Ach te żabojady ... :)
- bblackk
- Juventino
Chyba ci się pomyliło z Mistrzostwami Europy 2000r. Tutaj Francuzi fartem pokonali Włochów i w finale Del Piero nie wykorzystał 100% sytuacji ...Alexa Del Piero pisze:Akurat tutaj sie nie zgadzam bo wedlug mnie to wlasnie przypadek przesadzil o zwyciestwie zab, no i ... 'mala' niedyspozycja Del Piero :(kouba pisze:(...) nieprzypadkiem zdobyli MŚ w 98' :D
A co do MŚ w 98 to napewno nie był przypadek tylko świetna predyspozycja "Żab", bo chyba każdy przyzna że szli wtedy ja burza, a finał był tylko przypieczętowaniem świetnej formy.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Myśle że Francuzów poprostu ciągnie do Juve i nie trudno zgadnąć dlaczego:
Przecież to jest jeden z czołowych klubów europy a może nawet najlepszy klub Europy
Wydaje mi sie że żaden piłkarz nie odmówił by gry w wielkim Juventusie Turyn!!!!!
Przecież to jest jeden z czołowych klubów europy a może nawet najlepszy klub Europy
Wydaje mi sie że żaden piłkarz nie odmówił by gry w wielkim Juventusie Turyn!!!!!
- MaTe-
- Juventino
bblackk pisze:Hmmm... jak to przypadek, przeciez 2 lata pozniej zdobyli mistrza europy wiec nie byl to taki wielki przypadek.Alexa Del Piero pisze:Akurat tutaj sie nie zgadzam bo wedlug mnie to wlasnie przypadek przesadzil o zwyciestwie zab, no i ... 'mala' niedyspozycja Del Piero :(kouba pisze:(...) nieprzypadkiem zdobyli MŚ w 98' :D