AC Milan - Juventus Football Club

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:41

fajne marzenie ale one (marzenia) wlasnie po to sa zeby sobie powyiobrazac fajnie by bylo :)ale zgadzam sie z chlopakiem powyzej dobrze by bylo wygrac nawet 1-0 najwazniejsza jest wygrana

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:38

Trzech rzeczy jestem pewny 1 Juventus będzie lepiej grał od Milanu 2 Juventus wygra ten mecz 3 Alex zagra 8) chociaż tego ostatniego jestem najmniej pewny ale te pierwsze napewno się spełnią :P 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:36

Rzeczywiscie do meczu jeszcze trochę. No ale już wcześniej nawet o nim piosaliśmy. Co moża narazie powiedzieć? Hit hitów. Bardzoooo ciężki mecz nas czeka. Wystarczy ,że 1 z naszych zawodników będzie grał gorzej jak się od niego oczekuje i moze być nieciekawie. Jak wspomnaił Juventhino Milan ma atut własnego boiska co też jest jakąś przewagą. Milan jest 1 tylko dlatego, że ma 1 bramkę więcej na +.

Chętnie poszedłbym na mecz do baru ale to jest święto i bar tylko do 22, więć jednynie na 1 połowę :( Ciekawe jakbym to zrobił, smaczek będzie a tu nagle trzeba wyjść, no nic zobaczy się.

P.S ADAMJUVENTUSPL, gratuluję wyobraźni 8) :D Lepszego scenariusza juz chyba nikt nie wymyśli :wink:

Obrazek
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:59

Serio Jakby To Był taki Mecz Jak Twój Scenariusz To Zaraz Monopolowy 5 Piw i Świętujemy

EG85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:48

macie bujna fantazje hehe 2-1 lub 1-0 dla milanu

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 22:16

Pierwsze wypowiedzi na temat meczu:

Lippi:" Znamy się nawzajem bardzo dobrze. W ostatnich miesiącach spotykaliśmy się wiele razy. Nie będzie to jeszcze mecz o wszystko, gdyż sezon dopiero co się rozpoczął. To powinien byc wielki mecz. Spotkają się dwie bardzo mocne drużyny"

Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 00:09

ja kdla mnie za mało dramaturgii :twisted:
oto wersjia bardziej dramatyczna (dla milanu :twisted: )
utrzymuje się wynik 1:0 dla juve. sędzie przedłuża mecz o 3min... jedna z ostatnich...szybie wyprowadzenie akcji milanu...kaka długim podaniem odnajduje szewczenkę, ten szybko wpada z piłką w pole karne i... kosa od ferrary (za co otrzymuje żółtą kartkę :D )... karnego wykonuje inzaghi (bo go nie lubię :twisted: )... stadion zamiera, gdyżjest to ostania okazja do zmienienia wyniq...pippo bierze rozbieg...podbiega do piłki...strzela w okienko...jednak buffon wybija końcówkami palców piłkę... stadion szaleje z wściekłości...kibice wybiegają na murawę... bięgną po głowę inzaghiego... robi się chaos...w efekcie czego milan zostaje ukarany grzywną oraz karą rozgrania kilku kolejnych meczów poza włąsnym stadionem :twisted: :twisted: :twisted:
takiego scenariusza to nawet Hitchcock by się nie powstydził :D

Obrazek
ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 09:08

Mój scenariusz jest taki. Wyjdą zawodnicy na boisko. Zaczną grać. Milan strzeli więcej bramek od Juventusu i wygra mecz. Jeśli już mam was troszkę zdenerwować to pewnie i tak któryś z waszych obrońców strzeli samobója :). Z drugiej strony Milan grał w lidze z mocniejszymi rywalami i nie tracił wiele bramek, Juve te bramki traci nawet ze slabymi przeciwnikami wiec jestem jakos dziwnie spokojny o wynik :P
Sheva, Kaka, Pippo i Rui was zniszczą :twisted:
Zobaczymy czy któryś z was pewniaków będzie potrafił odszczekać te głupoty po meczu, przegranym przez Juventus meczu.

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 13:58

Milanowi należy się respekt, a Juventusovi szcunek.

Do Mediolanu przyjedzie najlepsza drużyna we Włoszech. Podejmować ją będzie najlepsza drużyna w Europie. To wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej. Zagrają ze sobą najlepsi na świecie.

Juventus jest lepszy, ale Milan ma atut własnego boiska. W takim meczu każdy wynik jest możliwy. Zdecydują takie czynniki jak: dyspozycja dnia, decyzje sędziowskie i szczęście.

Juve gra o zwycięstwo w każdym meczu niezależnie od miejsca i przeciwnika. To jest Juventus. Byłoby miło zadać mediolańskim kibicom frustrację i pokonać ich drużynę. Remis jednak nie byłby złym wynikiem.

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 14:27

Mówcie co chcecie ja stawiam na 3-0 oczywiscie dla juve i wierzę opczywiscie ze alex zagra :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 15:36

byłem dzis w STS-ie i między innymi obstawiłem na remis w tym meczu, ciekawe czy mi siadzie :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 17:11

Nero pisze:Milanowi należy się respekt, a Juventusovi szcunek.

Do Mediolanu przyjedzie najlepsza drużyna we Włoszech. Podejmować ją będzie najlepsza drużyna w Europie. To wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej. Zagrają ze sobą najlepsi na świecie.

Juventus jest lepszy, ale Milan ma atut własnego boiska. W takim meczu każdy wynik jest możliwy. Zdecydują takie czynniki jak: dyspozycja dnia, decyzje sędziowskie i szczęście.

Juve gra o zwycięstwo w każdym meczu niezależnie od miejsca i przeciwnika. To jest Juventus. Byłoby miło zadać mediolańskim kibicom frustrację i pokonać ich drużynę. Remis jednak nie byłby złym wynikiem.
Wiesz co Nero, zawsze mi się wydawało że te dwa słowa znaczą to samo...(chodzi o respekt i szacunek... :wink: ).
A poza tym to fakt - masz rację - każdy wynik własciwie jest możliwy choć wiadomo który by nas ucieszył najbardziej :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 17:34

kouba pisze:byłem dzis w STS-ie i między innymi obstawiłem na remis w tym meczu, ciekawe czy mi siadzie :D
Życzę ci żebyś nic nie wygrał i żeby Juve wygrało ten mecz :twisted:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 17:36

Dobra masz wyobraznie ale to wlasnie mi sie sni po nocahch

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 17:47

tak !!!! to by było wspaniałe !!! gdyby Alex niespodziewanie wszedł i strzelił bramke !!!!! wtedy to bym chyba osikał telewizor :D:D:D:D zartuje ..... ale zadyma by była !!!! AVE JUVE & ALEX :D :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Zablokowany