Pavel Nedved Best 2003

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy Pavel Nedved zdobędzie Złotą Piłkę ?

Tak, bo jest najlepszy
32
89%
Nie, bo nigdy niedostaje jej najlepszy piłkarz
4
11%
A co to jest Złota Piłka ?
0
Brak głosów

Liczba głosów: 36
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:57

Yari napisał:
na złotą piłkę w tym sezonie zasługuje tylko Pavel Nedved. Nikt inny. Jeśli nie zaostanie nagrodzony ną to będzie jedno wielkie oszustwo.

Ja również podzielam zdanie Yariego :!: :!: :!: :!: :!: :!:
On to musi wygrać :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

W następnym sezonie bylo by fajnie gdyby tryiumfował nasz kochany ALEX(no wiecie mój ulubiony pilkarz :!: :!: :D :D )[/b]

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:24

Zaglosowalem ze zdobedzie bo wedlug mnie to najlepszy pilkarz grajacy obecnie w Europie , ale mysle sobie ze jak dostanie w tym roku to na pewno nie dadza mu juz za rok znowu , a za rok Juve na pewno daleko zajdzie w LM , z Nedvedem we wszystkich meczach moze zdobyc LM , do teog mistrzostwa Europy , Czesie sa jednym z faworytow do medalu , i to na pewno pod wodza Nedveda , sadze ze gdyby taki scenariusz sie potwierdzil to Pilka dla niego za rok bylaby njalepszym rozwiazaniem.

_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:37

Jesli on nie zdobedzie tej nagrody to przestane wierzyc w boga!!!

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:49

On poprostu musi to zdobyć bo jest najlepszy na świecie, jak nie to poprostu będzie to niesprawiedliwe. Jak zdobędzie to jakiś realowiec to pewnie da fifie w łape troszkę(ale mam nadzieję, że będzie to uczciwie i wygra nasz PAVELEK

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 22:37

Forza_Juve pisze:Czy jest ktoś kto mógły "odebrać" Złotą Piłkę France Football Pavlowi Nedvedowi ? Jeśli tak to kto ? (Oprócz del Piero, Zambrotty, Trezegueta, Buffon, di Vaio, Camoranesiego, Appiaha Thurama i Montero)
Mimo, że Ci wszyscy wymienieni po Del Piero piłkarze zaliczyli bardzo udany sezon, czymś nie poważnym jest spodziewanie się, iż właśnie oni odbiorą złota piłke...
swiergot pisze: PS Powie mi ktoś wreszcie kiedy ta Złota Piłka zostanie przyznana?
Z tego co wiem, Złota Piłka jest przyznawana w grudniu i chyba na począktu. Dokładnej daty nie znam i chyba tak na prawdę jeszcze jej nie ma ustalonej.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 20:16

Jeśli nie Pavel to kto????

Pavel Nedved jest najlepszym graczem tego roku.To wszyscy wiemy.Ale czy dostanie Złotą Piłkę-tu są pewne wątpiwości.
Nie wiem dlaczego ale wysoko stoją szanse piłkarzy Los galaktikos(super nazwa dla realu :D :D )-Zidane i Raula.Lecz ci gracze wymieniani są wyłącznie za nazwiska bo niczego wielkiego nie dokonali w tym sezonie.Pavel doprowadził Juventus do kolejnego mistrzostwa i finału LM.W tym sezonie jest wciąż fenomenalny!!!
Obiektywnie patrząc wygrać może tylko jeden-PAVEL NEDVED!!!!!!

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 09:34

Jestem pewien że jeśli Nedved pokaże się z dobrej strony w meczu z Milanem a potem z Sociedad to panowie z France Football muszą mu przyznać Złotą Piłkę . Oczywiście ona i tak się mu należy ale może być tak że powiedzą że w tym sezonie tak dobrze mu nie idzie a nagroda jest za cały rok . Nedved chyba przez wszystkich został uznany piłkarzem Seie A w zeszłym sezonie , to skoro tan ten sezon zdominowały zespoły z Włoch to on musi dostać tą Złotą Piłkę .
Najbardziej bym się wkurzył gdyby Z. Piłkę dostał ktoś z Realu M.

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 23:20

co wy tu w ogole spekulujecie!!!!!! przeciez nie ma innej mozliwosci:) oczywiscie ze pavel nedved i nikt inny.
a tak na marginesie ja nie wkurzylabym sie gdyby to byl ktos z realu m.:) aczkolwiek w tym sezonie to raczej nie bedzie nikt od nich

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 23:21

co wy tu w ogole spekulujecie!!!!!! przeciez nie ma innej mozliwosci:) oczywiscie ze pavel nedved i nikt inny.
a tak na marginesie ja nie wkurzylabym sie gdyby to byl ktos z realu m.:) aczkolwiek w tym sezonie to raczej nie bedzie nikt od nich

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 10:06

Tylko Nedved zasługuje na tą nagrode.Szkoda że nie wystąpił w finale LM bo wtedy już mógłbyją dostać.Jeśli jej nie dostanie to będzie jeden wielki przekręt :!:

ODPOWIEDZ