- Juventino