urodziny listopad 2003
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
OK, ja już jestem przyzwyczajony do tego, że ktośmi przypomina o ortografii bo u mnie jest z nią trochę słabo, przypominaj mi o niej a ja zaraz to poprawię.JuveQL pisze:Chyba nikt nie berdzie mial nic przeciwko temu jezeli będziesz, a nie bendziesz pisał nowe tematyADAMJUVENTUSPL pisze:Jak nikt nie ma nic przeciwko to co miesiąc bendę pisał taki tema![]()
Sorry, ale bardzo lubię sie czepiaćHihihi...
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Fajnie choc akurat wiedziełam kiedy Del Piero ma berzdeje ale że jest starszy od Alexa to bym się w życiu nie domyśliła powaga.....
A pomysł dobry :-D
A pomysł dobry :-D
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- alexxxks
- Juventino
Łukasz.juventihno pisze:ja sie urodzielm w listopadzie tak jak del piero.jestem z tego dumny.dokladnie 16 listopada sie urodzielm.![]()
Ja też się urodziłem w listopadzie tak jak Del Piero i też jestem dumny

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- Alexa Del Piero
- Juventino
Świetny pomysł ale uważam, że możnaby było 'wciągnąć' na listę urodzinową także trenerów i ważniejszych działaczy Juve. Co o tym sądzicie?
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dobry pomysł, nastęonym razem tak zrobięAlexa Del Piero pisze:Świetny pomysł ale uważam, że możnaby było 'wciągnąć' na listę urodzinową także trenerów i ważniejszych działaczy Juve. Co o tym sądzicie?
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- azuriana
- Juventino
A najwazniejszych urodzin nie napisaliście co????
O ile mnie pamięć nie myli
1 listopada jakieś 106 lat temu ktoś sobie wymyślił że stworzy Starą Damę.Jezeli się mylę to sorki ale tak coś pamiętam.
Poza tym JA 9 listopada.
Piękna data :lol:
O ile mnie pamięć nie myli
1 listopada jakieś 106 lat temu ktoś sobie wymyślił że stworzy Starą Damę.Jezeli się mylę to sorki ale tak coś pamiętam.
Poza tym JA 9 listopada.

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- MoreLL_FTL
- Juventino
Nie no fajnie mi sie to podoba. Wszystkiego naj dla Alexów... Oby każdy Alex grał jak oni obaj. 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszystkiego najlepszego dla Birindelliego. Przede wszystki zdrowia, spełnienia marzeń, SUKCESÓW Z JUVE no i ponieważ jesteś rezerwowym to jak najczęstszych występów!
100 LAT!
100 LAT!

- MoreLL_FTL
- Juventino
To wszystkiego naj naj naj...
:-D